29 kasim transfer 4 aralik 22 5.gun embriyosuydu canm. Ama sonucu biraz daha geç alan da oldu merak etme hersey yolunda gidiyor gec yerlesebiliyor ondan az gelmistir sana. 2 gun sonra 2 kat artiyor mu onemli olan oCnm senin kaçıncı gün 22 çıktı benim 8.gün 23 çıktı az geldi
Baktım mesajlarınıza 6.günmüş
Ay canım Allah razı olsun nasıl bir umut serptin içimeTeste çıkmayıp pozitif olan çokta teste çıkıp negatif olana hiç rastlamadım canım için rahat olsun
Canım selam senin transfer hangi gündü hayırlı olsun inşallah çok sevindim
Bu arada 4 aralik idrar 5 aralik kanmis dogru 6. Gundeki deger oymus. Normal seninki de canm hayirli olsunCnm senin kaçıncı gün 22 çıktı benim 8.gün 23 çıktı az geldi
Baktım mesajlarınıza 6.günmüş
Teşekkürler :). İnşallah bu sefer Allah tamamına erdirir.Ben daha önce normal kaset testte silik çıkmıştı kan sonucum 59.84 çıkmıştı ama maalesef sonu düşük olmuştu
5 Aralık canım 5.gün embriyosu 4aa idiCanım selam senin transfer hangi gündü hayırlı olsun inşallah çok sevindim
Amin canım hepimizin inşaAllahTeşekkürler :). İnşallah bu sefer Allah tamamına erdirir.
Ayy ne kadar mutlu oldum sizin sonucunuz görünce maşallah yaaa. Bende 12. Gün yapacağım yaa sizinki gibi. Negatif de olsa çok üzülmem daha transfer edilecek embriyolarimz var sonuçtaÇok teşekkür ederim canımben bugüne kadar hiçbirşey hissetmedim, sadece 8. gün pembe akıntım oldu okadar. O da zaten herkeste olacak diye birşey yok. Arada bir ateş basmalarıda oldu ama o belirti mi bilmiyorum. Bugün bel ağrılarım başladı.
Gebelik testine güvenme canım kan testi önemli olan ne zaman test gününMerhaba kızlar ben 6 aralıkta 5. Gün embriyosu tek transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 6. Günüm bide gün içinde bi kere böyle yapiskansi beyaz bir akıntı sildim hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi ayni durumu yasayan var mi ?
Benimde 1 Aralık oyüzden merak ettim benim test günüm 13 Aralık dediler benimde 3 gün embriyosu sanırım bilmiyorum çünkü 4. Gün transfer oldum5 Aralık canım 5.gün embriyosu 4aa idi
İnşallah sizde pozitif sonucu alırsınızAyy ne kadar mutlu oldum sizin sonucunuz görünce maşallah yaaa. Bende 12. Gün yapacağım yaa sizinki gibi. Negatif de olsa çok üzülmem daha transfer edilecek embriyolarimz var sonuçta
Selam bende 5 aralıkda dondurulmuş 2 tane 5 ci gun embryınu oldum , 7 günüm test yapdım silik bir şey çıkdı varla yok arası , bende meme ağrısı bel ağrısı var ama her kesde aynı olmuyor duydumMerhaba kızlar ben 6 aralıkta 5. Gün embriyosu tek transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 6. Günüm bide gün içinde bi kere böyle yapiskansi beyaz bir akıntı sildim hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi ayni durumu yasayan var mi ?
İnşallah canım Teşekkür ederimBu arada 4 aralik idrar 5 aralik kanmis dogru 6. Gundeki deger oymus. Normal seninki de canm hayirli olsun
Canım bnimde ilk kimyasaldi şimdi ikinciyi yapcaz ocakta doktorun ne söylemişti kimyasal hakkında farklı bir şey yaptınız mı bu transferindrBenim bu ikinci transferim. Şükür yumurta kalitemde pek sorun yok. Ama ilki kimyasal oldu. Onda ne hissetmiştim onu bile hatırlamıyorum. Ara ara kasık batmalarım oluyordu sanırım. Bunda öyle olmayınca korkuyorum geçmiyor zaman.
Hayır eğilmekle hiçbirşey olmaz takma kafana. Benim iki yaşında çocuğum var günde kaç kez eğiliyorum transferden beri.Kızlar selam ben bugün bir kaç kez unutup eğildim bir sorun olur mu sizce
Ben de 6. -7. Gün yaptım çıkmadı kanda çıktıMerhaba kızlar ben 6 aralıkta 5. Gün embriyosu tek transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 6. Günüm bide gün içinde bi kere böyle yapiskansi beyaz bir akıntı sildim hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi ayni durumu yasayan var mi ?
3.gün embriyosudur cnm o zaman 12. gün çıkıyor 5.gün olanlar 9. 10.gün genelde çıkıyorBenimde 1 Aralık oyüzden merak ettim benim test günüm 13 Aralık dediler benimde 3 gün embriyosu sanırım bilmiyorum çünkü 4. Gün transfer oldum
Aa gerçekten kaç çıktıBen de 6. -7. Gün yaptım çıkmadı kanda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?