- Konu Sahibi sunshine__
- #80.941
Şimdi gördüm, annesine alışmıştır o zamanAnnesiii diye sesleniyorum genelde ona bakıp gülüyor hemenn. Ama dediğin gibi olabilir. Mantıklı da… gene bir sıkıntı oluyor mu acaba bu böyle?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gördüm, annesine alışmıştır o zamanAnnesiii diye sesleniyorum genelde ona bakıp gülüyor hemenn. Ama dediğin gibi olabilir. Mantıklı da… gene bir sıkıntı oluyor mu acaba bu böyle?![]()
Iste bu dediklerini hep yapiyor sehrin en iyi doktoru. Vajinal yapisikligi burdan duydum goturdugumuzde sordum ben bakiyorum zaten dedi ve o gunde bakti acik sorun yok.dedi.. agzinda yara cikmis ta ilerde beyaz e vitamini verdi. Cok detayli inceliyor bir sorun yoksa ayrica aciklama yapmiyorbak hatta ne diyim ilk aylar annesi ywnimdaydi psikolojim mahvolmustu bana dedi ki sen bebegi besle. O ara esime vermis veristirmis anneni derhal yolla karinin halini gormuyor musun vs esim o durumda bile aallahin cezasini savunmus. O kadar duyarli. Ha anasini yollamisti o konusma sonrasi. Bebegi de oksurup hastalandirmisti cunku.Yaa. Öyle doktora ben götürmem yaben istiyorum ki a dan z ye baksın. Acıklasın. Şu iyi, bu kötü. Bunu yapması lazımdı. Yapıyor. Bunu yapması lazımdı ama bak yapmıyor desin yanii
ki bizim doktorumuz da öyledir. Günlük beslenmesini sordu neler yiyor diye mesela. Tutunup kalkınıyor mu, babıldamalar var mı diye sordu mesela. Bıngıldağı kapanmış. Ne erken ne geç zamanında kapanması güzel dedi. 3 tane diş birden geliyor dedi. Bacağında ufak bir sinek ısırığı gibi bir sey vardı. Ben böcek ısırığı sanıp ustunde bile durmamıştım mesela onun. Onu fark etti. Reflulu bu bebek. Refluyle alerji genelde beraber seyreder. Alerjik bir sey de olabilir bu dedi. Krem verdi. Onumuzdeki ay duruma göre farklı bir bölüme gidip gitmeyeceğime karar vereceğimizi söyledi… ne bileyim çok inceliyor ya. Her ay vajinal yapışıklık var mı diye bakar. Yası geldi çocuğun neredeyse. Hala bakar. Poposuna bakar kontrol eder…. Incığına cıncığına bakar anlatır açıklar. En son da soracağınız bir sey var mı diye sorar. Öyle sonlandırır muayeneyi.. ama her muayeneden tepeden tırnağa kontrol eder kesinlikle. Yarım saate yakın sürüyor bir muayenesi. Çok memnunum doktordan ben… ama bu son gittiğimde yoğundu ya sormadı diye kafamda soru işareti kaldı. Olsa bir sıkıntı derdi bence o. En fazla bir dahaki aya der herhalde. İhmal etmez diye düşünüyorum
Dilek özkök kızılca… ben aşırı memnunum sahsen. Tereddütsuz tavsiye ederim… ay inşallah öyledirMaşallahve harika bir doktormuş, bizimkiler 5-10 dk bakıyor
hangi doktora götürüyorsun? Ben de götürebilirim valla :) bence dr böyleyse sana söylerdi, gözlemledikleri normal ise yaşına göre, bir şey söylememiştir bence de…
Ay umarımm. Konuştukça içim rahatladı kızlar her biriniz iyi ki varsınız gerçekten. Kafamda kurar dururdum şimdi benŞimdi gördüm, annesine alışmıştır o zamanben de ismi haricinde şapşik diyince de bakıyor, onu da çok kullanıyoruz
![]()
Bak şimdi çok sevdim doktoru ben. Ne güzel. İlgiliyse ne ala. Baksın da demese de olur bir sey. Cocuklar ihmal edilmesin yeter kiIste bu dediklerini hep yapiyor sehrin en iyi doktoru. Vajinal yapisikligi burdan duydum goturdugumuzde sordum ben bakiyorum zaten dedi ve o gunde bakti acik sorun yok.dedi.. agzinda yara cikmis ta ilerde beyaz e vitamini verdi. Cok detayli inceliyor bir sorun yoksa ayrica aciklama yapmiyorbak hatta ne diyim ilk aylar annesi ywnimdaydi psikolojim mahvolmustu bana dedi ki sen bebegi besle. O ara esime vermis veristirmis anneni derhal yolla karinin halini gormuyor musun vs esim o durumda bile aallahin cezasini savunmus. O kadar duyarli. Ha anasini yollamisti o konusma sonrasi. Bebegi de oksurup hastalandirmisti cunku.
