2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bu domuzotu bitkisym8s. Yolda yururken kizimjn eline verm8stim. 5 dk sonra kizim acı acı aglamaya basladi. Yeniliyormus ama mayalanmasi gerekmis zehirli bir bitki. Ben de bsktim agzimin icine igneler batmaya basladi dayanilmaz bir aci. Ders oldu bana. Once markete gittim meyvevsuyu icirdim saglik ocaginda 1 saat gozlemde durdum . Tereden bir sey olmaz da tadibaci biraz.
Geçmiş olsun. Nerden buldun ki bu bitkiyi? Başka bişeyin arasına mı karışmış?

Bu domuzotu bitkisym8s. Yolda yururken kizimjn eline verm8stim. 5 dk sonra kizim acı acı aglamaya basladi. Yeniliyormus ama mayalanmasi gerekmis zehirli bir bitki. Ben de bsktim agzimin icine igneler batmaya basladi dayanilmaz bir aci. Ders oldu bana. Once markete gittim meyvevsuyu icirdim saglik ocaginda 1 saat gozlemde durdum . Tereden bir sey olmaz da tadibaci biraz.
Çok geçmiş olsun😔 çocuklar hiç belli olmuyor her şeyi ağızlarına atıyorlar

Kızıma kıyafet alıcam nerden alıcam bilmiyorum,hem evde hem disarida giymesi icin.kıyafetimiz kalmadi,gardırop yenilicem.
Ben her şeyi lcw ve ebebekten alıyorum. Her şey çok pahalı zaten ve sürekli kirleniyorlar. Aşırı pahalı almaya gerek yok.
Kızıma koton kids ve h&m’den de çok alıyordum. Yakınımda hangi mağaza varsa ordan alıyorum. Online olarak cigit de almıştım, güzeldi malları. Hatta unisex şeyler almıştım. Şimdi oğlum da giyiyor.

Ben her şeyi lcw ve ebebekten alıyorum. Her şey çok pahalı zaten ve sürekli kirleniyorlar. Aşırı pahalı almaya gerek yok.
Kızıma koton kids ve h&m’den de çok alıyordum. Yakınımda hangi mağaza varsa ordan alıyorum. Online olarak cigit de almıştım, güzeldi malları. Hatta unisex şeyler almıştım. Şimdi oğlum da giyiyor.
Ne alicami bilemiyorum en büyük sorun.evde giymeye 5 tane uzun kollu body altina tayt alayim.dedim.bi 5 takim daha var böyle.uzun kollu zaradan.yine zaradan alsam dedim.baska markada paket takim var mi bilmiyorum.disarida giydirmek.icin ne almaliyim? Bir de beden sorunsalimiz var.gecen yil.hm.den aldigim 3-6 aylik takim oluyor kizima 🤦‍♀️ disardayiz onu giydirdim su an.12-18 ay alacaktim hep 86 cm yaziyor şok oldum.evde giydigi zibinlarda 9-12 aylik zaranin,biraz büyük.boyumuz 70 cm 🥹kiloya gidiyoruz hep

Bana örnek kıyafet atar misiniz lcw dan?

Kızıma kıyafet alıcam nerden alıcam bilmiyorum,hem evde hem disarida giymesi icin.kıyafetimiz kalmadi,gardırop yenilicem.
Ben civilden aldım son alışveriş partını, çoğu yerden daha uygun hem de gayet güzel. Eşofman takımları, üstüne uzun kol altına tayt vs. Mont da aldım yumuşacık. Ebebekten kardeşim de uzun kollu zibinlarla alt eşofman, iki de yelek almıştı. Ama benim kızım için civilin kalıpları küçük bence 12-18 tam oluyor neredeyse. Montu 18-24 o bile sanki birkaç aya olmaz gibi.

Uzun kollu eşofman takımları aldım ve hediye geldi ama evde hala kısa kollu giydiriyorum. Müsait olunca bakarım.
Astronot verdi kuzenim kendim de pofuduk bi takım aldım. Gündüz dışarı çıkarken onu giydiriyorum içindekilerin üstüne. Şimdi okuldayım akşam atarım fikir olur.

