Maşallah sağlıkla inşallahİnş kat kat artar canım hepimizin ki
Tüm sevinçlerimiz bebeklerimiz için olsun. Bol bol güzel haberler alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıkla inşallahİnş kat kat artar canım hepimizin ki
Belirti filan yok ya yani insan kendini çok dinlerse belirti oluyor bence salınca hiçbirşey hissetmiyorsun çünküBen lekeleri gördüğüm ilk gün ümidimi nasıl kestiysem ilaçlarımdan iğne olanı almayı unuttum daha doğrusu içten içe saldım sanırım ertesi gün sayınca fark ettim
Belirti falan aramayın olacağı varsa sessiz sedasız oluyormuş
Evet takmıcam artık. Ama bekleme süresi üç gün falan olsa keşke. Öncesi hiç sorun değil de beklemek ölüm gibiBen lekeleri gördüğüm ilk gün ümidimi nasıl kestiysem ilaçlarımdan iğne olanı almayı unuttum daha doğrusu içten içe saldım sanırım ertesi gün sayınca fark ettim
Belirti falan aramayın olacağı varsa sessiz sedasız oluyormuş
Ben 6. Ve 7. Gün yaptım çıkmadı,yapmayın.Kızlar bende çok kötü oldum bugün eczaneye gittim test almaya ama vermek istemedi yapma çok erken üzülürsün dedi vazgeçtim 6. Günüm 3 adet 3.gün embriyosu sık tuvaletw çıkıyorum kaşık batması canım çok sıkıldı çarpıntı vs başladı hemen arkasından mide bulantısı kendimi çok zor tutuyorum test için
Maşallah diyelim o zamanKızlar sonuç 23 ne demek mi az sanki
Cnm senin kaçıncı gün 22 çıktı benim 8.gün 23 çıktı az geldiEvet benim de benzer sekilde cikmisti hayirli olsun bu silik cizgiyi gordukten sonra 22 cikti benim.
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahMaşallah diyelim o zaman
Artarak devam etsin inşallah sağlıkla
.Evet öyleymişKesinlikle öyle doktorlar zaten tutma potansiyeli gördükleri embriyoları transfer ediyorlar
Benim yarın test günümYarın test verecek olan varmı yada bugün
Hadi inş canım sende günü pozitif olarak açarsın inşBenim yarın test günüm
Kızlar benimde yarın test günüm ilk transferim lütfen dualarınızı bekliyorum bende burda bulanan herkese dua ediyorum rabbim hepimizin emeklerini güzel sonuçlandırsın inşaAllah bekleyen sabreden isteyen herkese rabbim o mutlu haberleri almayı nasip etsin yarın test günüm ve bugün geçmek bilmiyor dualarınıza talibimYarın test verecek olan varmı yada bugün
3.denemem ilk denememi 23 yasında yaptım bir kızım var.Ay bende sürekli lavaboya gittim sonrasında nasılsınız Şuan neler yapıyorsunuz kaçıncı deneme
Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelin inşKızlar benimde yarın test günüm ilk transferim lütfen dualarınızı bekliyorum bende burda bulanan herkese dua ediyorum rabbim hepimizin emeklerini güzel sonuçlandırsın inşaAllah bekleyen sabreden isteyen herkese rabbim o mutlu haberleri almayı nasip etsin yarın test günüm ve bugün geçmek bilmiyor dualarınıza talibim
Ben yumurta toplama işlemi sonrası hangisi döllenecek kaç tanesi kaliteli olacak yaşayacak falan diye çok stres olmuştum o günler de hiç geçmemiştiEvet takmıcam artık. Ama bekleme süresi üç gün falan olsa keşke. Öncesi hiç sorun değil de beklemek ölüm gibi
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK N nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM H Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK Mrs-cicek 7 aralik
Benim bu ikinci transferim. Şükür yumurta kalitemde pek sorun yok. Ama ilki kimyasal oldu. Onda ne hissetmiştim onu bile hatırlamıyorum. Ara ara kasık batmalarım oluyordu sanırım. Bunda öyle olmayınca korkuyorum geçmiyor zaman.Ben yumurta toplama işlemi sonrası hangisi döllenecek kaç tanesi kaliteli olacak yaşayacak falan diye çok stres olmuştum o günler de hiç geçmemişti
Amin inşaAllah canım çok zor bi süreçmiş gerçekten insan sürekli belirti arıyor kendinde acaba mı diyo sürekli rabbim yardımcımız olsunHakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelin inş
Benim 5 aralıkta 3. gün embriyosu oldu normalde 18 de test günüm ama sizin o kadar güzel haberlerinizi alınca insan bi cesarete geliyor yarın yapasım var amaaaaaa bende hiç belirti yok sadece sağ ayakta boydan boya biraz agrı var korkuyorum erken yapıpta çıkmazsa diye hayatının en guzel haberini almak için of of beklemek çok zorYarın test verecek olan varmı yada bugün