- 24 Ağustos 2018
- 6.785
- 10.241
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #75.321
2-5-6 ve 7 açılış şeklindeki bende de mevcutYok gece 2-4-5-6 şeklinde uyandık 5te yanıma almıştım, en son kendi acıkınca kafasını uzatıp emiyordu ben uyukluyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-5-6 ve 7 açılış şeklindeki bende de mevcutYok gece 2-4-5-6 şeklinde uyandık 5te yanıma almıştım, en son kendi acıkınca kafasını uzatıp emiyordu ben uyukluyordum
Gece yolculuğu mu yaptınız? Hadi geçmiş olsun.Biz Dun ucakla yolculuk yaptik şu bu derken 8-9 saat yoldaydik ne uyuduk ne uyumadik
Trabzondan gunduz 5 te bindik aksam 9 gibi evdeydik sag olasinGece yolculuğu mu yaptınız? Hadi geçmiş olsun.
Gece güzel uyuyan kızım, saatte bir ağlayarak uyandıGece herkes uyudu mu yoksa hiç uyumadı mı?
Uyumadi sinir krizi gecirdim en son nefret ediyorum yasamaktan mutlu degilim diyerek babasina verdim yataga girdim agladim cok psikolojim.bozuk ya,kaldiramiyorum,kizıyorum deliriyorum vicdan yapiyorum uzerimden atamiyorum pismanligi daha beter oluyorumGece herkes uyudu mu yoksa hiç uyumadı mı?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Tüm gün zaten tükeniyorum, akşam artık hiç tâkatim kalmıyor. Bir de üstüne gece vardiyası eklenince bedenen de ruhen de bitiyorum.Uyumadi sinir krizi gecirdim en son nefret ediyorum yasamaktan mutlu degilim diyerek babasina verdim yataga girdim agladim cok psikolojim.bozuk ya,kaldiramiyorum,kizıyorum deliriyorum vicdan yapiyorum uzerimden atamiyorum pismanligi daha beter oluyorum
Ben nukun suluğundan içiriyorum bardakta mı alsam acaba döküyor falan ama içmek isteyince içiyor, zamanla alışır diye düşünüyorum ne kadar su içmesi gerek günde?Alıştırma bardağı olarak ne kullanıyorsunuz? Bizimki biberon tutmuyor, kaşıkla suyu güzel içiyor ama yavaştan kaşığı devreden çıkarmak istiyorum.
Beğen butonuna alkış emojisi koymalılar.Ben memlekete taşındım, herkes tanıdık. Bir aydır ikinci çocuk yap'çı teyzelerle dalaş halindeyiz. Normalde cevap vereceğim şeyler değil, kulak ardı ederdim de eminim ama zaten patlayasim geliyor en ufak şeye teyzeler de nasibini alıyor.
Geçen biri daha dedi ayy ikinciyi de yap çok ara verme birlikte buyusunler, dedim sizinle birlikte mi bakıp büyütüyorum ben kızımı, yoo, "siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz" minvalinde bir serzenişten sonra, bu gençler de hep böyle bir siz ana oldunuz, bir siz dogurdugunuz diyorlar istisnasız, başka çocuk yapmak için başkasının aklına ihtiyacım yok gelip bakacaksaniz masrafını karsilayacaksaniz konuşun diyorum. Cıkcıklar havada uçuştu
Benim derdim bana yeter iken dış mihraklarla da uğraşıyoruz
Defalarca uyandı en son yatağa yanına yattım 2 büklüm kıpırdama ihtimali azalınca uyudu ama sabah 5 tiGece herkes uyudu mu yoksa hiç uyumadı mı?
hadi geçmiş olsun canım hayallerden öte güzel bir tatil olsunTrabzondan gunduz 5 te bindik aksam 9 gibi evdeydik sag olasin
Ben de kendi kendime ağlıyorum tepiniyorum. Bundan sonra hayatım bitti diyorum. Hayat bu işte, daha ne yapacaksam…Uyumadi sinir krizi gecirdim en son nefret ediyorum yasamaktan mutlu degilim diyerek babasina verdim yataga girdim agladim cok psikolojim.bozuk ya,kaldiramiyorum,kizıyorum deliriyorum vicdan yapiyorum uzerimden atamiyorum pismanligi daha beter oluyorum
Kız o dış minnaklar her yerde bana da 2. Yi yapacak mısın dedikleri anda evet evet hemen hatta 40 günlükken başladık ama işte istiyoruz dua edin falan diyorum aman bu büyüsün diyorlar ben de inadına ısrarla hemen yapacağım diyorum bir görsen bu büyüsün, sütün yetmez, bebeğe ilgi gösteremezsin bıdıbıdı tam tersini savunuyorlar. Kendileri ile çelişiyorlar akıllarını alıyorum minnaklarınBen memlekete taşındım, herkes tanıdık. Bir aydır ikinci çocuk yap'çı teyzelerle dalaş halindeyiz. Normalde cevap vereceğim şeyler değil, kulak ardı ederdim de eminim ama zaten patlayasim geliyor en ufak şeye teyzeler de nasibini alıyor.
Geçen biri daha dedi ayy ikinciyi de yap çok ara verme birlikte buyusunler, dedim sizinle birlikte mi bakıp büyütüyorum ben kızımı, yoo, "siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz" minvalinde bir serzenişten sonra, bu gençler de hep böyle bir siz ana oldunuz, bir siz dogurdugunuz diyorlar istisnasız, başka çocuk yapmak için başkasının aklına ihtiyacım yok gelip bakacaksaniz masrafını karsilayacaksaniz konuşun diyorum. Cıkcıklar havada uçuştu
Benim derdim bana yeter iken dış mihraklarla da uğraşıyoruz
Biz de dün yaptırdık, ateş olmadı.Kızlar günaydın 6. Ay aşıları ateş yapıyor mu? Şimdi doktora gidiyoruz kontrole bakalım
Bize doktorumuz her ek gıdadan sonra teklif edin istediği kadar verin dedi. Hiç cc hesabı yapmıyorum o yüzden.Ben nukun suluğundan içiriyorum bardakta mı alsam acaba döküyor falan ama içmek isteyince içiyor, zamanla alışır diye düşünüyorum ne kadar su içmesi gerek günde?
Biz iki hafta kadar önce yaptırdık, ateşi olmadı.Kızlar günaydın 6. Ay aşıları ateş yapıyor mu? Şimdi doktora gidiyoruz kontrole bakalım
Benimkinin de kırmızı ve şiş, tekrar tekrar iltihaplanma yaşamadık ama 8. 9. aya kadar devam edecek demişti bize ebemiz.Kızlar selam verem aşısının yeri kızarık ve şiş sürekli kabuklanıp iltihaplanıyor akıyor tekrar iltihaplanıyor varmı aynı seyi yaşayan ?