2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Tecrübeyle sabit canım, poposunu açabildiğin kadar aç, hava alsın, değişirken iyice kurut en iyisi fön makinesiyle sonra penaten pişik kremi dönüşümlü hamazinc… çok kalın sürme, ince tabaka yeterli, onu da biraz bekle kurusun öyle kapat… bir de son yediği şeylerden olabilir, onları 1 hafta verme… geçmiş olsun..
Çok teşekkürler uygulayacagım 🌸

Diğerine isim düşündün mü?
Bu arada dini isim olarak ben Osman, Ömer ve Mehmet’i seviyorum. Hatta diğer dini isimleri hiç sevmiyorum 😂 Eşimin tarafı Osman, Ömer koymaz asla. Mehmet de kardeşim zaten.
Düşündüm de Eyüp, Ali ve Yusuf’u da seviyorum.
İsim bulamadım ben erkek ismi bakmak çok sıkıcı birşey midem bulanıyor baktıkça 😂
hikayesinden dolayı Asım olabilir miş ben erdem i beğeniyorum onu eşim sevmiyor çağrı da frna değil aslında çocuk isimsiz şuan eltim yeni doğurdu büyüğü yusuftu bunada bünyamin koydu
İsim tavsiye eden varmı

Osman iyidir. Tanidigim butun Osmanlar makul iyi huylu sakindir. Gerci sene ogrencim Osman var bunalimda gibi hocalar ergenlikte vs diyor ama konusulmaya ihtiyac var.
Galiba iyi huylu sakin oluyorlar
Benim ve eşimin bebekliği sürekli hasta ve ağalayarak geçmiş halada öyleyiz mızmızız biraz çıtkırıldım gibi helede benim bebekliğim annem saçlarımı yoldurdun diye bahseder hep
İsim sirayet ediyor belkide Oğlum çok farklı çok olgun bir bebek ağır başlı akıllı sebebsiz asla ağlamaz saçma hareketleri yok diğer bebeklerle kıyaslayınca çok farklı Osman diye bir arkadaşı da var aynı aylıklar oda öyle ikisi yanyana gelince çok benziyorlar huy olarak

Kızlar ileri derece pişik var oğlumda günlerdir hametanla geçiremedim derisi soyulmuş gibi oldu ne yapabilirim bildiğiniz bişey varmı
Travazol ve hamazınc karistirarak surebılırsınız, aile hekimi yazıyor, bı de la roche nın pısık kremı cok etkili, onu ozel alıyorsunuz
Çinko içerikli krem daha etkili hamazinc gibi. Bir de burda bir kaç kişi arko krem yeşil tüpte klasik kullanıp faydasını gördük. Şu çocukluğumuzdan beri olan krem var ya.
Arko ben kullanmıştım, tedavı etmıyor, sadece biraz rahatlatıyor 😔

Cok tesekkür ederim 1000-1200 tl arası bir bütçe ayırdık hediye kartı uygun görünüyor. Yine fikri olan yazar yardimci olursa cok mutlu olurum sevgili anneler. Herkese saglikli mutlu günler olsun 💙💙

Merhaba herkese. Arkadasimin bebeginin 1.yaş doğum gününe davetliyiz. Hediye önerilerinize talibim :) Ne alsam uygun olur makbule gecer sizce sevgili anneler? Şimdiden tesekkür ederim
Bütçenizi aşmayacaksa yarım gram da güzel olur bence. Makbule geçer yani 😄 kuzenim de bana eksiğimi sormuştu. Bir eksiğimiz yok demiştim. Kızcağız da yarım gram yapmış. Bir eksiğin olursa bozar olarsın. Olmazsa saklar sonra kullanırsın dedi. Benim için çok makbule geçti açıkçası 😄 annemler, kuzenlerim, arkadaşlarım falan duyduğuma göre çoğu kücüklü büyüklü durumuna göre altın yapmışlar. Hediyeyi napacak eksiği yokmuş diyip de… mantıklı da geldi sahsen. Geçenlerde bir arkadaşımın bebesine 2 takım, 1 esofman altı almıştım. 1300 tl ödedim. Üstüne ekleyip altın yapaydım daha makbule geçerdi diye düşünüyorum 😄

Öksürük için ne yapabilirim kızlar, bir süredir var ve küçük olduğu için öksürük ilacı vermedi doktor
Bende öksürüğü tek kesen şey tereyağı ile pekmezi ısıtıp ilaç gibi içmek oluyor öksürük olursa bunu yapabilirm sende deneyebilirsin

X