2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
İlk gebeliğimde öyle olmuştu 7 haftada bile gözükmedi, geç döllenme veya geç yumurtlama olabilir. Ama doktorun bizden daha iyi bilir tabi ki
Geç döllenme olamaz ki bata yedi gün vardı daha ilk silik çizgi çıktığında son sata göre beş haftalık olması lazım aslında beş haftalıkda bile kese zor gözükür biliyorum da benim takıldığım nokta yumurtlamayla sata göre 5+1 Ken ultrasonda 3 haftalık gözüküyor dedi doktor ona takıldım yanlış mı girdi acaba

Senin ki aile apartmanıymış biz şehirler arası saklamaya çalıştık annem hala bilmiyor ama kadın şuan burda sorun yaşayıp ondan gizlediğimi düşünüyormuş hem çok güldüm hem üzüldüm😅 yani oruçlu gibi davran onların yanında yeme öyle daha kolay oluyor diyim👍🏻 markete diye çıksan da anlaşılıyomu kısaltmak istediğin bi elbise varsa mesela sebep olabilir
😄 yok zaten oruç tutuyorum normalde son hafta adet olacaktım bunu da biliyolar hani tutamıcam falan diye konuşmuştuk o yüzden şimdi oruç tuttuğum belli olduğu için anlayacaklar diye düşünüyorum ama en azından kesinleşmiş olur o zamana kadar. Eşimin yengesiyle babaannesi oturuyo apartmanda. Yengesiyle arkadaş gibiyiz onda yine sorun yok da babaannesi öğrenirse herkes öğrenir🤦‍♀️ yarın misafirim var da eksik malzemem var diye oğlumu bırakıp çıkmayı düşünüyorum ya da hiç bişey demeden oğlumla çıkıcam sabah sorarlarsa markete gittim dicem😄
Erken gebelik testiyle dene bence yarın sabah, benim hep adetten iki gün önce erken gebelikle öğrendim, inşallah vardır
Erken gebelik testi yok elimde 2 tane daha kaset test var yarın sabah tekrar yaparım öyle giderim kan vermeye

Evet.. ben en son neye ağladığımı söylesem gülmekten ölürsünüz 😂 kocam Kendi işini yapıyor ve yanındaki çalışanlarıyla iş yerinin arkasında öğle yemeği olarak mangal yaktıklarını söyledi ve ben "bensiz boğazından nasıl geçti" diye yarım saat adama ağladım 😂😂
Ben de sokakta hamile kedi görünce ağlamıştım 😂😂 aa sen de mi hamilesin, ben de hamileyimmmm 😂😂

Geç döllenme olamaz ki bata yedi gün vardı daha ilk silik çizgi çıktığında son sata göre beş haftalık olması lazım aslında beş haftalıkda bile kese zor gözükür biliyorum da benim takıldığım nokta yumurtlamayla sata göre 5+1 Ken ultrasonda 3 haftalık gözüküyor dedi doktor ona takıldım yanlış mı girdi acaba
İlk defa mı gittiniz bu doktora? Öyle diyorsa en azından bir açıklama yapabilirdi yani. Benimde öyle 7 haftalık gözükmesi gerekiyordu ilk gebelikte ama büyümedi. Yani çok değişiyor veya doktorda bir sıkıntı var bilemiyorum..

Kızlaaar doktora gittik yeni çıktık sayılır ultrasonda üç haftalık falan gözüküyor kese net görülmedi birşey var ama kan da olabilir dedi doktor.. Aklıma takılan şey neden hesaba göre beşken ultrasonda üç hafta gözüküyor sizce 😑
Geç döllenmedir canım senin beta nasıl ilerledi bugün verdin mi?

İlk defa mı gittiniz bu doktora? Öyle diyorsa en azından bir açıklama yapabilirdi yani. Benimde öyle 7 haftalık gözükmesi gerekiyordu ilk gebelikte ama büyümedi. Yani çok değişiyor veya doktorda bir sıkıntı var bilemiyorum..
İlk defa ve ilk kontrol yarın tahlil sonuçlarını atacağım duruma göre pazartesi yada salı günü tekrar gel bakalım yine dedi benim ilk gebelik on yıl önceydi çoğu şeyi hatırlamıyorum bile 🤣

Geç döllenmedir canım senin beta nasıl ilerledi bugün verdin mi?
Yavrum geç döllenme olsa battan yedi gün önce testler pozitif çıkmazdı ki ya neyse öğreneceğiz yarın tahlil sonuçlarım çıkacak sağlık ocağında yaptırdım hepsini doktora da atacağım durma göre pazartesi yada salı gelirsin dedi

