- 11 Ağustos 2023
- 73
- 37
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.181
bulunuyor internette ücretsiz olanlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah. Çok çok sevindimEvet ilk denememiz çok şükür kan değerlerim de normal artıyo hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza
Benim de ilişkiden 8 gün geçti ne zaman test yapmalıyım sence regliye 1 gün kaldı ama 4 gün geç yumurtladımHaftaya Perşembe-Cum dan önce çıkmaz canım idrarda. Şu an döllenen yumurtan varsa bile hamile sayılmıyosun, çünkü rahme 6.7. gün yerleşmeye başlıyor bebiş. Ondan önce de belirti maalesef olmuyor. Miden başka bir şeyden bulanıyordur csnım
Yarın gece değil mi o ?izliyor musunuz perseid meteor
bugün de var yarın çok yoğunYarın gece değil mi o ?
evet canim maalesef oyle oluyormus rabbim sanada güc versin inşallah gene evlat sahibi olursunBaşın sağolsun canım cennette buluşacaksınız İnşAllah kardeşinle Bende bebeğimi kaybettim 6 ay sonra tiroid hastası olduğumu öğrendim demek ki travma tetikledi
başın sağolsun cennette meleğin sana bakıyor gülümsüyor şu an ikiniz de birbirinize güç destek oluyorsunuzevet canim maalesef oyle oluyormus rabbim sanada güc versin inşallah gene evlat sahibi olursun
Enfeksiyon sarımsı bir renk olur ya da yeşile griye kaçan ve kokulu olurenfeksiyonlarda krem gibi beyaz akıntı oluyormuş beyaz renkli olunca
Benim de aynı 5 6 gündür beyaz akıntı devamBenim hemen yumurtlamadan sonra başladı ve sağ kasığım da ağrıyor . Bu ay sağdan yumurtladım bence hep o taraf ağrıyordu şimdi de batmalar oluyor . Umarım içerde iyi şeyler oluyordur da enfeksiyon değildir
yok canım vermedi sordum hatta, gerek yok dedi, bazılarının klomenle ilk tutuyor, bazılarında femara, bilemiyoruz ki.. mesala benim kuzenim ilk klomenle hamile kalmış, her kesin bünyesi farklı, bende femaranın da tutacağı belli diğil ki.. bu ay tutmazsai önümüzdeki ay devam edersem kendim progestan ya da duphaston kullanıcam bakalım daha umudum var))Peki klomen kullandığında sonrasında Progestan ya da duphaston vermedi mi rahmin kalınlaşmasın sağlamak amacıyla, tutunma kolaylaşsın diye. Ben de bu ay çok umutlandım tedaviye basladık klomen verdi doktor moralim bozuldu şimdi
Femara canısı30 tane yazan ne canım Hadi hayırlı olsun İnşAllah pozitif sonuç alırsın
❤başın sağolsun cennette meleğin sana bakıyor gülümsüyor şu an ikiniz de birbirinize güç destek oluyorsunuz
Klomen 10lu olunca femara da öyle olur zannettim değilmişFemara canısı
Bat a kaç gün var ? Benim 8 gün var dahaBenim de aynı 5 6 gündür beyaz akıntı devam
İnşallah bebiştendirMemlekete geldim yazamıyorum pek ama sizleri takip ediyorum bu arada yumurtlama sonrası 2 gün değerlendirebildim sonra memlekete gelince kaldı öyle umarım denk gelmiştir . İki gündür de beyaz krem gibi akıntı var enfeksiyondan mı acaba
Bebişim bence garanti olsun tam 10. gününü bekle.Benim de ilişkiden 8 gün geçti ne zaman test yapmalıyım sence regliye 1 gün kaldı ama 4 gün geç yumurtladım