Ara ara batma gibi ama dün oldum transferi sanırım normal bir durumdur ama ilk transferde olmadığı için acaba tutunmaya mı çalışıyor diye düşünmeden edemedimKrampların nasıl oluyor canım tarif eder misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara batma gibi ama dün oldum transferi sanırım normal bir durumdur ama ilk transferde olmadığı için acaba tutunmaya mı çalışıyor diye düşünmeden edemedimKrampların nasıl oluyor canım tarif eder misin ?
Kızlar sadece çikolata kisti nedeniyle tedavi götü pozitif alan var mı yada olur ise umut olun lütfen bu kist baya sıkıntılıymış çünkü
11 Aralık, dün transfer oldumCanım ekledim fakat transfer tarihini yazabilir misin? Ona göre güncelleyim
Merhaba bende transfer olduktan beş altı saat sonra batmalar yaşadım kasıklarda. Sonrasında da gaz sancısı vardı. Bugün hafif sancı var. Sizin kaçıncı gün embriyosuAra ara batma gibi ama dün oldum transferi sanırım normal bir durumdur ama ilk transferde olmadığı için acaba tutunmaya mı çalışıyor diye düşünmeden edemedim
Bakmalar devam ediyor mu sizde? Bende ilk gün ve ertesi gün biraz batmalar oldu ama sonra geçti, geçince iyice umutsuzluğa kapıldım.Merhaba bende transfer olduktan beş altı saat sonra batmalar yaşadım kasıklarda. Sonrasında da gaz sancısı vardı. Bugün hafif sancı var. Sizin kaçıncı gün embriyosu
1750 tl dedi banada telefonda canım teşekkür ederm1700 tl ödedim
Bugun Dr a sordm canım 14 ila 20. Gun arası oluo genelde dedi dongumu sordu 23 ila 28 arası ama opudan snraki bu adetim gecikmeli oldu 32 gnu buldu dedmBence kişiden kişiye rahim kalınlaşma durumuna göre değişiyor olabilir benim adetim çok düzenlidir çok şükür 28 29 günde bir olurum sadece bu opudan sonraki 2.adetim 4 gün gecikmeli oldum o da çok normalmiş ve de buradaki arkadaşlarım 19.günde transfer olan var 15.inde olan da var
19. Gun olmus sun yani hmm evet ya ovulasyon mantıklı yani dusununceBen kasımın 23 adet oldum o zmandan 11 aralıga kadr ilaç kullamdım bugün transfer oldum.ayın 23 nde de test gunum yani ovalasyonu baz alıyorlar bence
Benim de ilk gün vardı ama ikinci gün de az oldu geçti göğüs hassasiyeti de var ama ilaçtan. Adet ağrısı da var hepsi ilaç etkisi dedi hemşirem. Sağolsun hep arıyorlar ilaçların etkisi onlar dedi. Yani biz çok takıyoruz kafaya. Ben ümitli değilim kendimdenBakmalar devam ediyor mu sizde? Bende ilk gün ve ertesi gün biraz batmalar oldu ama sonra geçti, geçince iyice umutsuzluğa kapıldım.
Benim de umudum yok ama inşallah sonunda şaşırır mutlu oluruz. Batmaların geçmesi normalmiş o zaman hemşire öyle diyorsaBenim de ilk gün vardı ama ikinci gün de az oldu geçti göğüs hassasiyeti de var ama ilaçtan. Adet ağrısı da var hepsi ilaç etkisi dedi hemşirem. Sağolsun hep arıyorlar ilaçların etkisi onlar dedi. Yani biz çok takıyoruz kafaya. Ben ümitli değilim kendimden
bende daha transfere hazırlık sürecinde bile var akıntı. doktoruma sordum, estrofem yüzünden normalmiş. günlük ped ile rahat ediyordum neyseki.Kızlar akıntı durumunuz nedir? Ben kupkuruyum ya
Ben de varKızlar akıntı durumunuz nedir? Ben kupkuruyum ya
Gop taNerede oturuyorsunuz ? Ay çok duygulandırdı iz beni
Canım dün yaptin ya bugün değil yarın kan testi yaptırKızlar ben dün size gebelik testi atmıştım. Sonra da kan vermiştim 15 çıkmıştı hatırlarsanız. Bugün sabah yine gebelik testi yaptım hiç artış olmamış hatta sanki bi öncekine göre daha silik bile diyebilirim. Yani yine tuttu mu tutmadı mı emin olamıyor insan. Test günü gelmeden önce yapılan şey insanı sevindirmiyor da üzmüyor da. Hala beklemedeyiz bakalım. Ama merakı gideriyor en azından sürecin farkında oluyoruz. Mesela ben test günü düşük beta görsem derim ki yükselmesi lazımdı ama yükselmemiş. Sıkıntı olduğunu fark edeceğim. Direkt test günü yapsaydım o zaman bu sıkıntıyı daha geç fark edecektim. Ya da iyi bir artış görürsem en azından artmaya başladığını anlarım sevinirim. Yani kısaca erkenden haberdar olmak sizin için önemliyse önden yapabilirsiniz. Her şekilde soru işaretleri devam edecek bunun bilincinde olarak yapın
Bişey hisediyoe msuunuz masıl geciyor aynı gün transefer oldukDün oldum ama ilk transferimde hiç böyle olmadı
Benim progestan yüzünden oluyor ya iğrençKızlar akıntı durumunuz nedir? Ben kupkuruyum ya