- Konu Sahibi sunshine__
- #79.681
Benim oglan attiii tuttuuu derken at taaa daa deee deee diyerek surekli de dee de dee diyo, aglarken sanki annee diyo falan bide sehirler arasi yolcu otobusleri gibi tıs tıs ses cikariyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilinçli söylemiyor benim oğlan hiç. Baba mama dede bi de bu ara bi şeyler geveliyor kendi kendine konuşmaya çalışıyor gibi ama anlamsız şeyler arada anne de diyor. Ama şöyle çoğu şeyi anlıyor bıcı bıcı diyince çok heyecanlanıyor mesela gel meme vericem diyince de kendince nazlanıyor nazlana nazlana geliyor baba nerde diyince babasına bakıyor anne nerde diyince bana bakmıyor emzik nerde diyince gidip emziği bulup getiriyor he bir de geçen çorabını almış ayağının üstüne koyuyorduKızlar bebeleriniz bilinçli kelime söylüyor mu? Yani suya bu, size anne gibi? Bebem baba, anne, dede, gaga diyor ama nesnelere yönelik demiyor hatta off üff diyor ama sıkılma belirtisi olarak değil hoşuna gittiği için diyor. Acaba ne zaman nesneyle kelimeyi ilişkilendiriyorlar?
Baba anne dada ada diyor ama bilinçli demiyor bizden çok duyduğu için diyor. Ama kelimelerle hareketleri ilişkilendiriyor. Ben el salla, bitti, alkış, gel gel dediğimde hemen yapıyor o hareketleri hatta cümle arasında bilinçsiz söylediğimizde de başlıyo yapmayaKızlar bebeleriniz bilinçli kelime söylüyor mu? Yani suya bu, size anne gibi? Bebem baba, anne, dede, gaga diyor ama nesnelere yönelik demiyor hatta off üff diyor ama sıkılma belirtisi olarak değil hoşuna gittiği için diyor. Acaba ne zaman nesneyle kelimeyi ilişkilendiriyorlar?
Bana da doktorum Moxai antibiyotik verdi agumentin faydası olmayınca bu etkili miBi türlü bulamadım adı neydi hiç bir yerde bilgisi yok. Moksilin miydi diycem ama o bildiğim bi antibiyotik bunun adını hiç duymamıştım, mo ile başlıyordu.
Buldum moxai
Kbb git, bana kafa filmi çekip öyle verdi. Benimki kadar kötü değilse daha hafif bişey verir.
Sağol canım iyiz çok şükür kızım grip oldu diş10.ay atağı derken mahvoldu çocuk uykuya çok kötü direniyoruz siz nasilsiniz herkes iyidir inşallahNe zamandır yoktun. Nasılsın?
@backslash Hayalimsin3803 siz de yoksunuz kızlar. İyisinizdir inşallah.
Valla aynı, ayakta bir saat eşim salladı, şimdi bir saattir ben sallıyorum. Hastayım zaten, çok zorlanıyorum. Allah sabır versin hepimize.Sağol canım iyiz çok şükür kızım grip oldu diş10.ay atağı derken mahvoldu çocuk uykuya çok kötü direniyoruz siz nasilsiniz herkes iyidir inşallah
Günaydın canım nasılsın?Gunaydın güzel anneler
Cok sukur ıyıyız canım, hastalığı atlattıkGünaydın canım nasılsın?
Ben kendim hastayım ya mide bağırsak. Kaynaştırma sınavı hazırlıycam, hiç elim gitmiyor.Cok sukur ıyıyız canım, hastalığı atlattık
Siz nasılsınız
Ben de giydirmeye baslayacagim ama uyur mu bilmiyorum alti ayakli degil, umarim giyersin cocuumGece oğlana uyku tulumu giydirmiştim. Uyumadı ya, en sonunda çıkardım attım tulumu, yazlık kısa kol kısa bacaklı tulumla yattı, uyudu bayağı. Üstüne müslin örttüm sadece. Biz kışlık giyinip battaniyeyle yattık.
Ayaklı olmaması daha iyi. Daha uzun süre giyebilir. Ben 1 aydır falan giydiriyorum malum Silivri geçenlerde ayaklı eşofman altı giydireyim dedim yırttı kendiniBen de giydirmeye baslayacagim ama uyur mu bilmiyorum alti ayakli degil, umarim giyersin cocuum
Kalkip hemen yurumeye calisabilir, pat diye duser o zaman aglama krizleriAyaklı olmaması daha iyi. Daha uzun süre giyebilir. Ben 1 aydır falan giydiriyorum malum Silivri geçenlerde ayaklı eşofman altı giydireyim dedim yırttı kendini
Cok gecmıs olsun canım,Ben kendim hastayım ya mide bağırsak. Kaynaştırma sınavı hazırlıycam, hiç elim gitmiyor.
Ben giydiriyorum tulum ya sabaha karşı aşırı soğuk oluyor kendimiz yorganla yatıyoruz o da üşür gibime geliyor üstünü asla örttürmüyor zatenGece oğlana uyku tulumu giydirmiştim. Uyumadı ya, en sonunda çıkardım attım tulumu, yazlık kısa kol kısa bacaklı tulumla yattı, uyudu bayağı. Üstüne müslin örttüm sadece. Biz kışlık giyinip battaniyeyle yattık.
Çok gecmıs olsun canım, tez zamanda şifaa yavrucagaKızım düşmeyen inatçı ateş sebebiyle bugün serum yedi. Yarın da yiyecek. Kovit testi de verdik, negatif çıktı. Ateş yarın da devam ederse pazartesi tekrar gideceğiz doktora. Gribal enfeksiyon, çok hırpalandı kızım bir de bağışıklığı dair bir değeri düşük, perşembe veya cuma ona tekrar bakılacak.