2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Sizi cok iyi anliyorum. Kisa vadede elbet cok memnun kalmis olabilirsiniz umarim ben yanilirim siz hakli cikarsiniz. Fakat ben uzun vadeye bakarim bundan 5 sene sonraki hayat kalitenizin guvenlirliginini verip verememesine bakarim mesela.
Ornek isterseniz tum cevremle biontech zamani kavga ettim yapmayin etmeyin eylemeyin bilmediginiz seyi sadce goz kamastiriyor diye vucudunuza almayin diye. Dinlemediler. Suan olu dogum ani kalp krizleri patlayan super kanserler almanyada acilan davalar vs ne yazikki hakli ciktim.
Diyecegim odur ki ilac ve benzeri seyler sahsi olarak kullanilabilir gayda da gorulebilir fakat tavsiye edilmez. Daha sonra acacagi komplikasyonlardan emin olmadan bukdr arkasinda durmamanizi tavsiye edebilirim. Sonucta hepimiz kendi kararlarimizla yuzlesecegiz…
Tabiiki siz de kendinizce savunduğunuz şeyde çok haklısınız aşı için ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben sadece 1 doz oldum o da öğretmen olduğum için mecburiydi zaten o da allerji yaptı ölüyordum sonra da bir daha vurulmadim. Ama ben de şunu savunuyorun zaten ömür boyu veya 5 yıl kullanmayacağım bu vitaminleri o yüzden benden birşey götüreceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. İçinde 20yi geçkin bitki var ve hepsini tek tek araştırdım mesela en basiti içinde papatya var papatyanın bana ne zararı olabilir? 😊 Ayrıca mfknin sadece 1 vitamini yok ben şahsen öykümü anlattım bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu benden amh tsh ve eşimin sperm değerlerinin testini istedi ve ona göre şu şu vitamini kullanabilirsiniz dedi ben 3 hafta sonra hamile kaldım zaten kafasına göre vermiyor. Ayrıca mesela magnezyum verdi 1 ay sonra karaciğer enzimlerine ve demirine baktır dedi baktırdım tamam sınırın üzerine çıkmış kullanmayı bırak dedi ha bu da benim gibi riskli hastalıkları olan biri için yapabileceği top noktası, daha doktordan ne bekleyebilirim ki. Ben sizi anladım siz de elbette haklısınız ama benim ne kadar evhamlı biri olduğumu bilseydiniz tamam ya bu kıza ben bunları niye anlatıyorum zaten farkında derdiniz emin olun 😅

Kızlar nasılsınız belirtileriniz varmı? Benim biraz koku hassasiyeti var bide halsizim. Yarında burda doktora gideceğim inşallah (maksat konu değişsin çaktırmayın😅)

Kızlar nasılsınız belirtileriniz varmı? Benim biraz koku hassasiyeti var bide halsizim. Yarında burda doktora gideceğim inşallah (maksat konu değişsin çaktırmayın😅)
🤣🤣🤣 Hafif bulantı ekşime hep var bu yüzden hep birşeyler özellikle tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum tikiniyorum medpamid ve gaviskonla ayaktayım diyebilirim 🤣

🤣🤣🤣 Hafif bulantı ekşime hep var bu yüzden hep birşeyler özellikle tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum tikiniyorum medpamid ve gaviskonla ayaktayım diyebilirim 🤣
Ben çok acıkıyorum yaa elim ayağım gidiyo yemek yiyom daha beter halsizlik geliyo 😂

Dokuz ayın sonunda duba gibi olacağından korkuyor musun sende 🤣🤣🤣
Allahtan normalde de sürekli yemek yemek isteyen biriyim ama tatlı yemek istemiyorum artık eğer 9ay boyunca tatlıyla arama giren mesafe bozulmazsa sonumdan ümitliyim. Yoksa tık alırız kiloları sonra bizim halimiz nanay😂😂

Bak onun çok etkisi vardır tabi ve bu yüzden sana tavsiyem kontrol altına alana kader psikoterapi görmen çok faydalı olacaktır sana hele ilk gebeliginse kesinlikle ruhun için psikoterapiste görünmelisin doğum sonrası çocuk içinde fazla korumacı endişeli etrafa saldırgan olabilirsin nerden muli biliyorum ablamın ilk gebeliginden biliyorum doğum sonrası kimseye elletmemisti nerdeyse bebeğini aylarca sürdü kimleri kimleri küstürdü kendine var ya 🤣🤣🤣 neyse amacım gözünü korkutmak değil fazla endişe en başta kişinin kendine ve sonra yakınına zarar veriyor düşüncelerini ve korkularını en aza indirip doğal akışına bırakmak için kendi telkinlerin ise yaramıyorsa eğer bu kaç seans sana faydali olabilir 🤗
Evet düşünüyorum. Bu dönemde ilaç kullanmak da çok tercih edeceğim bir durum değil. sanırım yatkınlık olduğu için şimdiden zorlamaya başlayacak gibi. Teşekkür ederim tavsiyen için.

Tabiiki siz de kendinizce savunduğunuz şeyde çok haklısınız aşı için ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben sadece 1 doz oldum o da öğretmen olduğum için mecburiydi zaten o da allerji yaptı ölüyordum sonra da bir daha vurulmadim. Ama ben de şunu savunuyorun zaten ömür boyu veya 5 yıl kullanmayacağım bu vitaminleri o yüzden benden birşey götüreceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. İçinde 20yi geçkin bitki var ve hepsini tek tek araştırdım mesela en basiti içinde papatya var papatyanın bana ne zararı olabilir? 😊 Ayrıca mfknin sadece 1 vitamini yok ben şahsen öykümü anlattım bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu benden amh tsh ve eşimin sperm değerlerinin testini istedi ve ona göre şu şu vitamini kullanabilirsiniz dedi ben 3 hafta sonra hamile kaldım zaten kafasına göre vermiyor. Ayrıca mesela magnezyum verdi 1 ay sonra karaciğer enzimlerine ve demirine baktır dedi baktırdım tamam sınırın üzerine çıkmış kullanmayı bırak dedi ha bu da benim gibi riskli hastalıkları olan biri için yapabileceği top noktası, daha doktordan ne bekleyebilirim ki. Ben sizi anladım siz de elbette haklısınız ama benim ne kadar evhamlı biri olduğumu bilseydiniz tamam ya bu kıza ben bunları niye anlatıyorum zaten farkında derdiniz emin olun 😅
Ben size doktorun verdigini nie iciosunuz deniyorum. Tam sizin solediginizi savunuyorum kan testine gore ic birak denmis. E ben de bunu savunuyorum zaten. ❤️ kafaya gore icilmesin diyorum.
Tavsiye de edilmezse tadindan yenmez diyorum🦋

X