Guzel olmustur kesin bu kofte,eline saglikGelir tabi, karnabaharları haşladım havuçla birlikte sonra ezdim, içine maydonoz, 1 yumurta, biraz buğday unu, toz kırmızı biber, biraz kimyon biraz da karbonat karıştırdım sonra köfte gibi yapıp fırına attım üzerlerine biraz zeytinyağ döküp, bu kadaryoğurtla birlikte hem kendi yedi hem ben destekledim canım
![]()
Ben de geçen aynen böyle yaptım ama patates de ekledim. Dışını da bayat ekmek kırıntısına buladım. 10 tane çıktıysa 8ini ben yedimGelir tabi, karnabaharları haşladım havuçla birlikte sonra ezdim, içine maydonoz, 1 yumurta, biraz buğday unu, toz kırmızı biber, biraz kimyon biraz da karbonat karıştırdım sonra köfte gibi yapıp fırına attım üzerlerine biraz zeytinyağ döküp, bu kadaryoğurtla birlikte hem kendi yedi hem ben destekledim canım
![]()
Canım 2 yaşına kadar yasak dedisudem34 doktor neden karnabaharı önermedi. Ben aylardır veriyorum. Karnabahar veren var mı başka??? Tek miyim
![]()
Bizde de oldu arsstirmw hastanesinden bi hocaya ulastik karisim yapti eczane onu kullandik gecti ama yine arada oluyorKızlar ileri derece pişik var oğlumda günlerdir hametanla geçiremedim derisi soyulmuş gibi oldu ne yapabilirim bildiğiniz bişey varmı
Çinko içerikli krem daha etkili hamazinc gibi. Bir de burda bir kaç kişi arko krem yeşil tüpte klasik kullanıp faydasını gördük. Şu çocukluğumuzdan beri olan krem var ya.Kızlar ileri derece pişik var oğlumda günlerdir hametanla geçiremedim derisi soyulmuş gibi oldu ne yapabilirim bildiğiniz bişey varmı
Eczaneden alayım hamazinc teşekkür ederim arkoyuda deneyim çok kötü oldu acı cekıyor cocukÇinko içerikli krem daha etkili hamazinc gibi. Bir de burda bir kaç kişi arko krem yeşil tüpte klasik kullanıp faydasını gördük. Şu çocukluğumuzdan beri olan krem var ya.
O sanırım yağlı krem ya o bölgeyi tahrişten mi koruyor napıyorsa.Eczaneden alayım hamazinc teşekkür ederim arkoyuda deneyim çok kötü oldu acı cekıyor cocuk
Yok hiçbişey kullanmadı sık sık bezini de değiştiriyorum aslında ama yediği bişeyden olmuştur belki deO sanırım yağlı krem ya o bölgeyi tahrişten mi koruyor napıyorsa.
İlaç falan mı kullandı bebek? Benimki antibiyotik kullandığında pişik olmuştu.
Ayyy mantıklı daha güzelBen de geçen aynen böyle yaptım ama patates de ekledim. Dışını da bayat ekmek kırıntısına buladım. 10 tane çıktıysa 8ini ben yedim![]()
Tecrübeyle sabit canım, poposunu açabildiğin kadar aç, hava alsın, değişirken iyice kurut en iyisi fön makinesiyle sonra penaten pişik kremi dönüşümlü hamazinc… çok kalın sürme, ince tabaka yeterli, onu da biraz bekle kurusun öyle kapat… bir de son yediği şeylerden olabilir, onları 1 hafta verme… geçmiş olsun..Kızlar ileri derece pişik var oğlumda günlerdir hametanla geçiremedim derisi soyulmuş gibi oldu ne yapabilirim bildiğiniz bişey varmı
Ha bir de sadece pamuk ve suyla temizle ya da popoyu sadece suyla yıka…Eczaneden alayım hamazinc teşekkür ederim arkoyuda deneyim çok kötü oldu acı cekıyor cocuk
Merhaba, biraz bütçeye bağlı bir soru. Sesli oyuncak ya da kitap olabilir. Kıyafet alırsanız da 2-3 yaş alabilirsiniz daha küçüğünü giyemeyebilir bazı kalıplar çok dar oluyor.Merhaba herkese. Arkadasimin bebeginin 1.yaş doğum gününe davetliyiz. Hediye önerilerinize talibim :) Ne alsam uygun olur makbule gecer sizce sevgili anneler? Şimdiden tesekkür ederim