Canım çok saol 2. Gün olması beni çok endişelendirdi ya belki 5. 6. Gün olsa bu kadar korkmam veya transfer günü olsa zedelendi derim ama içimi ferahlattın çok teşekkür ediyorum çokBen de çok araştırdım kırmızı kimsede olmamış tedirgin oldum çok şükür bişey olmadı hatta bende bütün peceteyi sarmıştı adet kanaması gibi rengi de aynı böyle. Ben de 7 ci günde oldu. Geç tutundu çünkü. Kısiye göre değişiyor günü
7 Aralıkta transfer oldum.Gozukmemesi korkuttu açıkçası Şimdi 1 hafta daha bekliycezNe zaman transfer olmuştun
canımsın, çok teşekkür ederimHadiii isallahhh sımsıkı tutunsun meleklerin duarim seninle
Kuzum aklına kötu getirme herşey güzel olacakİnsallah sıkıntı olmaz cunku 2. Gün böyle bir kan gelmesi çok saçma birde kırmızı
Aslında düşük değil önemli olan artması cnm ben ilk kizimdada 10 üncü gün 113 falandı herhaldeUmarım güzel haberler alırsınız ben yarın tekrar kan vereceğim beta 13. Güne göre 150 düşük buldu doktorum
Orası öyle tabii içsel olarak bu durumu kabullenemiyorum galiba bir türlü inşallah sonunda hayılı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz hepimiz gerçekten çok zor bir süreçTamam da canım ne olursa olsun dışarıda oluşan bir embriyo var diğer gebeliklerden farklıyız bu yüzden ve düşmemesi, rahime iyi tutunması, vücudumuzun onu kabullenmesi için mecbur kullanmak zorundayız özellikle ilk 3 ay. Nasip olursa şayet kalp atışına kadar benim sabah akşam protesgan dex devam edecekmiş sonrasında kullanmayacakmışım ama ilaçlarım 3 ay devam edecekmiş.
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınızDoktorlar garantiye almak istiyor. Benim doktorum durumumu biliyor ama kendini zorla bir az daha dedi. Aslında ben de ilaç kullanmayı seven birisi değilim ama mecbur katlaniyorum. Yeterli sonu iyi olsun sonra yine eski hayatımıza devam ederiz
Hayirli olsun canim kac haftaliksin adet tarihine goreKızlar bugün kese görmeye gittik.Cok şükür iki embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuşfakat kese içini çok erken olduğu için göremedi haftaya tekrar kontrole çağırdı.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah
Canım benim de test günüm 2 Ocak ama günler durmuş geçmiyor sankiKızlar benim de test günüm 2 Ocak bekleyen herkesin hayırlısıyla ve sağlıkla pozitif çıksın inşallah. Ama günler geçmiyor resmen, sanki çok uzun zaman olmuş gibi geliyor ama hala baya vakit var.
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
Buraya nasıl kayıt yapabilirim?
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK @frdn 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @ykdeniz 14 ARALIK @Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo @kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @papatya157 13 ARALIK 2 Embriyo @prensess18 23 ARALIK @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo @Samyeli148 21 Aralık 2Embriyo
@Sensedimm 22 Aralık @prensess18 23 Aralık 2Embriyo
Ben yapmadım 1 Ocak test günüm inşaallah o güne kadar yapmayacağım. Kaygılı bir insanım o aksiyona gerek yok benim açımdan. Rabbim neylerse güzel eyler21 aralık trasfer olan kızlar test yapan var mı ya da niyet eden :)
benim 3. gün embriyosu yarın kan veresim var ne diyosunuz
Canım yaş amh genel durumun önemli faktörler bunları kenara koyup söylemek gerekirse biz bu transferde risk aldık. İki tane 3. Gün Embriyom vardı. Cozdurup 5. Güne gelmesi beklendi ve o şekilde transfer edildi. Eğer ikisinin de gelişimi dursaydi Geride kalan da başka embriyom yoktu. Test günüm 1 ocak .Canım soyle diyim dün doktora gittim.2adet dondurulmuş iyi kalite 3.gun embriyomuz var .başka da embriyom yok kenarda.doktor koyarsam ikisini de koyacağım dedi.acaba hiç transfer yapmadan bir kere daha opu yapsak 5.gun için beklesek mi dedi.o yüzden bı kaldım oyle
Sağol canım darısı tüm isteyenlereHayirli olsun canim kac haftaliksin adet tarihine g
Ben yaşıyorum ve baş agrimda var. Hormon ilaçları kanı biraz koyulastiriyor ya ondan olabilir belki diye düşündüm.Kızlar birşey soracağım benim sırt ağrısı ve kaşık ağrısı dışında nefes nefese kalma problemi yaşıyorum mesela biraz fazla ayakta kalsam yada yemek sonrası nefesim daralıyor sanki böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç ?
Ben de 7 sinde transfer olmuştum aynı gün ☺Sağol canım darısı tüm isteyenlere5 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?