Merhaba sana da
Allah'ın izniyle görürsün keseyi işte biz meraklı heyecanlilar olarak erken öğrenen anneler grubu bu endişeleri ve stresleri hep yaşadık yaşıyoruz
önce testler tahliller sonra kese sonra kalp sonra sonra hiç bitmiyor
psikolojimizden konuşmaya herhalde şöyle gerek duymadık zaten hep endişe stres hali Duygu geçişleri yaşıyoruz ve burda aslında anlatıyoruz ve bu endiselerimizi birbirimizin geçirmek için destekcisi oluyoruz kimimiz biraz daha önde kimimizin ikinci gebeliği veya kayıpları olsa da tecrübelerimizle birbirimize aktarım yapıp en aza indiriyoruz duyguları .. bu yüzden aslında burda olmak konuşmak bazen katilmasakta takip etmek ve yalnız olmadığımizi bilmek iyi geliyor ( aramızda kalsın cogumuza eşimiz bile böyle destek olmuyor
) geç döllenmeyse eğer ultrasonda kaç haftalık gösteriyorsa ona inan mesela ben aslında yumurtlama zamanimi biliyorum öyle hesapladım ama doktor bana iki hafta eksik söyledi meğer ne zaman döllenme olduğunu sık olan birlikteliklerde kesin olarak bilemezmisiz ve bu sebepten ultrason farklı çıkarmış... Hesabından daha küçük çıkarsa endişe duyma emi
sigaraya gelecek olursak şuan bana göre yedi doktora göre beş haftalık hamileyim.. henüz bı kaç gündür azaltabildim sigarayı kendiliğinden oldu ida canım istememeye başladı keyif almamaya basladim günde dört beş tane içer oldum kahve azalttım kahveyle üç sigara içen ben bı tane içiyorum.. bazen yedi sekiz sigara ictigim oluyor ama yalnızken o kadar bile değil.. sanırım hamilelik ilerledikçe koku hassasiyeti mide bulantısı ve ekşimesi yüzünden tiksinme oluyor .. endişe etme bende başta azaltmak şöyle dursun yedim sigaraları resmen benim gibi bir kaç arkadaşta öyleydi burda