- 11 Aralık 2023
- 15
- 44
- 3
- 32
Amin yarın 10.gnüm idrar testi yapsam mı bilemedimCanım hayra yor içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin yarın 10.gnüm idrar testi yapsam mı bilemedimCanım hayra yor içini ferah tut
aminnnnnn inşallah hepimiz pozitiflerle karşılaşırız. benim neden bu kadar geç ki anlamadım 18 az kaldı ama gunler hiç geçmiyor gibiBen de 4 Aralık'ta 3. gün transferi oldum. 11. gün yani 15 Aralık cuma günü kan vermemi istedi doktorum. Gerçekten beklemesi ayrı bir zor Allah hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin hayırlısı ile
Ben şahsen 10. Günümde kan testi vericem normalde kesinlikle vermicektim 12. gününü bekleyecektim ama kızların pozitif çıktığını görünce heveslendimAmin yarın 10.gnüm idrar testi yapsam mı bilemedim
Hadi hayırlısı inşallahKızlaaaar kızlarrr canım kızlar
Aradılar biraz önce yarın saat 15:00’da transferim var
Gözlerim seni aradı yorumuma yorum yapmayınca :)) tamam gece kafam rahatken güzel okuyayım. Bir kere okumak yeterli mi yoksa bir sayısı var mı ?Kızzzz burdayım ya hep kutlamalara katıldım yarın senin transfer günün dimiiiiiiii ay pınar bak bi şişe suya Meryem suresi oku üfle bu aksam transfere gidene kadar ara ara iç çıkınca da o sudan iç bittikçe az kaldıkça üstüne ekle çoğalt ben hala o suyu içiyorum rahatlatıyor psikolojik olarak bide yolda salavat çek giderken
Evet senin transferin benden önce test tarihin benden sonra neden acaba. Evet beklemesi zaten zor sona yaklaştıkça zaman daha da uzuyor gibi geliyoraminnnnnn inşallah hepimiz pozitiflerle karşılaşırız. benim neden bu kadar geç ki anlamadım 18 az kaldı ama gunler hiç geçmiyor gibi
Bende bugun kızlar yapınca heveslendim sanırım yarın yapacagım dayanamayıpBen şahsen 10. Günümde kan testi vericem normalde kesinlikle vermicektim 12. gününü bekleyecektim ama kızların pozitif çıktığını görünce heveslendim
Ay hadi hayırlısı oldum canım benimKızlar transferim oldu. 5AA kalite 1 tane transfer edildi. İnşallah ayın 22si test günü
Ben 1 kere okudum bide transferden sonra ilk dus aldığım zaman 1 kere okudum ama iş yerinde vakit bulunca hep dinliyorum bu arada secde ayeti geçiyor içinde onuda kılmayı unutma kuzumGözlerim seni aradı yorumuma yorum yapmayınca :)) tamam gece kafam rahatken güzel okuyayım. Bir kere okumak yeterli mi yoksa bir sayısı var mı ?
Rutini bozmayalım bencede yarın da görelim pozitifleriBende bugun kızlar yapınca heveslendim sanırım yarın yapacagım dayanamayıp
Anladım canım demekki kişiye göre de değişiyor rahim kalınlaşması önemliBugun Dr a sordm canım 14 ila 20. Gun arası oluo genelde dedi dongumu sordu 23 ila 28 arası ama opudan snraki bu adetim gecikmeli oldu 32 gnu buldu dedm
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşaAllahKızlar transferim yapıldı. 5AA kalite de 1 tane transfer yapıldı inşallah 22sinde test vereceğim
Canım çok sevindim şükür ki estrofem fayda göstermiş peki sana bant verdi mi acaba benim de 20sinde kontrolüm var 18inde bantı akşam yapıştır göbeğine dedimerhaba kızlar
bugün tedavimin 6., adetimin de 9. günü.
kontrolüm vardı
rahim kalınlığı 7.8’e gelmiş. doktor çok iyi dedi. rahim kalınlaşmazsa diye çok korkuyordum, normalde biraz inceydi. ama estrofeme çok iyi cevap verdi Allah’a şükür.
18 Aralık’ta bir kere daha bakacaklar, kan değerlerimde bir sorun olmazsa 23’ü transfer dedi. 3 tane estrofeme aynen devam dedi bir de.
zaman geçmek bilmez artık.
Hayırlısı olsun canım benim sağlıcakla tutunsun masallah kalitesi de iyi çok güzel sonuçlar alicaz merak etmeKızlar transferim yapıldı. 5AA kalite de 1 tane transfer yapıldı inşallah 22sinde test vereceğim
Yaaaaaaaaa kissssss çok heyecanliii peki transfer öncesi neler yapman gerekir öyle bir bilgi verdiler mi yanı yoksa sadece sıkışık mi geleceksin dediler ya çok sevindim adına aslında zaman ne kadar hızlıKızlaaaar kızlarrr canım kızlar
Aradılar biraz önce yarın saat 15:00’da transferim var
Seninki pozitif insallah canım belirtin güçlüBenim 5 aralıkta 3. gün embriyosu oldu normalde 18 de test günüm ama sizin o kadar güzel haberlerinizi alınca insan bi cesarete geliyor yarın yapasım var amaaaaaa bende hiç belirti yok sadece sağ ayakta boydan boya biraz agrı var korkuyorum erken yapıpta çıkmazsa diye hayatının en guzel haberini almak için of of beklemek çok zor
Beklerken geçmiyor ama beklemezken günlere yetişemiyor insan..Yaaaaaaaaa kissssss çok heyecanliii peki transfer öncesi neler yapman gerekir öyle bir bilgi verdiler mi yanı yoksa sadece sıkışık mi geleceksin dediler ya çok sevindim adına aslında zaman ne kadar hızlı