- 1 Eylül 2011
- 1.149
- 1.747
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.321
Dr brown anti kolik kullanıyorum şok memnunum. Tommy tepee de var memnun değilim, avent de aldım ama kullanmadım henüz onu.
Biz çıkardık çok darlanıyordu içinde kilo ve boya göre değişir ne marka puset kullanıyorsun? Bizim 1 ay kadar oldu çıkartalı
Olsun 1 ay sonra pesınden geliyoruz biz deBizimki mecburi oldu, sizin vakitlice olur inşallah.
Kac olunca ates kabul ediyoruz
Yenıdogan pedı dıyor, galıba cıkarmak gerekıyor
Pusette rahatsız oldugu ıcın agladıgını dusunuyordum hep.. Bı de cikarip deneyim bakalımEger kilo ve boy kisitlamasi yoksa ve. Sikmiyorsa bence cikarmana gerek yok.Bizim ped sikiyordu farkedersin zaten.Pedin icinde yaziyor bizimkinde belki sizin de yaziyordur bi baksana
Bizimki inglesina darwin anakucağı 5 kilo, 58 cmde çıkardım gibi düşün. Bana da biraz derin gibi geldi ilk başta totosunun altına müslim koydum boşluk oluyordu, şimdi onu da koymuyorum. Çıkart dene belki bebe rahat eder sen de rahat edersinAvionaut bızımkı, ama cıkarsak, cok derın oluyor gibi
Cıkarıcam, 13 kga kadar diyor mumkun deıl 13 kg bebenin ıcıne sıgması şu haliyleBizimki inglesina darwin anakucağı 5 kilo, 58 cmde çıkardım gibi düşün. Bana da biraz derin gibi geldi ilk başta totosunun altına müslim koydum boşluk oluyordu, şimdi onu da koymuyorum. Çıkart dene belki bebe rahat eder sen de rahat edersin
Bugun mu oldunuz. 3 asi olduk bugun gelince durmadi zor uyuttum uyuyor evet kucagimda aynen simdi uyurken mqma verecegim 1 cay kasigi calpol verdim cok aglayinceRota ve menenjit 2. Dozlardan sonra bebişlerde uyku oldu mu? Benimki bayadır uyuyo hiç bu kadar uzun uyumaz normaldeateş yok şimdilik ama bi panik oldum
Neden?Bugun doktor pastorize sutten mayala dedi
Alerjik besin grubuna giriyor dedi.Neden?
Calpol vermedin mi eve gelinceMeningokoklarin 2.dozunu yaptırdım bugun yine atesi cikti bebeğimin.En agir asilar bunlar oldu ya bizim icin iki seferdir cok atesleniyor
Koltukta vs etrafina bir seyler koyarak mi oturt dedi yoksa kucaginda mi. Bize bu ay basla dedi bugun 5. Ay kontrolunde.ben korkuyorum hocam baslayamam dedimBu arada bizim 5.ay muayenesinde doktorumuz bu ayin sonuna dogru tadima baslayalim dedi.Ben bebegimi hic oturtmuyordum bol bol oturtalim tadim oncesi dedi.Gelecek ay bol bol ek gida konusuruz
Meningokoklarin 2.dozunu yaptırdım bugun yine atesi cikti bebeğimin.En agir asilar bunlar oldu ya bizim icin iki seferdir cok atesleniyor
Hayir,atesi cok yükselmeden Calpol verilmemesi gerekiyor.Vucudun savasmasina musaade edilmeliCalpol vermedin mi eve gelince
Ben cuma günü meginkoklar için gidicem, gelmeden calpol ver ateş yapıyor dediler
Evet bu yorumu cok duyuyorjm ben verdim bugun doktorumuz ver dedi cok agliuordu.Hayir,atesi cok yükselmeden Calpol verilmemesi gerekiyor.Vucudun savasmasina musaade edilmeli
Evet bugun olduk 2 saat sonra baya bi derin uyudu sonra uyanınca normaldi hali tavrı. Ates de şimdilik yok bakalımBugun mu oldunuz. 3 asi olduk bugun gelince durmadi zor uyuttum uyuyor evet kucagimda aynen simdi uyurken mqma verecegim 1 cay kasigi calpol verdim cok aglayince