- 19 Aralık 2020
- 224
- 252
- 37
NormalKizlar ben bugun transfer oldum ama cok ozur dilerim bunu soyledigim icin aşırı gazim var normal mi
Benim ilk üç gün çok fazla vardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NormalKizlar ben bugun transfer oldum ama cok ozur dilerim bunu soyledigim icin aşırı gazim var normal mi
Hayır yapmadım elimden gelse hiç yapmam korkudanHiç test yaptınız mı
Yapma zamanını bekle güzel haberler alalım inşallahHayır yapmadım elimden gelse hiç yapmam korkudan
Test yapmayada korkuyorum açıkçası adetin gecikmesini beklicem bu gidişleMerhaba arkadaşlar ben ben Ağustosta yumurta toplattim pkos var bende 48 tane yumurtam olsu 32 tane döllendi eşimde sıkıntı olduğu için 3 günde 3 tane dondurduk 5 güne gidende 5 embriyom oldu toplamda 8 embriyo dondurduk çok zor geçtiği için doktorum dinlememi söyledi 3 ay yasmin kullandım aralığın 19u da transferim oldu şu an sonuç bekliyorum hamile kalan varmı inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bi an önce bu arada kullandığım ilaçlarında yazmadım uzun olur die
Bende pkosum canım güzel haberler al inşallah. Test gününde güzel haberler ver bize inşallahMerhaba arkadaşlar ben ben Ağustosta yumurta toplattim pkos var bende 48 tane yumurtam olsu 32 tane döllendi eşimde sıkıntı olduğu için 3 günde 3 tane dondurduk 5 güne gidende 5 embriyom oldu toplamda 8 embriyo dondurduk çok zor geçtiği için doktorum dinlememi söyledi 3 ay yasmin kullandım aralığın 19u da transferim oldu şu an sonuç bekliyorum hamile kalan varmı inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bi an önce bu arada kullandığım ilaçlarında yazmadım uzun olur die
İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririzBende pkosum canım güzel haberler al inşallah. Test gününde güzel haberler ver bize inşallah
Merhaba benimde 4 ocak aramızda 2 gün var belirtiniz varmi hiç varsa kaçıncı gün basladiCanım benim de test günüm 2 Ocak ama günler durmuş geçmiyor sanki
Benim de dün kese kontrolüm vardı ikiz olduğunu öğrendik ama benim doktorum direkt beni kalp atışı için çağırdı 2 hafta sonraya
Yok artikBenimde ikizkese içini görebildiler mi benim göremedi.Biraz endişeliyim haftaya tekrar cagirdiBenim de dün kese kontrolüm vardı ikiz olduğunu öğrendik ama benim doktorum direkt beni kalp atışı için çağırdı 2 hafta sonraya
Belirti mi bilmiyorum ama sadece adet ağrılarım var heran adet olcam gibiMerhaba benimde 4 ocak aramızda 2 gün var belirtiniz varmi hiç varsa kaçıncı gün basladi
Rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sizin betalarınız nasıl seyretti ?Evet bizler sabırsız davranıyoruz aslında ilk dememde de aynı hatayı yaptım 6. Gün yaptım kan testini ve 2 güne bir yükselerek devam etmişti. 10. Günde sonra kimyasal dönüştü. Ama erken de yapmasaydım o mutluluğu yasayamayacakmisim. Çok güzel bir duyguydu 2 günde bir ikiye kutlaması. 10. Gun yapmış olsaydım dediğim gibi artışını göremeyip o duyguyu da tadamayacakmisim.
Sonra bu transferimde dedim ki son güne kadar bakmayacağım ama ben nefsime çok yenik bir insanım demekki dayanamadım yine baktım ama şu güzel yönü oldu 3 gün daha ilaçları boşu boşuna kullanmamış oldum. Sonuçta onlar da zararlı iyi tarafından bakıyorum
İlacın yan etkisidir doktorna ara söyleTransferden sonra mide bulantısı kusma ve baş ağrısı yaşayanınız varmı
Kese içi falan bişe demedi bana doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dediYok artikBenimde ikizkese içini görebildiler mi benim göremedi.Biraz endişeliyim haftaya tekrar cagirdi
Ben 1 kere kustum ama neden olduğunu bilmiyorum midem de ara ara bulanıyorTransferden sonra mide bulantısı kusma ve baş ağrısı yaşayanınız varmı
aynı gün transfer oldukKizlar ben bugun transfer oldum ama cok ozur dilerim bunu soyledigim icin aşırı gazim var normal mi
Canım yeni transfer olduysan belirti olarak mide bulantısı ve kusma için çok erken, ilaçlar yapıyor olabilirTransferden sonra mide bulantısı kusma ve baş ağrısı yaşayanınız varmı
Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al ikiz çok istiyordum tek yumurta olur inşallah diye dua ediyorumEvet canım çiftti göremiyorum diyordum hatırlıyo musun ☺ dün baktı hoca ikiz dedi iki hafta sonra çağırdı.