2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
9.aya kadar tadım olarak gidilmesi fazla değil mi ? Ek gıdanın ölçüsü çay bardağını geçmeyecek kadar olmalı diye biliyorum. Zumra baştan beri en düşük persentilde olduğu için çok doktordan görüş alarak gittik hep. Ek gıda sürecinde de pek kısıtlamalı yaklaşmadılar bize. Muhtemelen mamayı ve anne sütünü az aldığı için. 5.5 aylık ve 5.5 kilo bir bebek. Hepsi, ek gıdayla toplar kendini gözüyle baktılar. Paketli gıdalar, tuz, şeker, bal, baharat ve şu an için et grubu komple yasak. Onun dışında neyden ne kadar yerse, yeter ki yesin olarak değerlendiriliyor. Tabi günde toplam 2 çay bardağını geçmeyecek şekilde… reflulu ve düşük persentilli bir bebek olmasının , bu şekilde değerlendirilmesinde etkisi büyük dediğim gibi
Bizim de öyle… mama da cok icmedigi
İçin ek gıda ok bizim
İçin de… 🙏🏽

Kesinlikle. O kadar yorgunum ki ;(

Allah'ım ne güzel olurdu, evde yatana kadar sürekli bir koşma halindeyim. Odaya, tuvalete, su içmeye hep koşuyorum
Ben de 😔
Esım destek olmaya calısıyor ama mama yapmak dısında pek faydası olmuyor, bebegı sakınlestıremıyor, uyutamıyor.. Cok imreniyorum bebek uyutan kocalara

Canım dediğin gibi kusuyordu, artık kusmuyor. Doktor tavsiyesiyle başladık biz… İnternette satış olarak yok. Ama görsel olarak atabilirim… mamaya koymak için derken ? Bebelac da thickener var, mamaya koyuyorsun katılaştırıyor. Ondan mı kullanıyorsun acaba ? Onun da reflude kullanıldığını okumuştum forumlarda Eki Görüntüle 3433026
Evet o dedigin katilasiyor. Bizde kusma yok sinsi reflu imis

Allah'ım ne güzel olurdu, evde yatana kadar sürekli bir koşma halindeyim. Odaya, tuvalete, su içmeye hep koşuyorum
Ben de, 2 saattir wc gidemedim… kakasini yaptı hep taştı, yıkadım, ekmgidasinj yaptım yedirdim, kaka yaparken ana kucağındaydı hep ona da geçti, şimdi matında bensiz durmuyo, işler beni bekliyor 😂😂😂 hepimiz aynı durumdayız galiba… 🥹

Oyy 🥲 gelen küçümenler masrafıyla geliyor desene☺️ insanın hiç gözüne de gelmiyor evladına yaptığı masraf. Ne kadar değişik bir şey değil mi ? Dünyaları harcamışızdır. Ama imkanım olsa bir bu kadar daha harcarım. Sende de öyle oluyor değil mi ? 🥹
Tabikii hiç gelmiyor gözüme zaten tüp bebeğe harcadığımın yanında bu paralar hiç bişey ve yanımdalar ya dünyada olan bi bebeğe harcıyorum sonuçta bu nedenle bolca şükrediyorum 🙏 Bazen eşim diyor bunlar herşeyin en pahalısını niye tüketiyorlar çok şükür sağlıklıyım çalışıyorum benim olan herşey onların diyorum🥰
Yarım gün bakıcı ne kadar istedi? Ben de yardımcı olacak birini istiyorum. Bi kaç saat bile olursa. Kaç saat geliyor?
Bana da komşum bakarım dedi normalde bakmam ama yeni ev aldım beni düşünebilirsin deyince ondan iyisini bulamam hiç aramadım 08.30-12.30 arası 4 saat 400 tl ye anlaştım annem çok diyor ama bir buçuk ay zaten kardeşim gelene kadar annem yanlız kalmasın die

Ben yvesrocher sampuani kullanmaya basladim bakalim ise yarayacak mi yarasa bile hemen olmaz bu sanirim
Canım ben hamileliğimden beri yvesrocher kullanıyorum ama pek etki etmedi bana. Belki sen yeni başladığın için bir toparlama olur. Arkadaşım emzirirken çok dökülme yaşayınca dermatologa gitmiş diyor ki kremlere şampuanlara dünya para döktüm yine de döküldü, geçmesini bekleyeceksin :KK43:

Canım ben hamileliğimden beri yvesrocher kullanıyorum ama pek etki etmedi bana. Belki sen yeni başladığın için bir toparlama olur. Arkadaşım emzirirken çok dökülme yaşayınca dermatologa gitmiş diyor ki kremlere şampuanlara dünya para döktüm yine de döküldü, geçmesini bekleyeceksin :KK43:
Eşim de daha önce kullanmisti etki etmiyor bosuna alma dedi.ben 4 kutu aldim yine de gözlemlicem bakalim.daha önce yves rocher sampuani bebek saclari cikarmisti cünku bende

Eşim de daha önce kullanmisti etki etmiyor bosuna alma dedi.ben 4 kutu aldim yine de gözlemlicem bakalim.daha önce yves rocher sampuani bebek saclari cikarmisti cünku bende
Aaa çıkardıysa ne güzel. Ben hamilelikte temiz içerik diye kullandım şampuanını, ojelerini. Göz makyaj temizleyicisini öneririm özellikle, favorim benim 😁 benim hassas lensli gözlerim için kurtarıcı.

X