- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
Yorumlar karışmış sürekli yorum yapmışım çok görmeyin kızlar bu ilaclar bende migreni tetikledi ve mide bulantısı yapıyorbana da transfer gününe kadar serbest, transfer sonrası da sadece 3 gün yasak, sonra yine serbest dedi
Evet olabilirsinKızlar gece gece test yaptım 10.günüm dondurulmuş emrio normalde 12.gün kan vermem lazım test ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim
Eki Görüntüle 3351193
Canım bende bu konuda bilgisizim biraz ilk deneme olacak ya , yumurta toplandığı gün sperm alıyorlar sanırım hemen işlem yapılıyor ya , yumurta toplamadan kaç gün önce ilişkiye girmemiz gerekiyor yani cinsel perhiz yapılıyor mu yumurta toplamadan önce herhangi bir gün var mı en son ne zaman ilişki olmalı bana söylemedi doktorum bunlarıCanimlarrrr transfer olan bekleyen arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum sizlere transfer hazırlığında adet oldunuz bitince transfer aşamasına kadar ve de transferden sonra da iliski yasağı var degil mi bu konu hakkında bilgilendirilme yapmadılar da bana
Canım bana oxitide vermedi sadeceWhiterabbit ve ebkebk kızlar bana estrofem den hariç oxitide iğne verdi karnımdan vuruluyorum iki güne bir siz öyle bişey kullanıyor musunuz
Canım bize en az 2 en fazla 5 gün olması gerekiyor demişti bu önemli dikkat et canım buna genelde bu şekildedir ama sen sor istersen doktoruna yine deCanım bende bu konuda bilgisizim biraz ilk deneme olacak ya , yumurta toplandığı gün sperm alıyorlar sanırım hemen işlem yapılıyor ya , yumurta toplamadan kaç gün önce ilişkiye girmemiz gerekiyor yani cinsel perhiz yapılıyor mu yumurta toplamadan önce herhangi bir gün var mı en son ne zaman ilişki olmalı bana söylemedi doktorum bunları
Yok canım üzülme sen zaten opu tarihi verecek ya o zaman o şekilde de ayarlayabilirsin veya yarın sor mutlakaVallahi eşimle uzağız 10 gündür birlikteliğimiz olmadı en son pazartesi gittim en büyük 15 mm di cetrovite de verdi iğne kendiliğinden çatlamasın diye yarın tekrar gideceğim mesela tabiki sperm taze olmalı yumurtaları topladığı gün sonuçta direk birleştirme oluyor sanırım hiç te bilgim yok ha doktorumun da söylemesi gerekirdi ilişki yada en son şu kadar gün önce meni tazelenmesi gerekir demedi içime dert oldu şimdi uykum kaçtı
Ayyy benim bile kalbim pir pirHeyecandan uyuyamıyorum
Onun bi prosedürü vardır illa at kafadan bilgi yarışması yapmak istememAaaa öyle mi kaç yıl olunca peki
Ahh o sebepsiz infertil beni perişan etti Allah size en kısa zamanda nasip etsinYok bende 1 sene evlilik sebebsiz infltrat oldu bizde
Anladik kuzum insllah bu sefer pozitif olur dualarım seninleHiçbişe söylemedi canım, benimki kimyasal da denemezdi aslında transferin 5.günü yoğun bi kusma ve ateşle acillik oldum, değerim 31 çıktı ama o günden sonra düştü. Ben iki ay ara verdim sonra normal tekrar başladık.
Valla silikTest yaptım silik çıktı bu doğru mudur? Cuma kan günüm
Amin Allah razı olsun ama inanamıyorumValla silikhadi gözünaydın şimdiden
Çıkar çıkar hem de güzel bi değerle çıkar benceAmin Allah razı olsun ama inanamıyoruminşaAllah kanda da çıkar
Amin inşaAllah ağzından bal damlıyorÇıkar çıkar hem de güzel bi değerle çıkar bence
Aaa ilk mi ? Çok duygulandım adına çok sevindim ben de ilk gebeliğimi 9 yıl bekledimAmin inşaAllah ağzından bal damlıyor9 yıldır uğraşıyorum bu teste bile sevinemiyorum içimde ki bu endişe korku içime işlemiş. Umarım hepimizin değerleri kat kat artsın
Evet ya yaşayan bilirAaa ilk mi ? Çok duygulandım adına çok sevindim ben de ilk gebeliğimi 9 yıl bekledim
Sabrın sonu selamettir o bebek gelecek Allah’ın izniyle
Bence de bekle az çıkınca bu defa artar mı telaşı yaşıyorsunEvet ya yaşayan bilirAmin Allah razı olsun sözlerin içime umut oldu bugün kan vereyim diyorum ama eşim illa cuma gününü bekle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?