- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 29
aynı acıyor maalesefKızlar oksapar başladım bugün yaparken değil de yaptıktan sonra acımaya başladı
Amin canım inşaAllahAmin inşallah canım ya sağlıklıca tutunsun da unutacaz bugünleri. Progestan dex de yapıyorum günde iki. Göbüşte yer bulamıcam bu gidişle
Öle malesef canım yani kucağımıza alana kadar hep bu stresi yaşayacağız malesef herkes gibi aaa hamileyim diyip normal hayata devam edemiyoruz hep zor buda bizim imtihanımızKızlaaaar ne güzel pozitifler gelmeye başlamıışşşmaşallah inşallah kalan herkes de pozitifleri görür sağlıkla ilerler süreçlerimiz benim de test günüm perşembe nasıl dayancam bilmiyorum E Esra2015 ahh nasıl haklısın ben daha önce öyle bir şey yaşadığım için pozitif görsem kese görsem kalp duysam bile bi süre sevincimi yine yaşayamam sanırım hep şu da geçsin hep bu da geçsin stresi sarıyor.
İlk gebeliğimde yapmıştım ama bunda sonucumu benden önce kendisi almış o bana yaptı çiçek alıp bence biz daha çok hakediyoruz pozitif sonucla süpriziBiliyorum bitanem bilmem mi inşallah sağlıkla ilerlesin süpriz gibi bişey yaptın mı bende test yaparsam anlamlı bi şekilde söylemek istiyorum. Anı kalır diyeonları düşünmeye başladım şimdi
Doğru dedin vallaİlk gebeliğimde yapmıştım ama bunda sonucumu benden önce kendisi almış o bana yaptı çiçek alıp bence biz daha çok hakediyoruz pozitif sonucla süprizi
Sen sölemeden yap testi bencede video çek hatta biz hala izleyip ağlıyoruz o hallerimize ne acılar cektik diye hem mutluluk oluyor hem hüzün çok güzel anı kalıyor ama inş canım benim o güzel haberi bol kahkahalı olarak eşine vermek nasip olsun inşDoğru dedin vallabenim ilk ya ondan işte türlü hevesler
inşaAllah hevesini hayal ettiğinden daha güzel yaşatsın Allah'ımDoğru dedin vallabenim ilk ya ondan işte türlü hevesler
Seninkide pozitif canım üstelik teste de çıkmışinşaAllah hevesini hayal ettiğinden daha güzel yaşatsın Allah'ımBenim içimden senin pozitif olduğu geçiyor
Ayy cnm kızlarıma (ikizler) bakınca duygulandım onlara ne kadar zor kavuştum (9.yıl hamileliğimi öğrendim) ne kadar çok bekledim şimdi bir bebek gelecek ve belki kızlarım onun yüzünden üzülüp kıskanacakSen sölemeden yap testi bencede video çek hatta biz hala izleyip ağlıyoruz o hallerimize ne acılar cektik diye hem mutluluk oluyor hem hüzün çok güzel anı kalıyor ama inş canım benim o güzel haberi bol kahkahalı olarak eşine vermek nasip olsun inş
Heyy maşallah ne güzel bi değerKızlar bugün benim test günümdü, 12. gün ve değerim 396 çıktı, çok şükür
Pozitif sonuç alan diğer arkadaşlar sizin içinde çok sevindim. Herkesin değeri kat kat katlansın inşallah. Transfer olacak arkadaşlara hayırlı transferler diliyorum, inşallah pozitifi görürsünüz. Bekleyenlerde inşallah çok güzel haberler alırlar.
İnşallahSeninki pozitif insallah canım belirtin güçlü
Ben yapamayacağım galiba yarın sabah yapıcam affet bekleyemedim
Bende vardı gonalf geri iade ettim. Estrofen 1 kutu fazladan var isteyen olsa bir de antipyotikler elimde kaldı 5 gün kullandım sadece prednol ve tetratoxKızlar elinde gonalf 450 ve. Diğer tüp bebek ilaçları Artan varmı acaba
Benide yazın)Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK N nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK F flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK L Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK
Amin canım çok sağol. Allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Heyy maşallah ne güzel bi değerİkiz olabilir mi benim kızlarım da böyle yüksek çıkmıştı Allah kucağına almayı nasip etsin
Ayyy ne güzel bi değer canım maşallah çok sevindim hayırlı olsunKızlar bugün benim test günümdü, 12. gün ve değerim 396 çıktı, çok şükür
Pozitif sonuç alan diğer arkadaşlar sizin içinde çok sevindim. Herkesin değeri kat kat katlansın inşallah. Transfer olacak arkadaşlara hayırlı transferler diliyorum, inşallah pozitifi görürsünüz. Bekleyenlerde inşallah çok güzel haberler alırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?