2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben kişileri karıştırıp senin sorunu da başkasına cevaplamışim meleğe yaptığım yorumu okur musun canım tekrar merhaba hayırlı bayramlar

Aaa evet çok mantıklı bişeyle uğraşırken sigarayı nasıl içtiğimizi anlamıyoruz zaten

Valla çok haklısın burası da olmasa napardık bilmiyorum yok ben zaten küçük olduğunu kabul ettim endişe etmem o yüzden inşallah tabi yaa ben de inşallah senin gibi azaltabilirim keşke tamamen tiksinsek hepimiz içimi rahatlattın çok teşekkür ederim

Hiç birşey tavsiyeyle alınmaz bu konuda haklısın tabiki ihtiyaçlar farklıdır fakat folat vitamin demir iyot vb hamilelik ihtiyaçları genel alınması gerekenler he bunları ister takviye ister ilaç ister yiyeceklerden alır insan o kişiye kalmış birşey hastalık durumunda alinmasi veya alınmaması gerekenler başkadır... Marka her doktor farklı verir mesela folik asiti bı sürü cesiti var kimisi birilerine ağır gelir kimisine gelmez bu bitkisel olanlar içinde geçerlidir bunun kararını doktor bile veremez çünkü bir ölçüm test tahlil yapıp da o takviyeyi vermiyor zaten.. foldol folidays mesela sanıyor musun doktor bunların ayrımını kişiye göre yapıyor hayır bu doktor bı ilaç tanıyor ve ona giden her gebeye çoğunlukla aynı ilacı veriyor... Buradaki tavsiyeler de ona benzer işte.. inan öyle bakanlık olayı falan Faso fiso.. şahsen öyle şeyler gördüm duydum ki içeriği temiz denilen en baba takviye bile aslında sağlık bozan bir oyun .. o yüzden çokta takılma onaymis bakanlıkmis

Neden degistirmiyorsun hani bazilari değiştirince boğazı kaldırmaz ya o yüzden fln mi ?
Ya aslında hamileliğimi öğrenmeden bu süre önce ben tekel sarmaya geçmiştim öğrendikten sonra tekrar eşim parlament almaya başladı zaten az iciyorsub varı kaliteli iç dedi

Sizi cok iyi anliyorum. Kisa vadede elbet cok memnun kalmis olabilirsiniz umarim ben yanilirim siz hakli cikarsiniz. Fakat ben uzun vadeye bakarim bundan 5 sene sonraki hayat kalitenizin guvenlirliginini verip verememesine bakarim mesela.
Ornek isterseniz tum cevremle biontech zamani kavga ettim yapmayin etmeyin eylemeyin bilmediginiz seyi sadce goz kamastiriyor diye vucudunuza almayin diye. Dinlemediler. Suan olu dogum ani kalp krizleri patlayan super kanserler almanyada acilan davalar vs ne yazikki hakli ciktim.
Diyecegim odur ki ilac ve benzeri seyler sahsi olarak kullanilabilir gayda da gorulebilir fakat tavsiye edilmez. Daha sonra acacagi komplikasyonlardan emin olmadan bukdr arkasinda durmamanizi tavsiye edebilirim. Sonucta hepimiz kendi kararlarimizla yuzlesecegiz…

Bak şimdi eve geleli iki saat oldu ikinci sigaramı yakıyorum bugün sabah evden çıkana kadar üç tane içtim öğlen bir tane içtim sonra dışarıda eşimle buluştum iki tane içtim eve geldikten sonra bı tane şimdide yaktım iki oldu toplam kac oldu dur sayayım tam 8 olmuş eşim gelir onunla bir kahve içerim bı tane de öyle içerim 9 olur ve yatarım

