- 12 Nisan 2019
- 24.021
- 38.092
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.361
MaalesefKızlar heyet raporu başka şehirden alınabilir mi? Şimdi raporluyum. Rapor bitince il dışından heyet almak olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaalesefKızlar heyet raporu başka şehirden alınabilir mi? Şimdi raporluyum. Rapor bitince il dışından heyet almak olur mu?
Sohrab oruçtan önceydi bende sağdım bendende okadar çıktı çıkmadıBugun süt sagdım ıkı memeden 20 cc cıktı
Mama da verıyırum cnm, emziren anne diyetine basladık, bakiyim sütte degısmek olacak mı dıye sagım yaptim.. Bayadır sagmıyordum ama emıyo mama oncesı.. Cok az cıktı.. Makineden de suphe ettım eskısı gıvı kuvvetlı cekımı yoktuBezlerde ya da kilo alımında azalma var mı ? Bir de normalde de sağım yapıyor musun ? Sağıma alışık olmayan memeden sağımla çok çıkmaz demişti bizim doktorumuz
Evet sen hıc mama da vermiyorsun.. Bezınde degısıklık yok ama deıl mıSohrab oruçtan önceydi bende sağdım bendende okadar çıktı çıkmadı
Ama uzun zamandır mama vermiyorum halen
Ben hala anlamadm bez konusunu amaEvet sen hıc mama da vermiyorsun.. Bezınde degısıklık yok ama deıl mı
TühhhMaalesef
Valfına falan bir bak istersen makinenin. Ben bir ara değiştirdim. Çekimi düzeldi… sıkma hiç canını. O alacağı kadarını alıyordur zaten hiç üzülme. Arkadan mama da veriyormuşsun zaten. Hiç dert etme kendineMama da verıyırum cnm, emziren anne diyetine basladık, bakiyim sütte degısmek olacak mı dıye sagım yaptim.. Bayadır sagmıyordum ama emıyo mama oncesı.. Cok az cıktı.. Makineden de suphe ettım eskısı gıvı kuvvetlı cekımı yoktu
Oluyor, arkadasim dun aldi, ben de almayi dusunuyorum. Devlet mi ozel sektor mu bu aradaKızlar heyet raporu başka şehirden alınabilir mi? Şimdi raporluyum. Rapor bitince il dışından heyet almak olur mu?
O zaman makinede bısey vardırBen hala anlamadm bez konusunu ama
6 dolu dolu çişli bez çıkarıyor günlük aksamadan devam ediyor kilo alımıda iyi hala geçen ay az aldı diye düşünüyordum ama aslında ayına göre yine fazla almış bu ay da öyle görünüyor
Ay ne bıleyım hamıleyken bırsuru sut saklama posetlerı almıstım, stok yapıcaktım calısmaya baslayınca bakıcı içirecekti falan, ne hayaller kurmuştum, sımdı cocugun karnını doyuracak süt bulamıyorumValfına falan bir bak istersen makinenin. Ben bir ara değiştirdim. Çekimi düzeldi… sıkma hiç canını. O alacağı kadarını alıyordur zaten hiç üzülme. Arkadan mama da veriyormuşsun zaten. Hiç dert etme kendine
Ankaraya gidince bende alsam Sohrab sadece doğum yaptığın doktordan mi aldın mi canımOluyor, arkadasim dun aldi, ben de almayi dusunuyorum. Devlet mi ozel sektor mu bu arada
İlk heyetı dogum doktorum verdı, o da bıtıyor pazartesi, baska yerden alıcam, ozeller fıyatları ucurmus, bı arkadasım calısıyor devlette ondan rica ettim, mr cektırdım dun ıste, fızık tedavıcı arkadasım mr raporu lazım verebilmem ıcın dedıAnkaraya gidince bende alsam Sohrab sadece doğum yaptığın doktordan mi aldın mi canım
Ben hıc hesaplamadım, her bezde cıs oluyor az veya cok, bazen degıstırıyorum koku oluyor 10 dk sonra tekrar degıstırıyorum.. Bebekler ıslerını tutamıyor, geldıgınde azar azar cıkıyor ıste dıye hıc hesaplamadım, nasılsa her bezde cıs oluyor diye, bır ara gramına falan bakıyordu arkadaslar..Kızlar bez ortalamaniz nasıl hic hesapladiniz mi ? Ben kakayi degistirsem ve yeni taktiğim anda azıcık bile yapsa degistiriyorum, ona rağmen ortalamam çok çıkar sanıyordum az çıktı, cisli bezi mi az bu kadar acaba, gece degistirmeyince düşük geldi herhalde
Ne hastalığı sebebiyle verebiliyor bende bel fıtığı boyun fıtığı var vala, özele de para veririrm, 1.5 maastan daha azdırİlk heyetı dogum doktorum verdı, o da bıtıyor pazartesi, baska yerden alıcam, ozeller fıyatları ucurmus, bı arkadasım calısıyor devlette ondan rica ettim, mr cektırdım dun ıste, fızık tedavıcı arkadasım mr raporu lazım verebilmem ıcın dedı
Benim günde 6 çıktı, 8 ortalama diye duymuştum ben cok değiştiyorum diye 10 olur saniyodum 6 çıkınca şaşırdım.Ben hıc hesaplamadım, her bezde cıs oluyor az veya cok, bazen degıstırıyorum koku oluyor 10 dk sonra tekrar degıstırıyorum.. Bebekler ıslerını tutamıyor, geldıgınde azar azar cıkıyor ıste dıye hıc hesaplamadım, nasılsa her bezde cıs oluyor diye, bır ara gramına falan bakıyordu arkadaslar..
Kadın dogum, psikiyatri, fızık tedavı verebılıyor dıye bılıyorum,b3n de bel ve sırt mr cektırdım, sırtım cok agrıyor gercektenNe hastalığı sebebiyle verebiliyor bende bel fıtığı boyun fıtığı var vala, özele de para veririrm, 1.5 maastan daha azdır
Devlet. Peki nasıl oluyor. Ben şu an raporluyum. Nasıl bir yol izleyebilirim?Oluyor, arkadasim dun aldi, ben de almayi dusunuyorum. Devlet mi ozel sektor mu bu arada
Nasıl başardın bunu bende aynısını yapayımKızlar emzık nasıl bır rahatlıkmıs oyle, 2 3 gundur emzık aliyor benım kız, harıka bıseymıs, hemen susuyor
Yazmıssın yukarda pardon yeni gördüm ben pes etmiştim denemiyordum artık ama senin yazını görünce umutlandım tekrar deniycemNasıl başardın bunu bende aynısını yapayım