Allah yardımcın olsun canım. Ben oldum işlem sonrası opudan daha rahat geçti. Opu olduktan sonra karnımda şişlik ve şiddetli ağrı yaşadım. Histereskopide korkulacak hiçbir şey yok. Seni bebeğine bir adım daha yaklaştırıyorKizlarrrrryarin polip ameliyati olacağım bana dua edin lütfen çok tedirginim acaba opu dan daha ağır geçer mi kalbim çok boş hiçbir şey hissedemiyorum
Ekledim bebişimCanım beni de ekler misin yaş 29, tahmini transferim 7 Aralık dondurulmuş çift embriyo
Çok teşekkür ederim dilerim ki dediğiniz gibi olur insallah içimi ferahlattınızAllah yardımcın olsun canım. Ben oldum işlem sonrası opudan daha rahat geçti. Opu olduktan sonra karnımda şişlik ve şiddetli ağrı yaşadım. Histereskopide korkulacak hiçbir şey yok. Seni bebeğine bir adım daha yaklaştırıyor
Bir de bir şey sorabilirmiyim doktoruma yarın sorup bilgi alacağım da internette bu polip ameliyatinda çizik atıyorlarmış ve rahim temizleniyormuş öyle mi yaparlar sizceAllah yardımcın olsun canım. Ben oldum işlem sonrası opudan daha rahat geçti. Opu olduktan sonra karnımda şişlik ve şiddetli ağrı yaşadım. Histereskopide korkulacak hiçbir şey yok. Seni bebeğine bir adım daha yaklaştırıyor
Kuzu nasıl çifte karar verdi doktorCanım beni de ekler misin yaş 29, tahmini transferim 7 Aralık dondurulmuş çift embriyo
Canım doktorumun asistanı ile görüştüm küçük veya önemsiz yerde olsa Mehmet hoca ameliyat demezdi dedi benimde 4carpi 3 mm benimde çok kafam karışık transferim icin olacağım daha sonra pişman olmak istemiyorum histereskopi şeklinde oluyor genelde sanırım ama detaylı bilmiyorum bunu yarın soracağım mutlaka haber vereceğim buradan
çok teşekkür ederimKuzum senide 21 22 Aralık olarak tabloya ekledim
Selam ,Ben estrofem kullanıyorum günde üç kez yorgunluk uyku hali bir uyusuk yapıyor birde bende karında kramp şeklinde ağrı yaptıSelam kızlaaarr, transfer hazırlığında olanlara bir sorum var. İçtiğimiz hap sizde de yorgunluk uyku hissi yapıyor mu?
Ben daha önce gerçekten doğum kontrol için kullanıyordum yasmini bırakınca iki üç gün içinde adet olurdum ama şimdi opu falan olunca değişiklik olur mu bilemedimKızlaaar burada olanlarınız var mı ? Size bir şey danışmam gerek. 21 günlük yasmin ilacı kullandım, dün bitti. Ne zaman adet olurum acaba yasminden sonra? Bilgisi olan var mı ?
canım benim de 2 embriyom 6. günd bekledi ve genetikten sağlam gelenler de onlar oldu.Kızlaar bugün opudan sonra 5.günüm ve bir adet blastokist aşamasına gelen bir embriyoyu dondurduklarını söylediler kalan 4 ünü ise yarın yani 6.günde takip edeceklerini söylediler sizce bunun sebebi nedir ve bir umudum daha var mıdır sizce
Amin inşallah canım benim hepimizin inşallah tez zamanda sağlıcakla gelsinÇok sevinirim gerçekten bende aynı dertten muzdarip durumdayım hayırlısıyla hızlıca bitsin sonrada bebişin gelsin inşallah Allah yardımcın olsun
Özel bi merkeze gidiyorum benim doktorum isteğe göre hareket ediyorKuzu nasıl çifte karar verdi doktor
Ben yapı olarak zaten yorgun ve uykuluyum o yüzden o şekil bi yan etki olmadı bendeSelam ,Ben estrofem kullanıyorum günde üç kez yorgunluk uyku hali bir uyusuk yapıyor birde bende karında kramp şeklinde ağrı yaptı
Canım inşallah her şey çok kolay ve güzel geçer. Nasıl geçtiğini bilgilendir bize deKizlarrrrryarin polip ameliyati olacağım bana dua edin lütfen çok tedirginim acaba opu dan daha ağır geçer mi kalbim çok boş hiçbir şey hissedemiyorum
Benim ağrım bitti sanırım bugün 6. Gündeyim. Ama tüm gün uyumak istiyorumSelam ,Ben estrofem kullanıyorum günde üç kez yorgunluk uyku hali bir uyusuk yapıyor birde bende karında kramp şeklinde ağrı yaptı
Çok teşekkür ediyorum tabiki bilgilendirecegim geldim şimdi saat 3 de gireceğim insallahCanım inşallah her şey çok kolay ve güzel geçer. Nasıl geçtiğini bilgilendir bize de
Canım çıktım ameliyattan çok şükür opudan bile iyi geçti histereskopi ile yapılmış polip alındı patalojiye gönderildi çizik atılmış Aralık reglde gideceğim transfer hazırlığına başlayacağızCanım inşallah her şey çok kolay ve güzel geçer. Nasıl geçtiğini bilgilendir bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?