Aşıya karşı olan birisin bende öyleyim madem öyle neden bakanlık onayı arıyorsun bak en güzel örnek sana da bize de bakanlığa aslında güvenmeniz gerektiren bir olay bu aşı olayı değil mi ... Sıkıştırılmış bitkisel ürünler bakanlıktan cogunlukla gecemiyor neden biliyor musun onlar ilaç sektörünü baltaliyor

Coook katılıyorum

Ben kişileri karıştırıp senin sorunu da başkasına cevaplamışim meleğe yaptığım yorumu okur musun canım tekrar merhaba hayırlı bayramlar
Sorun değil. Okudum şimdi yani endişe normal belki tabi ama sanki ben de biraz fazla gibi erken başladı gibi. 9 ay nasıl geçecek diyorum. Gerçi uzun yıllar anksiyete tedavisi gördüm muhtemelen tetiklendi bu da korkutuyor içten içe sanırım. Dediğin gibi eşlerin anlaması daha zor yaşamadıkarı için :) umarım hayırlı bi şekilde geçer bu dönem.

Hayir asla degil. Cunku ilk etapta bakanlik sadece sinovac getirdi. Hatta biontech getirmek istemedi fakat sonrasinda bazi doktor ve bazi gruplarin diyeyim (siyasete girmek istemiyorum) baskisi yuzunden 3. Doz zamanina denk gelen bir dilimde Mrna getirildi. İcinde buyudugum bulundugum cevre ve ailem sebebi ile tahmin edemeyecegin kadar bu islerin icindeyim.
Buyuzden inatla yaziyorum diyim konuyu kapatiym.
İlac sektorunu en son savunucak kisi olabilirim, ne modern tibbi koru korune savunurum ne geleneksel tibbi.. ben butuncul tibbi benimsedigim icin bunu anlatmaya calistim.

Gözün nasıl alıyor kız
Valla alıyor mecburen Aksaray'da riskli gebelik uzmani yok ee benim de takibimin o bölümde yapılması gerekiyor hem o yüzden hem de ben doğumu Ankara'da yapmayı düşünüyorum ama doğum olayı ucu çok açık bir olay olduğu için her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor ben de hem yaşadığım şehirde hem de Ankara'da 2 doktor takipli ilerliyorum Allah esirgesin olur da erken doğum olur Ankara'ya hiç gidemeyecek gibi olursam burada en azından benim hikayemi bilen bir doktor olsun diye düşündüm. Bir de benim kayinvalidemler Ankara'da olduğu için zaten 2-2.30 saat yol, rahat oluyor o yüzden

Bak onun çok etkisi vardır tabi ve bu yüzden sana tavsiyem kontrol altına alana kader psikoterapi görmen çok faydalı olacaktır sana hele ilk gebeliginse kesinlikle ruhun için psikoterapiste görünmelisin doğum sonrası çocuk içinde fazla korumacı endişeli etrafa saldırgan olabilirsin nerden muli biliyorum ablamın ilk gebeliginden biliyorum doğum sonrası kimseye elletmemisti nerdeyse bebeğini aylarca sürdü kimleri kimleri küstürdü kendine var ya neyse amacım gözünü korkutmak değil fazla endişe en başta kişinin kendine ve sonra yakınına zarar veriyor düşüncelerini ve korkularını en aza indirip doğal akışına bırakmak için kendi telkinlerin ise yaramıyorsa eğer bu kaç seans sana faydali olabilir

Seni çok iyi anlıyorum ve anladım demek istediklerini körü körüne hiç birşey savunulamaz zaten bu safi cahillik olur canım bio veya sinovac benim için farketmiyor hepsi aynı neyse konuyu uzatmak önemli değil bilgi veya fikir alışverişi yapmayı severim senin fikrinin saçma olduğunu söyleyemem asla sadece körü körüne nasıl ki savunulma olmuyor körü körüne kesinlikle bakanlık onayı olması şart demekte olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum

Hiii yakın biri orda ise tabi daha kolay benim kimsem yok İstanbul içinde bile üç saat bir yerden bi yere gitmek sende haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…