Ya sen şimdi sonucunu bekliyorsun heyecanlısin eminim. Bu sorumla meşgul etmek istemem. Tabi bilen arkadaşlar varsa söyler benim içimde hep yara kaldı. Geçen bahar ikinci transferimde pozitif almıştım. 6 buçuk haftalık kalp atışını falan da aldık her şey yolundaydı. İlaçların bazılarını bırakıp bazisina devam ediyordum. Bir gün birden kanamam başladı. Hemşireyi aradım coraspirini bırak dedi. Acile gittim. Alttan baktı kalbi atıyor dedi. Oksapar falan kullanıyor musun dedi yok dedim. Şuan kalbi atıyor. Ama kanamayı durdurmak için elimizden bir şey gelmiyor deyip eve yolladı. Doktorumu aradım yapılacak bir şey yok dedi. Beklicez. Akşamına kanamam durdu. İki gün sonra kontrole gittim. Kalbi durmuş dedi. Kürtaj oldum. Acaba o sırada yapılması gereken bir şey vardı da yapılmadı mı ihmal mi edildim yoksa böyle mi olması gerekiyordu. Siz bilirsiniz belkiHerhalde varsa rahimde kanamalı bi bölge onu durdurmak için
İlk gebeliğimde de yaşadım,ilk haftalar hep hastaneye koştuk,rahim içinde kanamalı bölgeler var diyordu,bu iğnelerden veriyordu ya da yatış falan..