Tabiiki siz de kendinizce savunduğunuz şeyde çok haklısınız aşı için ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben sadece 1 doz oldum o da öğretmen olduğum için mecburiydi zaten o da allerji yaptı ölüyordum sonra da bir daha vurulmadim. Ama ben de şunu savunuyorun zaten ömür boyu veya 5 yıl kullanmayacağım bu vitaminleri o yüzden benden birşey götüreceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. İçinde 20yi geçkin bitki var ve hepsini tek tek araştırdım mesela en basiti içinde papatya var papatyanın bana ne zararı olabilir?
Ayrıca mfknin sadece 1 vitamini yok ben şahsen öykümü anlattım bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu benden amh tsh ve eşimin sperm değerlerinin testini istedi ve ona göre şu şu vitamini kullanabilirsiniz dedi ben 3 hafta sonra hamile kaldım zaten kafasına göre vermiyor. Ayrıca mesela magnezyum verdi 1 ay sonra karaciğer enzimlerine ve demirine baktır dedi baktırdım tamam sınırın üzerine çıkmış kullanmayı bırak dedi ha bu da benim gibi riskli hastalıkları olan biri için yapabileceği top noktası, daha doktordan ne bekleyebilirim ki. Ben sizi anladım siz de elbette haklısınız ama benim ne kadar evhamlı biri olduğumu bilseydiniz tamam ya bu kıza ben bunları niye anlatıyorum zaten farkında derdiniz emin olun