Tadellacıııım seni tabloya ekledimSorun çıkmazsa 8 Aralık gibi transfer olacak. Adetin 2.gününde Estrofeme başladım haftaya tekrar çağırdılar. Dünden beri reglim damla damla gelmeye başladı. Estrofemden kesilmiş olabilir mi
Kuzum senide 21 22 Aralık olarak tabloya ekledimbenim adetim bugün başladı. eğer gelecek ay gecikme olmazsa 2 aralıkta adet oluyorum ve transfer sürecine giriyorum
doktorum 20. gün civarı demişti, 21-22’si gibi transfer inşallah
Nazlıcım ekledim seni listeyeeeemerhaba yasim 28 ilk tüp bebek denememiz ve 5. gün embriyosu 1 aadet yerleştirilicek 16/11 de adet oldum ilaçlara başlıyoruz ve tahmini rahim duvarı kalınlıgına göre aralık 4-5 yerleştirme yapılıcak. listeye eklemenızı rica ederim. :)
Beni de ekle canım cuma günü opu olacağım 27-30 Kasım arası transfer olabilir bir sorun çıkmazsa. Taze transfer olacakKızlar kızlar geleceğin güzel minnoş annelerihazır hastanede nöbetteyken tabloyu düzenleyim dedim. Yorumları tek tek okudum ama gözden kaçırdığım var mı bir kontrol eder misiniz ?
Görev tamamlandıBeni de ekle canım cuma günü opu olacağım 27-30 Kasım arası transfer olabilir bir sorun çıkmazsa. Taze transfer olacak
Teşekkür ederim. Hepimizin inşallah bütün duaları kabul olur ve minnak bebeklerimize kavuşuruz.Nazlıcım ekledim seni listeyeeee
Canım beni de ekler misin 6 Aralık transferKızlar kızlar geleceğin güzel minnoş annelerihazır hastanede nöbetteyken tabloyu düzenleyim dedim. Yorumları tek tek okudum ama gözden kaçırdığım var mı bir kontrol eder misiniz ?
Normal canım endişelenecek bir durum yok ben de de olmuştuSelam kızlar bana bu gün doktorum cetrodite iğne verdi vuruldum şimdi ama biraz yanıyor ve kaşınıyor sankı vurduğum yer siz kullandınız mı normal mi bu durum
Ekledim kuzum benimCanım beni de ekler misin 6 Aralık transfer
Teşekkür ederim canım hepimiz güzel haberle geliriz inşallahEkledim kuzum benim
Kizlarrrrryarin polip ameliyati olacağım bana dua edin lütfen çok tedirginim acaba opu dan daha ağır geçer mi kalbim çok boş hiçbir şey hissedemiyorum
Canım beni de ekler misin yaş 29, tahmini transferim 7 Aralık dondurulmuş çift embriyoKızlar kızlar geleceğin güzel minnoş annelerihazır hastanede nöbetteyken tabloyu düzenleyim dedim. Yorumları tek tek okudum ama gözden kaçırdığım var mı bir kontrol eder misiniz ?
Canım inşallah bu senin için cok faydalı olacakKizlarrrrryarin polip ameliyati olacağım bana dua edin lütfen çok tedirginim acaba opu dan daha ağır geçer mi kalbim çok boş hiçbir şey hissedemiyorum
Canım doktorumun asistanı ile görüştüm küçük veya önemsiz yerde olsa Mehmet hoca ameliyat demezdi dedi benimde 4carpi 3 mm benimde çok kafam karışık transferim icin olacağım daha sonra pişman olmak istemiyorum histereskopi şeklinde oluyor genelde sanırım ama detaylı bilmiyorum bunu yarın soracağım mutlaka haber vereceğim buradanCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun nasıl olucaksın histeroskopi şeklinde mi olucaksın baya ameliyat şeklinde mi oluyor ve kararsızdın sanki kararı nasıl verdin benimde seninki gibi polip var 4 çarpı 6 mm ben olmak istiyorumda
Çok çok çok teşekkür ediyorum canimmCanım inşallah bu senin için cok faydalı olacakdualarım seninle
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun nasıl olucaksın histeroskopi şeklinde mi olucaksın baya ameliyat şeklinde mi oluyor ve kararsızdın sanki kararı nasıl verdin benimde seninki gibi polip var 4 çarpı 6 mm ben olmak istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?