- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi sunshine__
- #75.801
Bizim kızda daha diş çıkmadı 7 aylığız beklemedeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de aynı bi kaç dakika duruyor hop geriye atıyor kendiniKizlar ben bu hafta sonuna kadar kayserideyim serinlik iyi geldi benim kız desteksiz oturamiyor daha normalmi sizce oturamayanlar varmı 11 Aralık doğum
Kasikla yumusak yerinden suyundan verdim.emaan ben 3 gun kurali da biraktim.insallah alerjik degildir kizçemKavun 8. Ay diyor Google ama bazı tariflerde 6. Ayda kullanılmış veren var mi kavun
Direk yürüyecek bunlar oturmaya başlamadan demekkiBenimki de aynı bi kaç dakika duruyor hop geriye atıyor kendini
Ben 3 gün kuralını hiç denemedimKasikla yumusak yerinden suyundan verdim.emaan ben 3 gun kurali da biraktim.insallah alerjik degildir kizçem
BIr sure otirup devriliyor mu bence gayet normal devrilmeden oturan cocuklari gordugumde 9 aylik vs cikiyorKizlar ben bu hafta sonuna kadar kayserideyim serinlik iyi geldi benim kız desteksiz oturamiyor daha normalmi sizce oturamayanlar varmı 11 Aralık doğum
Evet çok az duruyor sonra ya öne ya geriye yatıyorBIr sure otirup devriliyor mu bence gayet normal devrilmeden oturan cocuklari gordugumde 9 aylik vs cikiyor
Ayni canim ayni buyuyecekler daha canlar insEvet çok az duruyor sonra ya öne ya geriye yatıyor
Ben veriyorum 6.5 aydan beri meyve filesi ile cok rahat oluyor.. Kavun da verdim karpuz da verdim.Soguk soguk isiriyor disine de cok iyi geliyor..Kavun 8. Ay diyor Google ama bazı tariflerde 6. Ayda kullanılmış veren var mi kavun
Bu da değişikmiş.ARKADASIM YAZDI Kizlar dikkatli olalim ins
Gezdirirken başka masada yaşlı bi karı koca ama çok da yaşlı değil Aliyi sevdiler
Aradan 1 saate yakın geçti
Kadın geldi
Ali ebrunun kucağındaydı
Aliye dedi ki
Gel seni biraz gezdireyim
Eğildi ebrunun kucağından aliyi alır gibi oldu
Hemen ayağa kalktım
Bu sefer anladı rahatsız olduğumu
Döndü bana dedi ki alabilir miyim bebeği
Hayır gezdirmezsiniz dedim burada sevin dedim
Bozuldu gitti
Çocuğumu alıp kaçıracak mısın belli değil
İyi olmaya çalışıyorum canım iki ay kayınvalide iki ay annem gel git ikizlerk buyutme derdindeyim ek gıda ile başımız dertte arada dış sancilari işte X2 bütün sıkıntıları yaşıyoruz bakalım sağlıklı olsunlarda hiç onmli degil ama evimi özledim düzen fln hak getire siz nasılsınız vakit olursa hftada bir fln girip bakıyorum arada konuşmalaraNe zamandır yoksun, nasılsın?
Korkunc degil mi yaaBu da değişikmiş.
Bana hic tanimadik insanlarin sevmeye calismasi dokunmaya calismasi bebek arabalarina egilmeleri falan da cok garip geliyor uzaktan agucuk gugucuk yap el salla vs yeter iste nedir bu milletin dokunma sevdasi ben anlamiyorum.Korkunc degil mi yaa
Allah kolaylık versin. Bizim yaşadığımız her şeyi iki katı yaşıyorsun.İyi olmaya çalışıyorum canım iki ay kayınvalide iki ay annem gel git ikizlerk buyutme derdindeyim ek gıda ile başımız dertte arada dış sancilari işte X2 bütün sıkıntıları yaşıyoruz bakalım sağlıklı olsunlarda hiç onmli degil ama evimi özledim düzen fln hak getire siz nasılsınız vakit olursa hftada bir fln girip bakıyorum arada konuşmalara
Canım, ben sekizden sabaha kadar kızımın uykusuyla cebelleşiyorum. Yarın müsait olunca hemen yazacağım sana.Kızlar bebeğinini inek sütüne alerjisi olan kimler var. Bizde de çıktı. Bebeğime ne versem kabarcık oluyor. Fasülye patates vs. Acaba önceden verdiğim yoğurdun ve peynirin etkisi ile mi oluyor.
Neslihaann marmeladova sizin alerjileriniz hangi gıdada oluyordu. Herşey Arap saçına döndü.
İnek sütü ve proteinine var ama ne yedirsem kabarıyor. Önceden alerji olmayan sebzelerde bile kabarma olmaya başladı.
Alerji doktoru ile ilerliyorum ama sizden de bilgi almak istiyorum.
Ben verdim ama az az risk aldım kavun alerjikmiş doktor dediKavun 8. Ay diyor Google ama bazı tariflerde 6. Ayda kullanılmış veren var mi kavun
Çok teşekkür ederimCanım, ben sekizden sabaha kadar kızımın uykusuyla cebelleşiyorum. Yarın müsait olunca hemen yazacağım sana.