2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Yaa. Öyle doktora ben götürmem ya 😄 ben istiyorum ki a dan z ye baksın. Acıklasın. Şu iyi, bu kötü. Bunu yapması lazımdı. Yapıyor. Bunu yapması lazımdı ama bak yapmıyor desin yanii 😄 ki bizim doktorumuz da öyledir. Günlük beslenmesini sordu neler yiyor diye mesela. Tutunup kalkınıyor mu, babıldamalar var mı diye sordu mesela. Bıngıldağı kapanmış. Ne erken ne geç zamanında kapanması güzel dedi. 3 tane diş birden geliyor dedi. Bacağında ufak bir sinek ısırığı gibi bir sey vardı. Ben böcek ısırığı sanıp ustunde bile durmamıştım mesela onun. Onu fark etti. Reflulu bu bebek. Refluyle alerji genelde beraber seyreder. Alerjik bir sey de olabilir bu dedi. Krem verdi. Onumuzdeki ay duruma göre farklı bir bölüme gidip gitmeyeceğime karar vereceğimizi söyledi… ne bileyim çok inceliyor ya. Her ay vajinal yapışıklık var mı diye bakar. Yası geldi çocuğun neredeyse. Hala bakar. Poposuna bakar kontrol eder…. Incığına cıncığına bakar anlatır açıklar. En son da soracağınız bir sey var mı diye sorar. Öyle sonlandırır muayeneyi.. ama her muayeneden tepeden tırnağa kontrol eder kesinlikle. Yarım saate yakın sürüyor bir muayenesi. Çok memnunum doktordan ben… ama bu son gittiğimde yoğundu ya sormadı diye kafamda soru işareti kaldı. Olsa bir sıkıntı derdi bence o. En fazla bir dahaki aya der herhalde. İhmal etmez diye düşünüyorum
Iste bu dediklerini hep yapiyor sehrin en iyi doktoru. Vajinal yapisikligi burdan duydum goturdugumuzde sordum ben bakiyorum zaten dedi ve o gunde bakti acik sorun yok.dedi.. agzinda yara cikmis ta ilerde beyaz e vitamini verdi. Cok detayli inceliyor bir sorun yoksa ayrica aciklama yapmiyorbak hatta ne diyim ilk aylar annesi ywnimdaydi psikolojim mahvolmustu bana dedi ki sen bebegi besle. O ara esime vermis veristirmis anneni derhal yolla karinin halini gormuyor musun vs esim o durumda bile aallahin cezasini savunmus. O kadar duyarli. Ha anasini yollamisti o konusma sonrasi. Bebegi de oksurup hastalandirmisti cunku.

Maşallah 🧿🙏🏽 ve harika bir doktormuş, bizimkiler 5-10 dk bakıyor 😅 hangi doktora götürüyorsun? Ben de götürebilirim valla :) bence dr böyleyse sana söylerdi, gözlemledikleri normal ise yaşına göre, bir şey söylememiştir bence de…
Dilek özkök kızılca… ben aşırı memnunum sahsen. Tereddütsuz tavsiye ederim… ay inşallah öyledir 🥹

Iste bu dediklerini hep yapiyor sehrin en iyi doktoru. Vajinal yapisikligi burdan duydum goturdugumuzde sordum ben bakiyorum zaten dedi ve o gunde bakti acik sorun yok.dedi.. agzinda yara cikmis ta ilerde beyaz e vitamini verdi. Cok detayli inceliyor bir sorun yoksa ayrica aciklama yapmiyorbak hatta ne diyim ilk aylar annesi ywnimdaydi psikolojim mahvolmustu bana dedi ki sen bebegi besle. O ara esime vermis veristirmis anneni derhal yolla karinin halini gormuyor musun vs esim o durumda bile aallahin cezasini savunmus. O kadar duyarli. Ha anasini yollamisti o konusma sonrasi. Bebegi de oksurup hastalandirmisti cunku.
Bak şimdi çok sevdim doktoru ben. Ne güzel. İlgiliyse ne ala. Baksın da demese de olur bir sey. Cocuklar ihmal edilmesin yeter ki

Gelir tabi, karnabaharları haşladım havuçla birlikte sonra ezdim, içine maydonoz, 1 yumurta, biraz buğday unu, toz kırmızı biber, biraz kimyon biraz da karbonat karıştırdım sonra köfte gibi yapıp fırına attım üzerlerine biraz zeytinyağ döküp, bu kadar 😍 yoğurtla birlikte hem kendi yedi hem ben destekledim canım 😊
Guzel olmustur kesin bu kofte,eline saglik😊
Deneyecegim ama karnabahari haslama kismi beni bayiltiyor o ne koku oyle 😅😅😅

Gelir tabi, karnabaharları haşladım havuçla birlikte sonra ezdim, içine maydonoz, 1 yumurta, biraz buğday unu, toz kırmızı biber, biraz kimyon biraz da karbonat karıştırdım sonra köfte gibi yapıp fırına attım üzerlerine biraz zeytinyağ döküp, bu kadar 😍 yoğurtla birlikte hem kendi yedi hem ben destekledim canım 😊
Ben de geçen aynen böyle yaptım ama patates de ekledim. Dışını da bayat ekmek kırıntısına buladım. 10 tane çıktıysa 8ini ben yedim😆

X