- Konu Sahibi sunshine__
- #81.001
Eymenler hareketli oluyor gerçektenEymen de beğendiğim isimlerden ama iki tane eymen isminde öğrencim vardı çok yaramazlardı üçüncünün ismi ne kız mı oldu en son
3.yok benim 2tane oğlum var Allah mı söyletti yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eymenler hareketli oluyor gerçektenEymen de beğendiğim isimlerden ama iki tane eymen isminde öğrencim vardı çok yaramazlardı üçüncünün ismi ne kız mı oldu en son
Ya bi ara hamile olduğunu sanan sendin di mi?Eymenler hareketli oluyor gerçekten
Ya bi ara hamile olduğunu sanan sendin di mi?
Evet bendimYa bi ara hamile olduğunu sanan sendin di mi?
Üçüncü kız sandım ben nedenseEymenler hareketli oluyor gerçekten
Keşke bende sansaydım tüm belirtileri yaşadığım halde konduramadımYa bi ara hamile olduğunu sanan sendin di mi?
Ben waikiki onlinedan aldım şansa çarktan %27 indirim aldım bu kış daha bişi almam bugun geldi hepsini çok beğendim tam 24 parça bunların çoğu takım 5 küsür tuttuKızıma kıyafet alıcam nerden alıcam bilmiyorum,hem evde hem disarida giymesi icin.kıyafetimiz kalmadi,gardırop yenilicem.
4 yaşındaÜçüncü kız sandım ben nedense
Kaç yaşında büyüğü
Bunlar bugün geldi diğerlerini denetemedim ağladı ama güzeller ben çok beğendimBana örnek kıyafet atar misiniz lcw dan?
Çok güzellerBunlar bugün geldi diğerlerini denetemedim ağladı ama güzeller ben çok beğendim
Hepsi de dantelli. Kızın tarzı varBunlar bugün geldi diğerlerini denetemedim ağladı ama güzeller ben çok beğendim
Ben çoçukta öyle yakaları beğeniyorum büyüyünce kendi tarzını oluştururHepsi de dantelli. Kızın tarzı var
Ben kızımı hep dinozorlu giydiriyordum. Bütün dinozorları biliyor. Şimdi öyle giyinmiyor tabi, Şimdiden siyah gri gotik giyinmelere başladı. Çok erken değil mi? 6 yaşında. Oğlumu da dinozorlu giydiriyorum. Ben galiba dinozor seviyorumBen çoçukta öyle yakaları beğeniyorum büyüyünce kendi tarzını oluşturur
Benim görümcemin kızı dört yaşında hep tütülü tüllü şeyler giyiyo geçen gelinlik gibi bişeyle avm ye gitmişler tutturmuş ve ağlamış ben annem ne alırsa sevinir ne verirse giyerdim yaBen kızımı hep dinozorlu giydiriyordum. Bütün dinozorları biliyor. Şimdi öyle giyinmiyor tabi, Şimdiden siyah gri gotik giyinmelere başladı. Çok erken değil mi? 6 yaşında. Oğlumu da dinozorlu giydiriyorum. Ben galiba dinozor seviyorum
Bizim nesille simdiki nesil arasında çok fark var benim oğlumda desensiz sade şeyleri giymiyordu illa üzerinde bi resim olucak yeni yeni aşıyoruz bu durumuBenim görümcemin kızı dört yaşında hep tütülü tüllü şeyler giyiyo geçen gelinlik gibi bişeyle avm ye gitmişler tutturmuş ve ağlamış ben annem ne alırsa sevinir ne verirse giyerdim ya
Ay ayakta da duruyor masallahBunlar bugün geldi diğerlerini denetemedim ağladı ama güzeller ben çok beğendim