- 24 Ağustos 2018
- 6.808
- 10.295
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.901
Üç tane torunum olduğunda 75 yaşında olurum herhalde.Olur ya abimin kaynanası 37 yaşındaydı oğlu evliydi kızınıda evlendirdi şimdi 40 olmuştur tabi üç tane torunu var
Yaa kim koydu ki adını ? İlk cocuk bir de. Gönlüne yatan bir sey olsaymış ne güzel olurmuşBenim oğlum adını bilmiyorum tahminimce ben isteyerek ismini koymadığım içinde hiç adıyla seslenmedim bundan kaynaklıda olabilirde seslensekde bakacağını sanmıyorum
Babası kendi babasının ismini koydu tek isim olacak diye tutturdu birdeYaa kim koydu ki adını ? İlk cocuk bir de. Gönlüne yatan bir sey olsaymış ne güzel olurmuş
Benim anacığımı anneannem ben ölcem ben ölcem murvetini göreyim diye zorla 16 yasında evlendirmiş. 17 sinde abim olmuş. Abim 28 inde evlendi. Annem 45 yasında kaynanaydı. Abim 23 unde falan evlenseydi annem de 40 ında kaynana oluyorduOlur ya abimin kaynanası 37 yaşındaydı oğlu evliydi kızınıda evlendirdi şimdi 40 olmuştur tabi üç tane torunu var
Oy o da kötü olmuşBabası kendi babasının ismini koydu tek isim olacak diye tutturdu birde
Şimdikine kafama göre bakıyorum diğerlerini sen koyarsın demişti
Duydum hahahahah Biz kızı 18inde evlendirmeyi planlıyoruz anca torun severiz
Eşimin de anneannesi hayatta, babaannesi ben hamileyken vefat etti. Torunun çocuğunu görmüş oldu anneanne. Benim nineler maalesef erken vefat ettiler.Benim anacığımı anneannem ben ölcem ben ölcem murvetini göreyim diye zorla 16 yasında evlendirmiş. 17 sinde abim olmuş. Abim 28 inde evlendi. Annem 45 yasında kaynanaydı. Abim 23 unde falan evlenseydi annem de 40 ında kaynana oluyorduşimdi de annem 50 yasında işte 3 tane torunu var
Dipnot:annem torununu gördü. Anneannem hala yaşıyor
Oy maşallah Allah uzun ömürler versin. Ölmüşlerinize de Allah rahmet eylesin inşallahEşimin de anneannesi hayatta, babaannesi ben hamileyken vefat etti. Torunun çocuğunu görmüş oldu anneanne. Benim nineler maalesef erken vefat ettiler.
Adi neBenim oğlum adını bilmiyorum tahminimce ben isteyerek ismini koymadığım içinde hiç adıyla seslenmedim bundan kaynaklıda olabilirde seslensekde bakacağını sanmıyorum
Bende annennemin annesini gördüm. Kara Sultan derlerdi. Eşim beyaz tenli ben bugday. Diyordum ki bebek siyah dogmuyor muymus bir de. Dogsun esmer guzeli olur vs oldu kızçe beyaz.Eşimin de anneannesi hayatta, babaannesi ben hamileyken vefat etti. Torunun çocuğunu görmüş oldu anneanne. Benim nineler maalesef erken vefat ettiler.
E Nasil bakacsksin toruna simdiden kaslara yatirim yapalim