İnşALLAH hayırlısı ile tutunmuşturBenimde ilk denemem olumsuz oldu tek embriyo koydular ikinci denemem Şuan 2 embriyo koydular .yaşım 26 1,5 yılı geçti çocuk düşünüyoruz polikistik over var bende ..Nasip bakalım bu sefer tutmuştur inşallah.Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin çok zor süreç
Yap valla çıkıyormuş gerçektenBen şahsen 10. Günümde kan testi vericemnormalde kesinlikle vermicektim 12. gününü bekleyecektim ama kızların pozitif çıktığını görünce heveslendim
9 Aralık transfer 19 Aralık test günüAy inşallah hiç bir anne adayının kucagı bos kalmasın canım sen ne zmn kan vereceksin
Ayyy haberdar et Allahim güzel sonuçlar alacağız Allah’ın izniyle canım benimBeklerken geçmiyor ama beklemezken günlere yetişemiyor insan..
Canım beniiiimbende çok sevindim. Ay içim bir garip. Heyecanlıyım çok Aradılar işte bahçeciden takı toka parfüm yok. Yolda gelirken iki üç bardak su için dediler. Devamını hemşirelerimiz burada takip edecek dediler.
Benimki hep 11 12 canım hiç bilmiyorum hep inceden yana sorun yaşadığım için ama kalın olması iyi birşey benveKızlar transferin olduğu gün benim rahim duvarı kalınlığı 14.5 tü sanki yaaa çok mu kalın sanki.
Daha önce folikul takibi yaptırdığım zaman çatlama zamanı 13.5 14 gibi biseydi.
Sizinkiler nasıldı. Tutunması için etkili mi kalınlık ?
İnşallah yükselmiş olur canmYok canım sadece vajinal progestan jel kullanıyorum. Yarın vericem kanı 2 güne bir bakalım dedi kan verdiğim doktor
kuşum eşine söyledin mi ne tepki verdiBenimki hep 11 12 canım hiç bilmiyorum hep inceden yana sorun yaşadığım için ama kalın olması iyi birşey benve
Ya öyle mi diyorsunuz. Bu transfer olumsuz olursa dokturuma sorarım yineBenimki hep 11 12 canım hiç bilmiyorum hep inceden yana sorun yaşadığım için ama kalın olması iyi birşey benve
Çok sevindi şaşırdı hatta baya ne kadar negatife alıştırdıysamkuşum eşine söyledin mi ne tepki verdi
Benim doktorum ne kadar kalın o kadar iyi demişti hiç endişelenmeyin. Benim transferden önce 12 ydı sonrasında 5 gün geçmişti yani transfer günü de sormadım kaç olmuş diye zaten önemi yoktuYa öyle mi diyorsunuz. Bu transfer olumsuz olursa dokturuma sorarım yine
Biliyorum bitanem bilmem mi inşallah sağlıkla ilerlesin süpriz gibi bişey yaptın mı bende test yaparsam anlamlı bi şekilde söylemek istiyorum. Anı kalır diyeÇok sevindi şaşırdı hatta baya ne kadar negatife alıştırdıysamcanım sadece bu süreç daha zorlu olduğu için bi taraftanda herşeye hazırlıklı olalım modunda kesesi beta yükselmesi kalp atışı Allah hepimizin yardımcısı olsun herşekilde tam anlamı ile sevinme yaşayamıyoruz o kalp atışına kadar
Ben daha önce normal kaset testte silik çıkmıştı kan sonucum 59.84 çıkmıştı ama maalesef sonu düşük olmuştuİdrarda pozitif çıkması için kanda kaç değerinde HCG görmek lazım bilen var mı :) heralde 50 lerde görünmüyor :)
Çok tebrik ederimÇok sevindi şaşırdı hatta baya ne kadar negatife alıştırdıysamcanım sadece bu süreç daha zorlu olduğu için bi taraftanda herşeye hazırlıklı olalım modunda kesesi beta yükselmesi kalp atışı Allah hepimizin yardımcısı olsun herşekilde tam anlamı ile sevinme yaşayamıyoruz o kalp atışına kadar
Evet ya çok yakıyor sonrasında üfle biraz ben öyle yapıyorum şifa olsun hepimizeKızlar oksapar başladım bugün yaparken değil de yaptıktan sonra acımaya başladı
Amin inşallah canım ya sağlıklıca tutunsun da unutacaz bugünleri. Progestan dex de yapıyorum günde iki. Göbüşte yer bulamıcam bu gidişleEvet ya çok yakıyor sonrasında üfle biraz ben öyle yapıyorum şifa olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?