Selam benim transferim 5 aralıkda dondurmuş 2 embryon oldu 4aa ve 4 ab bahçecıde Mehmer hocada 16 aralık test günümHoşgeldiniz kızlaaar
Benimde aralığın 15 inden sonra gibi görünüyor transferim. Hangi merkezlerdesiniz? Embriyolarınız nasıl? Nasıl ilerliyor süreçleriniz?
Ay canım ağzından bal damlıyor inşallah öyledirinşaAllah hevesini hayal ettiğinden daha güzel yaşatsın Allah'ımBenim içimden senin pozitif olduğu geçiyor
Çok teşekkür ederiiimAyyy ne güzel bi değer canım maşallah çok sevindim hayırlı olsun
Hoşgeldin aramıza ıgne ile aran azda olsa iyiyse enjekte ederken yavaş yap o yanma hissi azalıyor bende o şekilde oldu belki işine yarar kuzumKızlar oksapar başladım bugün yaparken değil de yaptıktan sonra acımaya başladı
Kuzum harika bi değerKızlar bugün benim test günümdü, 12. gün ve değerim 396 çıktı, çok şükür
Pozitif sonuç alan diğer arkadaşlar sizin içinde çok sevindim. Herkesin değeri kat kat katlansın inşallah. Transfer olacak arkadaşlara hayırlı transferler diliyorum, inşallah pozitifi görürsünüz. Bekleyenlerde inşallah çok güzel haberler alırlar.
Selam bende 10-11 arası ıdı bildyim kadarı ıle 9-12 olması gerekKızlar transferin olduğu gün benim rahim duvarı kalınlığı 14.5 tü sanki yaaa çok mu kalın sanki.
Daha önce folikul takibi yaptırdığım zaman çatlama zamanı 13.5 14 gibi biseydi.
Sizinkiler nasıldı. Tutunması için etkili mi kalınlık ?
Ben daha karmaşık çünkü daha 2 yaşında benim kızım canım daha çok ilgiye ihtiyacı olacağı zamanda bebiş geldi devam ederse inş tabi neler yaşayacağız hiç bilmiyorum vallaAyy cnm kızlarıma (ikizler) bakınca duygulandım onlara ne kadar zor kavuştum (9.yıl hamileliğimi öğrendim) ne kadar çok bekledim şimdi bir bebek gelecek ve belki kızlarım onun yüzünden üzülüp kıskanacaksaçma sapan bi duygusallığa düştüm
Kızlarım 6yaşında onlar da hep çok istedi bi bebeğimizin olmasını ama ya üzülür kıskanırlarsa ya da bebek yüzünden istemsizce onların kalbini kırarsam birgün diye düşünmeye başladımayy çok saçma ama onlara bakınca o geldi aklıma
İlgi hep onlarda doğduklarından bu yana bizim hatta bütün ailenin gözdesiydiler dile kolay 10.yıl evimize neşe getirdiler
Sen ne düşünüyorsun nasılsın ?
Ben yapdım silik bir şey çıkdı 7 cı gunumde yapmaya moral gidyor ne kaldı 3 gün bekleAmin yarın 10.gnüm idrar testi yapsam mı bilemedim
Ayyy amin inşaAllah canım öyle olsunSeninkide pozitif canım üstelik teste de çıkmışkesin hamilesin yaniii sevin artık
Ne güzel çıkmış işte canım hayırlı olsun şimdiden benim silik çıksa anında kendimi teste bulurdum maşallah size yaBen yapdım silik bir şey çıkdı 7 cı gunumde yapmaya moral gidyor ne kaldı 3 gün bekle
Teste çıkmayıp pozitif olan çokta teste çıkıp negatif olana hiç rastlamadım canım için rahat olsunAyyy amin inşaAllah canım öyle olsunama inan ki teste hiç inanamadım ben normalde kan vermek istedim eşim ısrarla bekle diyor oda teste inanmıyor bozuktur o dedi heves falan bırakmadı umarım dediğin gibi olur
Hayırlı olsun canım maşallah değerin çok güzelÇok teşekkür ederiiimhepimiz için hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Çok sağol canım amin inşallah. Sende pozitif sonucunu alırsın inşallah çok yakındaKuzum harika bi değertebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım benimde gurluyor karnım adet olunca olur bende yarın test vereceğim birde bende bugün beyaz akıntı geldi büyükHerkese günaydınpozitif olan arkadaşlara da hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah herşey
Benim bugün 7. Günüm ama hiçbir belirtim yok. Dün gece boyunca adet sancısı çektim kendimi adet olmaya hazırladım artıkbide karnım gurulduyor tam adet öncesi olduğu gibi. Bu arada ateş basan üşüyen arkadaşlar bence kesin hamilesiniz siz hele ki ilay bence senin ikisi de tuttuuuuuu
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım maşallah değerin çok güzelhiç belirti vs yaşadın mı ne hissettin? Ay meraklıyım ya gün geçmiyor
Canım ben hep kendim yaptım. Yaptıktan sonra elimde karnımı iğne yerine bastırıp 2 3 dk sallıyorum dağılsın diye hiç beze ve morarma olmadı. Dex yapış yapış bi iğneAmin canım inşaAllahBen de aynı hem progestan hem oksapar baslarda klinikte yaptırdım hep morardı içi beze gibi sertleşti göbeğimin bir tarafı sonra kendim yapmaya başladım artık kendim yapıyorum
Oda nasıl oldu yapdım 5 dakika bekledım bir şey yok moral gitdi ağladım 15-20 dakika sora banyo gitdim atayım testı bakdım silik 15 dakıka beklmek gerekmiş onda ama iğneler falanda silik çıkarmış deye kana kadar umutlandırmıyorum kendimi inshAllah hepmızın kan testınde güzel haber alalımNe güzel çıkmış işte canım hayırlı olsun şimdiden benim silik çıksa anında kendimi teste bulurdum maşallah size ya
Daha dikkatli yapayım o zaman acele etmiş olabilirim iğne girerken çok acıttı bide iğneden sonra yanma oldu baya sağol kuzumHoşgeldin aramıza ıgne ile aran azda olsa iyiyse enjekte ederken yavaş yap o yanma hissi azalıyor bende o şekilde oldu belki işine yarar kuzum
aa süper annem eyüpte oturuyor en kötü ondan rica ederim alır sizdenGop ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?