- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
Verdim kuzum yarın çıkar dediler beklemek çok zor türkiyedeki şmkablar yok mağlesefKan ver canım. Testlere guvenme. En güzeli kan testi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim kuzum yarın çıkar dediler beklemek çok zor türkiyedeki şmkablar yok mağlesefKan ver canım. Testlere guvenme. En güzeli kan testi.
Evet Duphalac inanılmaz gaz sancısı yapıyor. Şişiriyor bildiğin bağırsakları da çok geç çalıştırıyor. Sancisiyla kalıyor . Sabah aç karna bir kapak akşam aç karna bir kapak ama affedrrsinislz gene kendini zorlamak zorunda kaliyorsun yetmiyor. İnan ki gaz sancisina da razıyım yeter ki beni transfer sürecinde kabızlık zorlamasin. Bugün aile hekimine söyledim. Bol kuru kayısı kuru erik ye dedi. Komposto da yapacağım. Ama inan o da hiç etki etmemişti. Geçen sene kabızlıktan çok ağlamıştım transfer sürecinde.Canım kabızlık bende çok duphalac içmeden tuvalete gidemiyorum. Ama o da çok sancı yapıyor karnıma ne yapacaz hiç bilmiyorum
Hayır benim bildiğim 4 günde beta sifirlanmaz. Yani yanılmıyorsam .4 günde kan 0 larmı peki ondada kafam karıştı . Bugün verdim yarın çıkar dediler .
Burda da sağlık ocağı ertesi güne çıkıyor canım. Allah büyük. İnşallah seninledir.Verdim kuzum yarın çıkar dediler beklemek çok zor türkiyedeki şmkablar yok mağlesef
İlk defa duydum ama ne olursa olsun test sonuçta kan sonucunu bekleAlmanyada var canım haftanı yazıyor +2 ile başlıyor . Türkiyede varmı bilmiyorum ama googlede araştırdım yapanlar olmuş
Canım şimdi çıktı 549 inanamıyorumCanım naptın kan verdin mi
Off çok zor beklemek .Hayır benim bildiğim 4 günde beta sifirlanmaz. Yani yanılmıyorsam .
Bana da kayısı falan hiç etki etmez. İster istemez şuraya rağmen ıkınıyorumEvet Duphalac inanılmaz gaz sancısı yapıyor. Şişiriyor bildiğin bağırsakları da çok geç çalıştırıyor. Sancisiyla kalıyor . Sabah aç karna bir kapak akşam aç karna bir kapak ama affedrrsinislz gene kendini zorlamak zorunda kaliyorsun yetmiyor. İnan ki gaz sancisina da razıyım yeter ki beni transfer sürecinde kabızlık zorlamasin. Bugün aile hekimine söyledim. Bol kuru kayısı kuru erik ye dedi. Komposto da yapacağım. Ama inan o da hiç etki etmemişti. Geçen sene kabızlıktan çok ağlamıştım transfer sürecinde.
Ben de cumartesi göremedim yarın tekrar çağırdı ama ben bir daha bekleyip gidicem. Benim kese 10 mm bebek te yoktu. Sat 21 kasim. İnşallah 2 ci gittiğimizde kalplarini duyarız bütün gün dua ediyorum elimden başka bişey de gelmiyorKızlar 9 aralık 5. gün embriyosu 19unda 280 hcg 21 inde 635 hcg ile öğrendik pozitifi. Geçen hafta 4+5te keseyi gördük 0,85x0.53cm olarak. Bu hafta 5+5te kalp atışı için çağırdı ama bebeği göremiyorum dedi kese büyümüş tekrar ediyorum kese büyümüş 2.5x09cm ama bebek görünmüyor haftaya gene gel moralini bozma geç gelişebiliyor ama boş kese de olabiliyor gene de bekleyeceğiz dedi. Çok moralim bozuldu. Böyle birşey yaşayan oldu mu
Evet haftada aynı 7 Aralık transfer oldum.Insallah ama çok stresliyim korkuyorum.Vajinal muayene etmedi bakalım perşembe günü hayırlısı ile belli olacak.TRabbim inşallah hayırlı haberlernasip etsin herkeseHaftamız da aynı mı? Sat 23 kasım benim 9 aralıkta transfer oldum tüp bebek. Bu kadar umutlanmışken inşallah görürüz bebeklerimizi. Sizi de vajinal mı muayene etti peki?
Bende 28inde oldum bekliyorumBende 28 aralıkta oldum
4.gubde sıfırlamaz belki ama kimyasala düşüyor veya sabit kalıyor biz en iyisini düşünelim inşaallah hamilesindir ve değerin çok güzel artimistir yarın sonucu yaz bizede4 günde kan 0 larmı peki ondada kafam karıştı . Bugün verdim yarın çıkar dediler .
MasaAllah hayırlı olsun kaçıncı gün değeri çok yüksekte ikizmi acabaCanım şimdi çıktı 549 inanamıyorum
Merhaba bugün test yaptınız merak ettim.Yazarım mutlaka inşallah pozitifi gordum mesajını atarim buraya
Maşallah çok iyi tabi ki kayıp olmadan 3 güne gelmişKızlar ctesi opu olmuştum pazar günü 7 embriyo vardı hastaneden aradılar hala 7 tane bu süreci bilmediğim için sormak istedim iyi demi 3. Gün bu sayı
Çok sevindimRabbim tamamına erdirsinCanım şimdi çıktı 549 inanamıyorum
Gayet iyi tatlım inşallah 5. Güne hepsi gider. Benimde 7ydi 5. Güne 4 tane ulaştı şimdi 1 tanesi karnımda bugün kese gördükKızlar ctesi opu olmuştum pazar günü 7 embriyo vardı hastaneden aradılar hala 7 tane bu süreci bilmediğim için sormak istedim iyi demi 3. Gün bu sayı
Canım 10. gün, 2 transfer edılmıstı. O sonra bellı olur dedı doktorMasaAllah hayırlı olsun kaçıncı gün değeri çok yüksekte ikizmi acaba