Bende meryem suresi cevşen okuyorum sürekli Rabbim sen dualarımızı hayırlısıyla kabul etİnşallah kuzum inşallah tutmadığını düşünmek istemiyorum böyle annecim fln diyorum bol bol asr suresi salavat okuyorum karnımı sıvazlayarak sende öyle yap çok güzel motivasyon oluyor
Aaa neden bıraktınız test yapmadan?Merhabayok yapmadım henüz. Ümidim yok zaten ilaçları da bırakmıştım.
Hayırlısı olur inş cnm bende şimdi gidiyorum vermeyeVerdim canım sonuç bekliyorum
Her vücüd bir deyilki ola bılır yeniBeni transfer dahil 4. Gün sadece tutunma için erken olabilir mi acaba diye düşündüm
Merhaba bende transferimin ikinci günndeyim sürekli yatamıyorum ben canım durmuyorAnnem beni kaldırmıyornamaz yemek tuvalet iğne saatlerinde kalkıyorum bide eşim gelince kapı açmaya. O kalktığımda da evde bi turluyorum yarın yatış modundan çıkarım transferin 2. Günündeyim
Sahi mi aslında o ilaçlar gebeliği artırır ama o kadar mi umutsuzsun. Geçen bahar İkinci denememde benim kadar umutsuzu var mı bilemem o kadar negatiftim ki kan verip eve kadar gözlerim dolu yurumustum . Sonucumu açtım bı baktim pozitif ama nasıl böyle asla inanamıyordum. Her şey tam bitti derken neler doğar kim.bilir. Hakkında hayırlısı olsun ama keşke hiç birakmasaydin.Merhabayok yapmadım henüz. Ümidim yok zaten ilaçları da bırakmıştım.
doğum oldu muSahi mi aslında o ilaçlar gebeliği artırır ama o kadar mi umutsuzsun. Geçen bahar İkinci denememde benim kadar umutsuzu var mı bilemem o kadar negatiftim ki kan verip eve kadar gözlerim dolu yurumustum . Sonucumu açtım bı baktim pozitif ama nasıl böyle asla inanamıyordum. Her şey tam bitti derken neler doğar kim.bilir. Hakkında hayırlısı olsun ama keşke hiç birakmasaydin.
Çok sevindim cnm maşallah kat kat artsın inşKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Kuzuuuum tebrik ederimKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Amiin canım beniiim senin de güzel haberlerini bekliyoruuuz
Hemşirem ile görüştüm tutunmaya çalışıyor olabilir normal dedi bakalım hayırlısıHer vücüd bir deyilki ola bılır yeni
Yaa çok sevindim darısı başımıza inşallah güzel bir şekilde artarKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Kaçıncı gününüzdüKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Ben deVerdim canım sonuç bekliyorum
Merhaba. Bende kendi doktoruma sordum balık yağı vs yasak haftada bir kesinlikle balık yemelisin dedi hamsi somon gibi o yüzden içiniz rahat olsunEvet canım bende buna kanaat getirdim bugün alıcam ve yiyicem inşallah konusu geçtikçe şiştim resmen ahahahaha canım çok istedi zaten her hafta yerimbişey olmaz Allahın izniyle
Ayy çok sevindim hadi gözüm aydın inşallah sağsalim al kucağına darısı bizlere olsunKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?