Mehmet favorim. Ali yine oyle. Yunus Emre Muhammed Ali Yeni moda isimleri sevmiyorum Ayaz Doruk Atlas

Bu galiba bizim tırşik otu ya çok acı olur bu biz yemeğini yaparız kışın sürekli tüketiriz çok faydalı ve lezzetli oluyor mayalanarak pişiriliyor
Doğal pekmezde şeker oluyor mu, doğal yok evde onu vermem iyi olmaz sanırım
Doğalda şeker olmaz sadece üzüm kaynatılır benim burada bulabildiğim bu rengine bakarsın hafif sarımsı olmalı simsiyah değil
Birde gün pekmezi varki o kaynatılmaz has ı odur ama bulması zor
Ben ince Memed den dolayı Memed koymayı çok isterim oğlum olursa 😬
Mehmet ismini bende çok seviyorum da galiba koyamayız babasının ismi çünkü🫢enver nasıl sizce
Acelya A Acelya A
Erdem ve Çağrı güzel bence. Bünyamin çok büyük adam ismi geliyor bana. Asım diye bir öğrencim vardı. O çocuğu hatırlıycam diye o ismi koymam ama Osman ile uyumlu gibi.
Banada binyamin yusuf pek güzel gelmiyor eşim sülalesinin adını koyma taraftarı hala amcalarının ismini sayıyor
Lc de kız çocuklarına çok tatlı rahat elbiseler vardı ama ben yinede cigitten yanayım favorim orası her girmeye çifter çifter alıp çıkıyoruz

Bu galiba bizim tırşik otu ya çok acı olur bu biz yemeğini yaparız kışın sürekli tüketiriz çok faydalı ve lezzetli oluyor mayalanarak pişiriliyor

Doğalda şeker olmaz sadece üzüm kaynatılır benim burada bulabildiğim bu rengine bakarsın hafif sarımsı olmalı simsiyah değil
Birde gün pekmezi varki o kaynatılmaz has ı odur ama bulması zor

Mehmet ismini bende çok seviyorum da galiba koyamayız babasının ismi çünkü🫢enver nasıl sizce

Banada binyamin yusuf pek güzel gelmiyor eşim sülalesinin adını koyma taraftarı hala amcalarının ismini sayıyor

Lc de kız çocuklarına çok tatlı rahat elbiseler vardı ama ben yinede cigitten yanayım favorim orası her girmeye çifter çifter alıp çıkıyoruz
Fiyat olarak mi cigit kalite olarak mi?

Dışarı kıyafetlerini kitikate’ten aldım güzel 3lü 2li takımları var. Evde giydikleri ebebekten tulumlar, hmden tulum ve 2li alt üst. Hmde güzel eşortman takım vardı onu da dışarıda giydiriyorum

Peki beden olarak? Bir de kac cm bebegin ona göre de degisiyordur
Ebebek 9 aylıklar tam geliyor keşke daha büyük alsaydık dedim. Kitikate ve hm 9-12 aylık, En son 68 cmdi geçen ay. Kısadan gidiyor kızım ama ya boy attı ya da kurutma makinası çektirdi. Kitikate’in bedenleri tam beden gibi 12 aylar daha iyi olur.

sheilata sheilata iki çocuğuma da yüzde 90 lcw den alıyorum kıyafetleri ben online uygulamadan indirim kuponuyla uyguna gelıyor hemde magazada gezip yorulmuyorum kalitesi güzel renk atma cekme olmuyor kalıplarıda genelde tam kalıp kilomuzu tam bilmıyorum sadece 10 un üzerinde olduğunu biliyorum 11 olmusuzdur boyumuzda en son 2 ay önce 74 tü suan 12-18 üstler dar gelıyor pantolonlar tam oluyor 18-24 bi tık bol olarak giydiriyorum kışı 18-24 le kapatırız gibi duruyor cigit bikaç kere almıstım onun da modelleri kalitesi güzel gerçekten

X