Bunu gördü ama kan pıhtısı da olabilir dedi rahim kalın dedi bir tane yumurtalık kisti var dedi atılamayan yumurta kisti olur ya ondan hani önemsiz

Eklentiler

• IMG_20230412_121400_edit_367287150705414.jpg
    IMG_20230412_121400_edit_367287150705414.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba Hayır karından muayene etti
O zaman normal görememesi hatta yine iyi görmüş o küçük keseyi bende bir kaç gün önce gittiğimde hesabıma göre 4+6 dim karından hiç birsey göremedi hatta bir panik oldu alttan bakti hemen sonra güneş gibi doğdu kesem günüme😊🥲

Eklentiler

• IMG-20230410-WA0000.jpeg
    IMG-20230410-WA0000.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 53
O zaman normal görememesi hatta yine iyi görmüş o küçük keseyi bende bir kaç gün önce gittiğimde hesabıma göre 4+6 dim karından hiç birsey göremedi hatta bir panik oldu alttan bakti hemen sonra güneş gibi doğdu kesem günüme😊🥲
Makineler de fark ediyor bunu fark ettim, çoğu kişinin alttan görmüş doktorlar, benim de 4+6 randevum vardı kese için karından gördü🤷🏻‍♀️

Geç döllenme diyince bana gelin bacım 😂 şimdilik hiiiç canını sıkmıyorsun ve sakince yazdıklarımı oku lütfen 😅 benim en son adetimi 12 Şubat'ta oldum, 17 Şubat'ta bitti, 1 mart yumurtlama günümdü ve biz 27-28 Şubat'ı değerlendirdik. Bir sonraki adetimi ise 15 Mart'ta olmam gerekiyordu, 1 hafta geciktim doğru gittim kadın doğuma kan ve idrar negatif çıktı. Doktor 1-2 gün daha olmazsan gel söktürücü vereyim dedi, bu arada 1 hafta daha bekledim ben ve gecikmem oldu 15 güüün. Arkadaşlarım kanıma girdi test yap vs vs aldım yaptım pozitif hemde anında kıpkırmızı 😅 hemen koştum sağlık ocağına kan verdim ve pozitif olduğunu öğrendim. Yani diyeceğim o ki her an her şey olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin ❤️

Bu arada yazmayı Unuttum, benimde hafta olarak 2 hafta geriden geliyorum. Sat'a göre Normalde şuan 8 haftalık olmam lazımdı ama 6 haftalığım

Makineler de fark ediyor bunu fark ettim, çoğu kişinin alttan görmüş doktorlar, benim de 4+6 randevum vardı kese için karından gördü🤷🏻‍♀️
Maşallah 🥰🥰🥰 bencede makineyle alakalı bide doktor garantici gibi geldi bana tam emin olmadan kesin birşey demek istemedi sanki yoksa ben eminim hamile olduğuma 🤣

Geç döllenme diyince bana gelin bacım 😂 şimdilik hiiiç canını sıkmıyorsun ve sakince yazdıklarımı oku lütfen 😅 benim en son adetimi 12 Şubat'ta oldum, 17 Şubat'ta bitti, 1 mart yumurtlama günümdü ve biz 27-28 Şubat'ı değerlendirdik. Bir sonraki adetimi ise 15 Mart'ta olmam gerekiyordu, 1 hafta geciktim doğru gittim kadın doğuma kan ve idrar negatif çıktı. Doktor 1-2 gün daha olmazsan gel söktürücü vereyim dedi, bu arada 1 hafta daha bekledim ben ve gecikmem oldu 15 güüün. Arkadaşlarım kanıma girdi test yap vs vs aldım yaptım pozitif hemde anında kıpkırmızı 😅 hemen koştum sağlık ocağına kan verdim ve pozitif olduğunu öğrendim. Yani diyeceğim o ki her an her şey olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin ❤️
Amaaa velakiiin ben regli olmam gereken tarihten tam 7 gün önce gölge çizgide olsa pozitifi gördümmmm bacııım son 3 gün kala kan verdim 128.10 çıktı beta ondan 3 gün sonra verdim 522.60 çıktı beta yani dört kattan fazla artış vardı 3 günde işte geç döllenme olsa bende de senin gibi çıkmazdıııı demiii 😅😅😅

X