2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Ispanağı yoğurtla çok severim. Yoğurtsuz asla yiyemem. Ağzımı bi garip yapıyor.
 
Süt proteini alerjisi yüksek pozitif çıktı. İnek proteini olan herşey kesilecek dedi doktorum bakalım alerji doktoru nasıl ilerletecek.
Alerji doktorun net bilgi verir, emziriyorsan da korkma süt ürünleri olmadan da besleniliyor çok güzel. Ben yumurta da yiyemiyorum, sen yiyebiliyorsan mis gibi protein zaten. Diyetle birlikte alerji yoluna giriyor hiç sıkılma. Geçici bir süreç, hepimiz sorunsuz atlatırız inşallah. Anafilaksi riskini de sorarsın doktoruna. Ben en çok ondan korkuyordum, test sonucunda düşük risk demişti doktorumuz rahatlamıştım.
 
Emzirirken hiçbir farklı durum yoktu. Katı gıdaya geçince ağız boyun bölgesinde minik beyaz nokta çıkıp etrafı kızarmaya başladı. Önce ağız bölgesinde başladı boyna indi sonra kol bacak. 2 gündür sebze vs verince kabarcık olmaya başladı devamında minik döküntü oluyor. 2,3 gün oldu sonuç çıkalı. süt ürünlerini kestim ancak bahsettiğim şişmeler başladı. Yarına kadar tüm katı gıdayı kestim.
 
Maalesef yumurta yemiyorum ben de. Bahsettiğin durumu soracağım. Doktorumun önerilerini paylaşırım sizinle
 
İnşallah iki aylık olmuş heralde bu hastaneye de gidesim gelmiyor hiç
Dogal yolla mi korunuyordun hayirlisi olsun bu bebisin sutu ilgisi bol olmaya devam etsin yeni bebis saglikla gelsin
Sakın doğal yolla korunmayın bebek olabiliyormuş diyen biriydimgayettr garanti gibiydi korunduğumuz şey demekki bazen sadece Allahtan gelebiliyormuş diyorum
 
meyve suyuna karıştıp içiren anneleride gördüm hiç ilaç içmeyen bebekler için
 
Bu neden oluyor ki bizimkide böyle sık sık uyanıp meme istiyor arada suyla kandırmaya çalışıyorum
 
Neymiş kız, biz ondan korunmayalım o zaman. Zaten bizim pek bi münasebetimiz de yok ama
 
Prezer*atif
Bizimde yoktuki bir iki kere belki
Bu bebek 2 aylık tan fazla gibide duruyor ha çizgi kıpkırmızı
He açmışsın zaten. İnanılmaz ya. Ben biyopsi oldum leep olmam gerekecek. 2. çocuk istiyor gibiydim bikaç sene sonra ama bu operasyon sonrası nasıl ilerleyecek durum bilmiyorum. Daha da operasyon geçirmem gerekirse hamilelikte zorlanılıyormuş rahimağzı kısaldığı ve inceldiği için. Alamam o riski sanırım ben hamilelikte çok rahat koşup coşuyordum yatarak geçirirsem mahvolurum. Şansın var değerlendir keyfini çıkar.
 
Geçmiş olsun. Biz bir kaç kişi serklajlıydık burda. Evet zor geçiyor ama isteyince onu göze alıyor insan. Benim bi sene önce erken doğumum olmuştu. Yoksa 3. Bile istiyordum ben. Şimdi aynı şekilde hamilelik geçirmrk istemem.
 
Nilsibel en az 2 yöntem kullanılmalı buda bize ders olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yukarıda bir arkadaşımız demişti ya Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez. Çok güzel günleriniz olsun birlikte.

Ben hep en az iki çocuğum olsun istiyordum ama kazın ayağı öyle olmuyormuş. Kızım çok zor bir bebek, daha bugün bile ağladım yani. Bana çok uzak ikinci fikri artık. Çok yorgunum. Allah herkese sağlıklı, uysal, sakin bebekler versin
 
Neden serklaj yapılmıştı peki kendi kendine mi incelmeye başladı rahimağzı yoksa önceki bi işlemden mi? Erken doğumu bilmiyordum çok üzüldüm. Ben de istemem işte yaşamamış olsam da görüyorum nasıl olduğunu. Hayırlısı ne diyeyim.
 
Rahim ağzı 5 cm ve hiç açıklık yokken 4 gün sonra adet ağrısıyla hastaneye gittim, muayenede suyum geldi. 6 cm açıklığım vardı. 21+0’dı. 5. Gebelikti, belki ondan olmuştur. Belki enfeksiyon vardı bilmiyoruz. Bayramdı, tatildeydik. Kendi doktoruma gidemedim.
Sonraki hamilelikte önlem amaçlı serklaj atıldı. Doktor karnımdan 21 cm ölçtü ama bu doğru göstermez dedi.
 
7.ay kontrolune götürdüm kızımı. Zaten hep sınırdan kilo alan bir bebekti. Bu ay hepten 150 gr almış. Tam 6 kilo şu an… bir sürü testler yapıldı. Karaciğer, böbrek, tam kan, idrar, troid… türlü türlü hastalıklaedan şüpheleniliyor şu an. Çocuk gastroenterolojiye sevk ettiler. Salı günü götüreceğim miniğimi. İnşallah temiz çıkar sonuçları dua edin bize lütfen daha önce yaşayan, duyan, eden var mı ? Çok minik bir bebek. Ne olacak, ne çıkacak çok endişeleniyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…