Amin inşaallah canimKolum daha çok ağrır gibi geliyor ya cesaret edemiyorum onamorluklar iğneleri birakınca geçer herhalde ya şimdilik daha 4+6yız yolumuz uzun. Rabbim hepimize kolaylaştırsın inşallah
Ayy hepimize tattırsın o güzel mis kokuyu sağsalimAmin inşaallah canimtabiki bırakınca geçer unutulup gider mis kokulularimizi inşaallah kucağımiza alınca herşey unutulur
Ben de 3. Gün taze embriyo transferi oldum çok şükür de tuttu. Bogle düşünüp hiç de moralinizi bozmayın. Artık o içimizde transferden sonra her şeyi hiss ediyorlar. Ona göre pozitif düşününBunu ben de çok merak ediyorum embriyolarım 5. güne ulaşmadı 3. Gün taze transfer oldum. 5. Güne ulaşmadıklarını öğrenince çok moralim bozuldu çok ağladım hatta ama şimdi iyiyim Allah’a bıraktım artık
Rabbim yardımcınız olsun inşallahAğrıtıyor beze de oluşuyor ama bende kan sulandırıcı oksapar baslabndiktan sonra veli nimetmis progestan onu anladımprogestan yağlı olduğu için beze ağrı biraz yapabiliyor ama 5 dk sonra ağrısı bende geçiyor. Bir de eğer beze morluk olursa bölge değiştiriyorum. Beze olan yere bol kolonyagli pamuk koyup bastırıp bekletiyorum. Öyle idare ediyorum.
Ben canım. Niye böyle düşüyorsun 3. Günde tutan çok varKizlar merhaba .3.gun embriyosu olup da tutan var mı ?
Cümlemizin canım Allah razi olsunRabbim yardımcınız olsun inşallah
Bu 2. Kanın o zaman degil miiiAy evet 1315 den büyükmüş panik oldum doktoru aradım dedi verdiğin hastanenin cihazı ile alakalı tam değer belirtilmemiş cuma günü bizim hastane tekrar verirsin dedi problem yok dedi rahatladm
11 aralıkta transfer oldum 5. Gün öğrendim programda 5+2 yazıyor
Hahahaha canım yaTeşekkür ederimhatırlanmak güzel bugün 4. Gün transfer günü dahil ilaçları kullanıyorum işte bakalım rabbim neyi nasıp edecek . Belirti aramamaya şeytana uymamaya calisyorum. Bakalım belirti de yok
Ayy inanamıyorum ya insan birden nasıl kadın doğumcu bulacak boşluğa düşer ya zaten çok hassas bir süreçle nasip oldu çok zorMaalesef öyle. Ben geçen sene pozitifi gördüğümde bizzat kendi doktorum muaneyene ücretli. Dilersen başka doktora da bsktirabilirsin demişti.
Demir sağlık sigortası var hamileliğinin kaçıncı ayı olursa olsun iki can sigortası yapıyorlarHamilelikten önce çok araştırdık ama olacağı da belli değildi yaptırmadım eşimin sigortasiyla devlete gidiyorum. Doğumu memlekette yapicam burda çok pahalı özeller devlete de güvenmiyorum. 2 kere beni yanlış teşhisle ameliyata alıyorlardı istemiyorum deyip imza atıp çıktım kendi doktoruma gittim bişey çıkmadı şükür
Canım az önce gönderdiğin mesajı gördüm. Öncelikle testin pozitifse inşaallah bebeğin yada bebeklerin hissediyor seninle beraber herşeyi sakin kalmaya calis canım. Bahsettiğin konuda haklısın özlemini çektiğin bir konuda aynı hassasiyeti bekliyorsun ama erkekler bizim kadar olamıyor maalesef . Birde şu an hormonlarımiz alt üst olduğu için daha gergin yada hassasiz canım. Bu konuyu sakince eşinle konusunca hak verecekir sana. Üzülme tamam mı ? Maddi olarak zor kolay değil ama yaşadıklarımız da kolay değil. Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım. Bu transferin vesileniz olsun. Yuvanız sen olsunKızlar test günüme 1 gün kaldı çok paniğim
9 10 gün olana kadar yapma canım ben merakımdan yaptım yol çıktı ama bakalım cuma bi daha yapıcamYok doktor test günü olarak 3 Ocak dedi ama 13. Gün oluyor ben cuma günü yapayım diyorum.
Rabbim nasip etsin de bir şekilde alınır iğnelerAmpul yarım kullanılıp yarısi boşa gidecektir o zaman canım. Doz kısmı tutmuyor çünkü.
Gebeliği 5. Günde mi öğrendin canımAy evet 1315 den büyükmüş panik oldum doktoru aradım dedi verdiğin hastanenin cihazı ile alakalı tam değer belirtilmemiş cuma günü bizim hastane tekrar verirsin dedi problem yok dedi rahatladm
11 aralıkta transfer oldum 5. Gün öğrendim programda 5+2 yazıyor
Pozitifi Kaç değerle öğrendiniz acaba birde kaçıncı günde kan testi verdinizBen de 3. Gün taze embriyo transferi oldum çok şükür de tuttu. Bogle düşünüp hiç de moralinizi bozmayın. Artık o içimizde transferden sonra her şeyi hiss ediyorlar. Ona göre pozitif düşünün
Kişisel dertlerimle meşgul etmek istemedim burayı ama görmüşsünüz teşekkkür ederim desteğiniz için gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz her anlamda umarım sonu mükafat olur hepimiz içinCanım az önce gönderdiğin mesajı gördüm. Öncelikle testin pozitifse inşaallah bebeğin yada bebeklerin hissediyor seninle beraber herşeyi sakin kalmaya calis canım. Bahsettiğin konuda haklısın özlemini çektiğin bir konuda aynı hassasiyeti bekliyorsun ama erkekler bizim kadar olamıyor maalesef . Birde şu an hormonlarımiz alt üst olduğu için daha gergin yada hassasiz canım. Bu konuyu sakince eşinle konusunca hak verecekir sana. Üzülme tamam mı ? Maddi olarak zor kolay değil ama yaşadıklarımız da kolay değil. Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım. Bu transferin vesileniz olsun. Yuvanız sen olsun
Hayır 4. CüBu 2. Kanın o zaman degil miiiçok güzel maşallah
Evet cnm transfer sonra 5.günGebeliği 5. Günde mi öğrendin canım
Masallah Allah’ın izniyle olmaz hiç merak etme sağlıcakla ilerler inşallah değerlerin çok güzel ilerlemiş darısı bizlereHayır 4. Cü
5.gün 26 ile öğrendim 7 .gün 111
12.gün 774 buğün 17. Gün >1315
Boş gebelik olmasında bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?