- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.141
İyi çokta değilmiş benim kafamda 400 küsür gibi canlandı bir an170tl gibi fiyat ödedim en son ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çokta değilmiş benim kafamda 400 küsür gibi canlandı bir an170tl gibi fiyat ödedim en son ben
İlacın ismi neydı canım unuttum benKullan canım en azından adetide düzene koyuyor benek olursa tutunuyor olmazsa zamanında adet oluyorsun en azından döngüyü düzenliyor
Valla okurken kendimi A101’de çaggaloğluçaggal diye terör estiren abla gibi hissettim, biraz erkeksi hsjskBenimde astrolojiye ilgim çok ve ben de MS. Astro var uygulama onu kullanıyorun ve mine ölmez ablamı takip ediyorum ben küçüklüğümden beri hep ilgimi çekerdi öyle böyle öğrendim falan ama harita okuyamıyorum hala
Duphastona ben hiç para ödemedim canım daha dogrusu hiç bir ilaca ödemedim deprem bölgesinde oldugumuz için. Yeni almaya başladılar ücret yarın yazarsa alır söylerim sana canım melisaa93 170 çok fazla doktor yazınca 20 30 ödeniyor anca170tl gibi fiyat ödedim en son ben
Canım doktor bana çatlama olduktan 2 gün sonra başlattı hamilelik varsa tutunmaya yardımcı yoksa adet oldurur demiştimelegim can canım duphastona çatlama olduktan hemen sonra mı başlamak gerekiyor yoksa reglden sonra belli bir günde mi
Duphaston canımİlacın ismi neydı canım unuttum ben
Anladım canım sağol. Kullanıp kullanmama konusunda Emin değilim ama listeme yazdımBen gidip eczaneden alıp içtim. Veriyolar reçetesiz ama pahalı. Doktor yazınca ucuzluyor mu bilmiyorum onu.
Olur canım sorun olmaz benimde 1 kere öyle denk geldiCanım doktor bana çatlama olduktan 2 gün sonra başlattı hamilelik varsa tutunmaya yardımcı yoksa adet oldurur demişti
Çok degişiyor kuzum 20 30 tl gibi bişemelegim can doktor yazınca fiyat değişiyor mu canım sen biliyor musun
Doktora gözükmen gerekiyor canım sana uygun ilacı verecektir hamilelik istiyorsan öncelikle adetini düzene koymak lazım yoksa tutunma aşamasında sorun oluyorilaç adet düzensizliğim için iyi gelir mi doktora gidip sorarsam
Evet kuzumTamam bebeğim çatlama olmasa bile başlayacağım yani
İşte bu ikilem çok yoruyor bizi ya. Olsa mı olmasa mı inan hiç fikrim yok ya çatlama ihtimali yüksek. Belki çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi çatlıyordur bence kendi çatlıyor çünkü ateşin dip gördü bugün.
Bende yazdırırım o zaman fark çokmuşDuphastona ben hiç para ödemedim canım daha dogrusu hiç bir ilaca ödemedim deprem bölgesinde oldugumuz için. Yeni almaya başladılar ücret yarın yazarsa alır söylerim sana canım melisaa93 170 çok fazla doktor yazınca 20 30 ödeniyor anca
O zaman bende çatladıktan sonra başlayım 16.gün çatlamaz diye düşünüyorumCanım doktor bana çatlama olduktan 2 gün sonra başlattı hamilelik varsa tutunmaya yardımcı yoksa adet oldurur demişti
Darisi size olsun inşallah kuzumAy maşallah sağlıkla büyüsün bebişin