- Konu Sahibi sunshine__
- #83.381
Canım Aveeno yu sen önermiştin değil mi? Çok sağolasın ya bizim kızın geçmeyen kızarıklıkları geçti. Amazon’da arada indirime giriyor stoklarım artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Aveeno yu sen önermiştin değil mi? Çok sağolasın ya bizim kızın geçmeyen kızarıklıkları geçti. Amazon’da arada indirime giriyor stoklarım artık.
Ben eğer pişik varsa Bepanten kullanıyorum. Kullanmadan önce su ile yıkayıp evde efil efil gezdiriyorumNilsibel kızlar linola lotion kullanıyorum bebekte nemlendirici bez değişimleri sonrası sizler ne kullanıyorsunuz
Ay ben bezsiz hiç cesaret edemiyorum evde gezmesineBen eğer pişik varsa Bepanten kullanıyorum. Kullanmadan önce su ile yıkayıp evde efil efil gezdiriyorumalerji gibi kızarıklıklara Aveeno gerçekten iyi geldi söndürdü
Bizimki genelde babasının üstüne işiyorAy ben bezsiz hiç cesaret edemiyorum evde gezmesine
Memnun oldum canım. Ben de iki kutu daha aldım. Kendime ve büyük kızıma da kullanıyorum. Sürülüşünü falan da çok beğendim. Bebek şampuanını da aldım.Canım Aveeno yu sen önermiştin değil mi? Çok sağolasın ya bizim kızın geçmeyen kızarıklıkları geçti. Amazon’da arada indirime giriyor stoklarım artık.
Ogün 7 de merkeze ulaştık kalacak yerimizde olmadığı için eve dönmek zorunda kaldık bende takip edeyim artarsa götürelim dedik nasıl gideriz bilmiyorum yollarımız çok kötüAcelya A doktora gittiniz mi? Merak ediyorum
İki kere alıyorlar topuk kanıOgün 7 de merkeze ulaştık kalacak yerimizde olmadığı için eve dönmek zorunda kaldık bende takip edeyim artarsa götürelim dedik nasıl gideriz bilmiyorum yollarımız çok kötü
Küçük içinde topuk kanı diye arıyorlar
Hastanede verdik sağlık ocağın gidemedim ben iki bebekle eşim gelincede müsait olamadık misafirden şmdide helin diyorlar o yolu tekrar gitmek istemiyorum bir kere verdik zaten niye sıkıştırıyor lar sa
Merhabaaa nerelerdesinHerkese merhabaaaa![]()
Arada hala aynı oluyor internette iç açıcı pek bişey yazmıyorAcelya A oğlunun elleri nasıl oldu merak ettim geçmiştir inşallah
Donem donem degisiyor uyanma sayisi.Dis vs doneminde cok uyaniyor.Ama gece kusma hic olmuyor,bi doktora danisabilirsin.Geceleri bebişler nasıl çok uyanıyor mu sizinkilerde
Bizim her gece klasik
Çığlık atma
Ağlama öksürük krizi
Vee tüm yediklerini kusma
Rutin oluştu resmen
Birde tuvalet eğitimi ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
Çok uyanıyor emerek uyuyor. Sürekli uyandığı zaman anlıyorumki uyumayacak kaldırıyorum oyun falan vakit geçiriyorum uykusu gelince yine memede dalıyor.Geceleri bebişler nasıl çok uyanıyor mu sizinkilerde
Bizim her gece klasik
Çığlık atma
Ağlama öksürük krizi
Rutin oluştu resmen
Doktora götürdün mu geçen yazdıkların içinGeceleri bebişler nasıl çok uyanıyor mu sizinkilerde
Bizim her gece klasik
Çığlık atma
Ağlama öksürük krizi
Rutin oluştu resmen
Donem donem degisiyor uyanma sayisi.Dis vs doneminde cok uyaniyor.Ama gece kusma hic olmuyor,bi doktora danisabilirsin.
Bebegimden sinyalleri almadan ve iki yas oncesinde bez birakmayi dusunmuyorum.Cunku tutabilmeyi ogrenebilmesi icin o kaslarin gelismesi gerekiyor o da ileriki aylarda oluyor.
Baya araştırdım bebeğin hazırlıklı olması en önemli şeymiş onun harici 18-36 ay arası hazırlık konusunda tamam oluyorlarmuş bebekten bebeğe değişir tabi ama 1 yaşında öğretende var 4 yaşında öğretende bende 20 aylık gibi denemeyi düşünüyorum burda kış 10 ay sürüyor yazın 2 ay vakit var yoksa seneye yaza kalacak bir sene sonraya sanki çok uzun oluyor gibi geldiÇok uyanıyor emerek uyuyor. Sürekli uyandığı zaman anlıyorumki uyumayacak kaldırıyorum oyun falan vakit geçiriyorum uykusu gelince yine memede dalıyor.
Tuvalet eğitimini şuan düşünmüyorum hava ısınınca tuvalete tutarım ama istemez yüksek ihtimalle. Tepkisine göre hareket ederim o konuda
Yok henüz merkeze gidemedikDoktora götürdün mu geçen yazdıkların için
Ara ara giriyorum bakıyorum kımse yazmamış oluyor geri çıkıyorum bennde , aşırı yogun geçiyor günler.. Yaz twtili başlarsa rahatlarım bırazMerhabaaa nerelerdesin
Bu yaz deıl de diğer yaza düşünüyorum , kendını ıfade etmeye basladıgı zaman .. 2,5 yas olacak yanıGeceleri bebişler nasıl çok uyanıyor mu sizinkilerde
Bizim her gece klasik
Çığlık atma
Ağlama öksürük krizi
Rutin oluştu resmen