Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki tutunma belirtisidirKızlar benim test günüm 2 Ocak ama şimdi lavaboya gittim. Koyu lekelenmem olmuş tutmadı sanırım benimkide 8. Günümdü bugün
Keşke öyle bişi olsa . Transferimide zaten baya geç yaptık. Adetin 29 günü transfer olmus oldu umudum yoktu zaten ne bileyimBelki tutunma kanamasıdır hemen umutsuz olma canım
Hemen pes etme lütfen yarın bi kan ver bak gör pozitif benceKeşke öyle bişi olsa . Transferimide zaten baya geç yaptık. Adetin 29 günü transfer olmus oldu umudum yoktu zaten ne bileyim
Aminn inşallahRabbim 2024 yılında hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
AMİN
Hayırlı olsun canım maşallah sonucun çok güzel ikiz olabilirMerhaba ben 21 Aralık ta transfer oldum 5.gun çift emriyo bugün test gunumdu beta 682 çıktı sonuç nasıl sizce ilk deneyimim tüp bebek icin
Canım kalitenin önemi elbette vardır fakat ne orta kaliteler tuttu ben bu topikte gerçekten neler okudum Rabbim ol derse olur ve yerleşme lekesidir gönlünü ferah tut doktoruna veya asistanına ulaşabiliyorsan ulaş kan sulandırıcı veya coraspin kullanıyorsan belki onları keser yine yanlış yonlendirmiyim danışmak istersen danışİnşallah öyledir kızlar dualarınıza talibim. Adet görecek gibi değilim ama ne bileyim benimkiler orta kaliteydi.
Masallah değeriniz oldukça güzel ikisinin de tutma ihtimali var benceMerhaba ben 21 Aralık ta transfer oldum 5.gun çift emriyo bugün test gunumdu beta 682 çıktı sonuç nasıl sizce ilk deneyimim tüp bebek icin
Kalitesi çokta önemli değilki artık. Alacak nefesi varsa tutunur inşallah içini ferah tut senİnşallah öyledir kızlar dualarınıza talibim. Adet görecek gibi değilim ama ne bileyim benimkiler orta kaliteydi.
İnşallah canımHayırlı olsun canım maşallah sonucun çok güzel ikiz olabilir
İnşallah doktorumla konuşamadım daha onunla konuşunca rahatlayacagim galibaMasallah değeriniz oldukça güzel ikisinin de tutma ihtimali var bence
Çok teşekkürler yarın bunu deneyeceğimÖncelikle yapacağım yeri iki parmağınla iyice sık iğneyi batıdıktan sonra serbest bırak ve ilacı gerçekten baya baya yavaş ver sonrasında da iğneyi çıkar ve hemen kolonya pamuk ile bastır biraz ve hafif hafif ovala şöyle 3-4 dk kadar ben hep böyle yaptım ve özellikle iğneyi dimdik 90 derece açı ile vur sağa sola oynatma sakın en önemlisi
Koyu lekelenmeden kastın ne kahverengi mi kırmızı mı benim de kahverengi lekelenmem olmuştu 7. Günde Progestan dex 2 ye çıkarıldı hem bu kötü değil iyi bişey yerleşiyor ki demek lekelenme görüyorsunİnşallah öyledir kızlar dualarınıza talibim. Adet görecek gibi değilim ama ne bileyim benimkiler orta kaliteydi.
Cok koyu renkli tek leke diyebilirim devamı yok. Bıtane daha progestan fitil attım. Progestan dex elimde var ama merkez progestan fitil reçete etmişti. Kullansam mi bilemedim iğneyi sormadanKoyu lekelenmeden kastın ne kahverengi mi kırmızı mı benim de kahverengi lekelenmem olmuştu 7. Günde Progestan dex 2 ye çıkarıldı hem bu kötü değil iyi bişey yerleşiyor ki demek lekelenme görüyorsun
Cuma yaptırdığım test sonucum çıktı 4.6 ymış bugün 10.5 çıktı bence 2 kat artmış ne diyorsun bence benimki yeni yerleşiyor az önce lekelenmem olduğunu gördüm 2tane transfer olmuştum 1 i tutunuyo heralde ancaYaaaa geç tutunmuş hem 3. Gün hayırlıolsun artarak devam etsin. Bak yine benden önce öğrendin benimde kan sonucu çıkmış aama e nabıza girmiyorlar çalışıyorum gidip alamıyorum da