2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bu arada yazmayı Unuttum, benimde hafta olarak 2 hafta geriden geliyorum. Sat'a göre Normalde şuan 8 haftalık olmam lazımdı ama 6 haftalığım
Geç olduğu için evet haklısın ve çok normal bu sendeki durum bende ise yumurtlama ve döllenme zamanım tutuyor ovulasyon testiyle takip yaptım bu ay ben

Dostlar bugün 6 haftalık olduk çok şükür♥️ midemde öğünlerden sonra biraz yanma oluyor normal mi acaba sizlerde de oluyor mu bir de hala adet olacakmış gibi ağrılar oluyor hemen geçiyor gün içerisinde bir kaç kere yaşıyorum bunu sizlerde de var mı?🌸

Sağlıkla tamamlamayı nasip etsin rabbim mucizelere inanmak lazım bende inanamadım çünkü eşim görevi nedeniyle uzaktaydı 1kez görüştük 😍 konduramadığım için 1 hafta sonra test yaptım zaten 🥹
Bizim de öyle görev nedeniyle cok nadir görüşürüz ilk ayda tuttu ☺️ rabbim herkese nasip etsin doğal olarak kalmayı çünkü ayrı güzel bir suru ilaçlar iğneler kullanıyorduk daha öğrenmeden tüp bebek te 🤗

Amaaa velakiiin ben regli olmam gereken tarihten tam 7 gün önce gölge çizgide olsa pozitifi gördümmmm bacııım son 3 gün kala kan verdim 128.10 çıktı beta ondan 3 gün sonra verdim 522.60 çıktı beta yani dört kattan fazla artış vardı 3 günde işte geç döllenme olsa bende de senin gibi çıkmazdıııı demiii 😅😅😅
Heeee bak ben orayı kaçırmışım 😅 sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kuzum sorarsın tekrar doktora yada başka doktora git

O zaman normal görememesi hatta yine iyi görmüş o küçük keseyi bende bir kaç gün önce gittiğimde hesabıma göre 4+6 dim karından hiç birsey göremedi hatta bir panik oldu alttan bakti hemen sonra güneş gibi doğdu kesem günüme😊🥲
Ay maşallah yaa yerim

Kızlar benim içim içimi yiyor, yargılamayın lütfen belki de yalnız değilimdir. Çok soru işareti var kafamda. Acaba ilk hareketlerini hissettiğimde sevinecek miyim, onu sevebilecek miyim doğduğunda vs gibi çok soru soruyorum kendime. Hormonlardan kaynaklımı acaba, benim gibi böyle düşünen kendini sorgulayan var mı?

5nisanda 310 7nisanda 880 10nisanda da kese gördük çok şükür. Ama hala inanamıyorum. 1 hafta sürekli adet olacakmışım gibi ağrı oldu hafif göğüs hassasiyeti falan oldu. Şuan sadece çok fazla gaz var ve sırt ağrım falan o kadar başak da hiç bi belirtim yok🤷🏻‍♀️ inşallah yerindedir büyüyordur. İlk gebeliğim değil ama seneler sonra ilk kez kese gördüm.
Yaa çok sevindim 😍 inşallah sağlıkla devam eder ❤️ ben de bir kere verdim daha beta 824 tü tüp bebekle oldu benim. Cuma çağırdı doktor sürekli gelip gitme yorulma diye. Benim de hiçbir belirtim yok.

Bizim de öyle görev nedeniyle cok nadir görüşürüz ilk ayda tuttu ☺️ rabbim herkese nasip etsin doğal olarak kalmayı çünkü ayrı güzel bir suru ilaçlar iğneler kullanıyorduk daha öğrenmeden tüp bebek te 🤗
Her iki durumu yaşamışlar olarak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin yaşayan bilir anlar Tüpbebekle anne olmayı 🥰 hertürlüsü çok güzel ❤️

Kızlar selam ☺️ bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı 🤲🏻🧿 yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum 🤲🏻🤲🏻 bileniniz varsa yardımcı olur mu bana

Kızlar selam ☺️ bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı 🤲🏻🧿 yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum 🤲🏻🤲🏻 bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Büyük ihtimalle gözükür kese canım, hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza 🧿

Şu hafta olayını bende anlamıyorum ya valla uygulama indirdim adet tarihimin ilk gününü baz alıp 4+2 çıktı benimde keseyi görünce bende doktora soracağım 🙄

İğne ile başladı öyle devam etmişti ağrılar, regl ağrısı/bel ağrısı/kasık ağrısı kombinasyonlu 😂
Benimde var ama anlayamadım Yumrtlama cuma cumartesi akşamına kadar sürdü cumartesi gece çatladı yaklaşık 1.5 gün sonra belimde ılık ılık adetten önce tuhaf bi ağrı oluyor ya ama canımı acıtmıyor tuhaf bi uyuşukluk gibi sırtlarıma vuruyor bazen ara ara girdi çatlama olalı 4 gün oldu yumurtlamada 6 gün oldu ara ara oluyor bide 2 gündür kabızlık var, biliyorum erken daha inş gebelik içindir

Merhaba benim de bugün kese gözüktü doktor adet gününe gore bes haftalik ama gercekte üç haftalık dedi aralığın onu gibi doğum olur dedi ben pek bisey anlamadim açıkçası bakalim baska doktorda araştırıyorum hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🙏

X