- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.161
Walla banada öyle oldu şaka geliyorYaaa ne güzel sürpriz bu maşallah maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla banada öyle oldu şaka geliyorYaaa ne güzel sürpriz bu maşallah maşallah
Yaaa öyle miİşte bu ikilem çok yoruyor bizi ya. Olsa mı olmasa mı inan hiç fikrim yok ya çatlama ihtimali yüksek. Belki çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi çatlıyordur bence kendi çatlıyor çünkü ateşin dip gördü bugün.
Devlette de yapıyorlar canımsperm testini biz de yaptırmadık doktora gitmeyi düşünüyorum eşimle doktor sperm testini hemen yapar pahalı mı
Canım ben dereotu düşürüyor diye biliyorum benimde yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum doktor söylemişti dereotu düşürür tüketmelisin diyeKankiler ya benim tsh değeri 2 ay önce 2,55ti dün tekrar ölçtürdüm 0,76 çıkmış. Tiroid bezleri hızlı çalışıyor bu düşüş böyle devam ederse tekrar ilaç başlamam gerekiyor. Benzer durum yaşayan var mı? Doğal yolla çözdünüz mü? Dereotu iyi geliyormuş siz kullandınız mı?
Bence kaçırmazsın canım sonuçta spermlerin içerde bir yaşama süresi var doktor sana yarın çatlayıp çatlamadığını da söyleyecek beklersen de olur diye düşünüyorumYaaa öyle mi
Diyorsun kuzum eşimede biç sperm testi yaptırmadık be durumda bilmiyoruz. Bilsem 3 gün arka arkaya ilişki olurdu doktor olmucakkkk diyince tereddütte kaldım. Dün gece 2 de oldu bugün gece 2 de bir gün oluyor. Sabah ateş ölçsem ona göre davransam kaçırmam galiba kuzum
Rahim inceltiyor o yüzden gebelik olmuyor diye okudum arkadaştan o yüzden biraz canım sıkıldı kuzumCanım neden moralin bozuldu? Klomen de çok güzel. Benim üç yumurtam oluyordu her ay, ikisi çok iyi büyüklüğe geliyordu. Senin neden moralin bozuldu?
Kuzum yine de doktorun daha iyi bilir ama benim aklıma öyle geldi birden ateşin dip de oldu ya benim dip olunca kasık ağrım o gün oluyordu çatlamış oluyordu ertesi gün ateş yükselmeye başlıyordu çatlamış oluyordu yarınki ateşe bak ona göre hareket et kuzum kaçırmazsın bence. Ah bizim de hep gece 2 ya da sonrasında oluyor ilişki. İş güç yoğunluk çocuktan filanYaaa öyle mi
Diyorsun kuzum eşimede biç sperm testi yaptırmadık be durumda bilmiyoruz. Bilsem 3 gün arka arkaya ilişki olurdu doktor olmucakkkk diyince tereddütte kaldım. Dün gece 2 de oldu bugün gece 2 de bir gün oluyor. Sabah ateş ölçsem ona göre davransam kaçırmam galiba kuzum
ayda bir kez korunmasız ilişkin mi oldu canım doğru mu anladım? Eğer öyleyse umudum artar. Bende de 1 kez oldu daAmin kuzum bende bu ekipteyim aylarca ovulasyon şu bu derken geçen ay bıraktım sadece bir kez yumurtlama günü bile değil herşeyin zamanı var demekki Rabb'im istesin yeterki
Benimki düşüyor canım biraz yükselmesi gerekCanım ben dereotu düşürüyor diye biliyorum benimde yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum doktor söylemişti dereotu düşürür tüketmelisin diye
Memlekete geldim yazamıyorum pek ama sizleri takip ediyorum bu arada yumurtlama sonrası 2 gün değerlendirebildim sonra memlekete gelince kaldı öyle umarım denk gelmiştir . İki gündür de beyaz krem gibi akıntı var enfeksiyondan mı acabaAy kızlar burası çok sessiz nerelerdesiniz.
Kuzum bana doktor pcos için verdi. Regl imi düzenliyor aynı zamanda çocuk olursa da tutunmasını sağlıyorKızlar bu duphastonu ne için kullanıyorsunuz
Benim hemen yumurtlamadan sonra başladı ve sağ kasığım da ağrıyor . Bu ay sağdan yumurtladım bence hep o taraf ağrıyordu şimdi de batmalar oluyor . Umarım içerde iyi şeyler oluyordur da enfeksiyon değildirenfeksiyonlarda krem gibi beyaz akıntı oluyormuş beyaz renkli olunca
doğum haritasına bakıp buluyoruz doğum haritasını hesaplayıp buluyoruz evler açılarYa bu arada benim burcum yengeç gezegenimizi nasıl buluyoruz ki ben hiç anlamıyorum burçlardan M melissajupiterankara
Doğum haritasını nerden bulcaz internete yazsam bulabilir miyim acaba . Gerçi bulsam nolcak haritadan hiçbir şey anlamam kidoğum haritasına bakıp buluyoruz doğum haritasını hesaplayıp buluyoruz evler açılar