- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
YaaBen de 7 sinde transfer olmuştum aynı gün ☺
Benim de dün kese kontrolüm vardı ikiz olduğunu öğrendikYaasizde durumlar nedir
Ben de heyecanlıyım canım ama sabır edeceğizBenimde yedi Ocak ay nasıl geçecek bu günler bilmiyorum heyecanlıyım
Hiç test yaptınız mıAynı durumdayız, 22sinde transfer oldu. Tık yokbenim de devam etmeyen hamileliğimde belirti vardı.
Aynı şeyleri yaşamız cnm son 2 embriyo amh var ve başka embriyom yok test gününü sabırsızlıkla bekliyorum 1 ocağıCanım yaş amh genel durumun önemli faktörler bunları kenara koyup söylemek gerekirse biz bu transferde risk aldık. İki tane 3. Gün Embriyom vardı. Cozdurup 5. Güne gelmesi beklendi ve o şekilde transfer edildi. Eğer ikisinin de gelişimi dursaydi Geride kalan da başka embriyom yoktu. Test günüm 1 ocak .
Maşallah cift embriyo transferimiydiBenim de dün kese kontrolüm vardı ikiz olduğunu öğrendikama benim doktorum direkt beni kalp atışı için çağırdı 2 hafta sonraya
Evet canım çiftti göremiyorum diyordum hatırlıyo musun ☺ dün baktı hoca ikiz dedi iki hafta sonra çağırdı.Maşallah cift embriyo transferimiydi
Bende çok merak ediyorum ama bir sakinlik de varAynı şeyleri yaşamız cnm son 2 embriyo amh var ve başka embriyom yok test gününü sabırsızlıkla bekliyorum 1 ocağı
Allah'ım gönlünün muradını versin canım. İnşaallah hissettigin gibi pozitif görürsünCumartesi test günüm içim içime sığmıyor kızlar heyecanımı yenemiyorum. Kendimi ümitlendirmemeye çalışıyorum ama hep olumlu hissediyorumdaha önce yumurta çatlatma ve aşılama yaptırmıştım teste günler kala olumsuz olduğunu hissetmiştim hep ama bundan çok ümitliyim ve kendimi zor tutuyorum
Ay inşallah kim istiyorsa hak ediyorsa kucağı boş kalmasınAllah'ım gönlünün muradını versin canım. İnşaallah hissettigin gibi pozitif görürsün
Amin canımAy inşallah kim istiyorsa hak ediyorsa kucağı boş kalmasınaşırı duygusallık var üzerimde eşimle dışarı çıktık bir koyunla kuzusunu görüp ağladım
Gerçekten öyleAmin canımHormonlarımiz alt üst çok normal canım
Ahh ne guzel canım cok mutlu oldumEvet canım çiftti göremiyorum diyordum hatırlıyo musun ☺ dün baktı hoca ikiz dedi iki hafta sonra çağırdı.
Evet görüştüm tutmamış bırak ilaçları dediCanım doktorunla görüş derim ilaçları kafana göre bırakma
Evet bizler sabırsız davranıyoruz aslında ilk dememde de aynı hatayı yaptım 6. Gün yaptım kan testini ve 2 güne bir yükselerek devam etmişti. 10. Günde sonra kimyasal dönüştü. Ama erken de yapmasaydım o mutluluğu yasayamayacakmisim. Çok güzel bir duyguydu 2 günde bir ikiye kutlaması. 10. Gun yapmış olsaydım dediğim gibi artışını göremeyip o duyguyu da tadamayacakmisim.Çok erken burada biçok kişi 12 gün 30/40 la öğrendi keşke yapmasaydın işte erken test moral bozuyor sonucun ne olursa olsun Allah hayırlısını versin rabbim tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?