Kızlar test günüme 1 gün kaldı çok paniğim
Merhaba bende cuma günü test vereceğim siz kaçında transfer oldunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar test günüme 1 gün kaldı çok paniğim
Merhaba bende cuma günü test vereceğim siz kaçında transfer oldunuz acaba
5 ocakta netleşir inşallah güzel.haberlerAyyy güzel haberlerini bekliyorum salı günü insallah acaba ben 3 Ocak carsamba versem çıkar mi yoksa 5ocak cuma mi versem dün transfer oldum
Ben evde kendim erken gebelik testi yaptım. 5.gün negatif çıktı bi modum düşmedi değilBence en erken 10. günü bekle, benim de 6. günüm bugün 12 güne dayanamayacağım sanırım ama 10. günden önce verenler de hep erken test vermenin daha stresli olduğunu söylüyor. Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum
Coook haklısın beklemek ne zormuş 10.gün yine iyi gibi dedim belki 8.günde de çıkarBence en erken 10. günü bekle, benim de 6. günüm bugün 12 güne dayanamayacağım sanırım ama 10. günden önce verenler de hep erken test vermenin daha stresli olduğunu söylüyor. Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum
Yaa amin inşallah 5ocagi bekleyeyim ben tam 10 gün olmuş olur güzel hayırlı haberler verelim insallah5 ocakta netleşir inşallah güzel.haberler
Masallah canım çok şükür pozitif sanırım ikinci çizgi bariz belli kanda da güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar iki tane daha yaptım test dün sabah hala silik ama çıkıyor yani. Yarın bidaha yapicam yarın 9. Günüm en üst ikisi iki gün önce alttaki iki dün sabah
Bnm de 2 ocak ama sen 1 Ocak da ver dedi doktorumBenımde 2 ocak bırbırımızıe dua edelım
Canım bana 8 Ocak dedi normalde 12 gün sonra 7ocakmis pazara denk geldiği için 8yazdi ne alaka 13 gün normalde 10.gün olmazmiydiiiiiBnm de 2 ocak ama sen 1 Ocak da ver dedi doktorum
Rabbimden umut kesilmez doktoruna bi danış istersen canım biz bir şey söyleyip yanlış yönlendirebilirizSelam kızlar big8n 7. Günüm ve 7. Günün akşamında kan testi verdim 0.2 çıktı. Olmamış yani. İlaçları bırakayım mı sizce. Kullansam tutma ihtimali yok dimi. Böyle bir durum yaşayan duyan var mı yorum lütfen
Canım senin 3. Embriyosu muydu ? Çünkü 3. Gün embriyosuna 12 gün sonra 5. Gün embriyosuna 10 gün sonra bakılıyor. Yani hekimim beni bu şekilde bilgilendirdiCanım bana 8 Ocak dedi normalde 12 gün sonra 7ocakmis pazara denk geldiği için 8yazdi ne alaka 13 gün normalde 10.gün olmazmiydiiiii
Doktorlar boşuna 12 ci gün demiyor. Bence 2 gün daha devam et kan ver hiç deyisiklik olmazsa doktorunla konuşSelam kızlar big8n 7. Günüm ve 7. Günün akşamında kan testi verdim 0.2 çıktı. Olmamış yani. İlaçları bırakayım mı sizce. Kullansam tutma ihtimali yok dimi. Böyle bir durum yaşayan duyan var mı yorum lütfen
Çok erken burada biçok kişi 12 gün 30/40 la öğrendi keşke yapmasaydın işte erken test moral bozuyor sonucun ne olursa olsun Allah hayırlısını versin rabbim tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsinSelam kızlar big8n 7. Günüm ve 7. Günün akşamında kan testi verdim 0.2 çıktı. Olmamış yani. İlaçları bırakayım mı sizce. Kullansam tutma ihtimali yok dimi. Böyle bir durum yaşayan duyan var mı yorum lütfen
Umut her zaman vardr olumlu düşün hep emin ol sonunda olumlu olacakBen yaptımda negatif çıktı hala umutla bekliyorum belli yanlıştır diye
Yerleşme olabilir canım kan ver istersen yine de için rahat etsinKızlar 12.günde kahverengi az miktarda kanama normal mi ?
Onceden test yaptınmıBnm de 2 ocak ama sen 1 Ocak da ver dedi doktorum
Yok cnm yapmadım ben ilk kizim da erken test te çıkmadı 7 inci gun verdim 36 çıkmışto bunda yapmayacam dedimOnceden test yaptınmı