- Konu Sahibi sunshine__
- #3.001
Benim de ya ne yapmak lazım dokotr vitamin mi veriyor ne yapıyor acabaSaçlarım dökülüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ya ne yapmak lazım dokotr vitamin mi veriyor ne yapıyor acabaSaçlarım dökülüyor
Saç dökülmesi zaten vardı hepten coştu sadece o değil ilerleyen zamanlarda kirpikler tüyler de falan da dökülme olacakKızlar bir sorum daha olacak bel ağrısı ve saç dökülmesi var mı sizde
Kabak gibi kalacağızSaç dökülmesi zaten vardı hepten coştu sadece o değil ilerleyen zamanlarda kirpikler tüyler de falan da dökülme olacak
İnşallah çok kalmayız doğumdan sonra normele dönüyor ama merak etmeKabak gibi kalacağız
Bebeğimiz için katlanmak zorundayız Allah yardımcımız olsun çocuk isteyen herkese Rabbim nasip etsinİnşallah çok kalmayız doğumdan sonra normele dönüyor ama merak etme
Amin amin amiiinBebeğimiz için katlanmak zorundayız Allah yardımcımız olsun çocuk isteyen herkese Rabbim nasip etsin
kaç haftalıksın canım ne zaman başlamış oldu bulantılar?Herşey kokuyor bugün bana herşeyden midem bulanıyor ya
Tatlım ultrason bebeğin ne kadar olduğunu söylüyor zaten.Kızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuz ben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye
bugun gittim 7+3 . 26 Mayisa gun verdiKızlar ikili tarama yi ne zaman yaptıniz yâda ne zaman yapılıyor bilgi verir misiniz
Maşallah canım bebek kaç santimKızlar kalp atışı duydum çok şükür, kese boyutu 1.8 olmuş. Ultrasona göre kese 6+5 bebek 6+2 maşallah. Doktor normal dedi.
Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun ben 6+5’im. 6+1de yani perşembe günü kontrole gittik. Kese ve bebek boyutlarım gayet iyi her şeyim normal. Alttan ultrasonla kalp atışını duyduk. Kalp atışı dakikada 102 çıktı. 100ün üstünde olması önemli dedi doktor ama sınıra çok yakın diye içim rahat etmedi bir doktora daha gittim. Orada üstten ultrasonla 90 çıktı kalp atışı. Benimki geç döllenme ve bebek daha çok küçük. Artar mı sizce normal mi bu zamanlar için? Her şey yolunda çok şükür ama kalp atış hızı konusunda Çok endişeliyim..
Onu sormadım yaa bakim ultrasonda yazıyorsa derimMaşallah canım bebek kaç santim
Bebeğin daha çok küçük şuan değerlerin normal bu haftalarda hiç kalp atışı duymayan var ben sormadım bile dakika da kaç atıyor bugün çünkü duyulması yeterli şuanlık. Önümüzdeki haftalarda sorun ama şuan değil korkmaMerhabalar öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun ben 6+5’im. 6+1de yani perşembe günü kontrole gittik. Kese ve bebek boyutlarım gayet iyi her şeyim normal. Alttan ultrasonla kalp atışını duyduk. Kalp atışı dakikada 102 çıktı. 100ün üstünde olması önemli dedi doktor ama sınıra çok yakın diye içim rahat etmedi bir doktora daha gittim. Orada üstten ultrasonla 90 çıktı kalp atışı. Benimki geç döllenme ve bebek daha çok küçük. Artar mı sizce normal mi bu zamanlar için? Her şey yolunda çok şükür ama kalp atış hızı konusunda Çok endişeliyim..
6+2 0.5cm yazıyo muhtemelen ölçü buMaşallah canım bebek kaç santim
Progestan fitil kullanıyorum arefe gününden beri. Çok şükür son iki gündür hiç lekelenme olmadı cuma günü kontrolüm tekrar yazarım ben buraya senden önce gidecekmişimBenim kahverengi akıntı ve lekelenmeler devam ediyor.igne ve progestan verdi kullanıyorum da.1mayista randevum inşallah herşey yolundadır.Kahverengi akıntısı olup herşey yolunda olan var mı?
bana da hele insanlar markete girdim yanımdan biri geçti kusucaktım kokusundan abim sarıldı aniden öğürdüm kokusundan çok ayıp oldu auxhdhdhdh deri ceket deri pantolon kombini yapacaktım giyemedim sabah aşırı kötü koktu deri burnuma ahxjxjxjxj ve yumurta kokusu geldi mutfaktan burnuma leş gibi iğrenç bi kokuHerşey kokuyor bugün bana herşeyden midem bulanıyor ya