- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.761
Aynen canım yaa bende küçük bi şaka yapayım diyorum ama kimyasaldan korkuma yapamıyorumYa onlardan bişi saklanmıyo. Onlar ne anasının gözü.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım yaa bende küçük bi şaka yapayım diyorum ama kimyasaldan korkuma yapamıyorumYa onlardan bişi saklanmıyo. Onlar ne anasının gözü.![]()
cok sevindim adına canım sağlıkla ilerler inşallah@Belisimm @fnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim canPapatyamaviss @Psikolog2426
melisaa93 @Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
![]()
Az sabırAynen canım yaa bende küçük bi şaka yapayım diyorum ama kimyasaldan korkuma yapamıyorum
Amin inşallah canım bnm bu sefer kimyasal olmaz inşallahcok sevindim adına canım sağlıkla ilerler inşallah![]()
Net gözüküyor@Belisimm @fnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim canPapatyamaviss @Psikolog2426
melisaa93 @Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
![]()
Amin inşallah canım benimNet gözüküyorSağlıkla devam etsin inşallah
![]()
güzel düşün olmaz hayırlısıyla ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunAmin inşallah canım bnm bu sefer kimyasal olmaz inşallah
Yarın canım test yapmam artık yarın ve perşembe günü kan verip artışa bakarımgüzel düşün olmaz hayırlısıyla ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun![]()
çok kanda verme canım strese sokar seni aynen dediğin gibi hafta içi iki gün versen yeterli zaten düzenli artış varsa sonrasında da verme direk randevu alıp doktora görünürsünYarın canım test yapmam artık yarın ve perşembe günü kan verip artışa bakarım
Canim bugün randevu kaçta ?İşte bir şeyler nasip olacak ya da bir şeyler bahanesi olacak ya öyle oluyor ya. İnşallah gidene kadar olur yumurtlama da hayırlısı ile yakalarsınız![]()
Bende öyle düşünüyorum canım fazla kan vermem 2 kere versen diye düşünüyorum belki sonra 1 kere daha veririm randevu alırım duruma göreçok kanda verme canım strese sokar seni aynen dediğin gibi hafta içi iki gün versen yeterli zaten düzenli artış varsa sonrasında da verme direk randevu alıp doktora görünürsün
Baya pembe kuzum sağlıkla koyulassın buyusun minnoş inşallah@Belisimm @fnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim canPapatyamaviss @Psikolog2426
![]()
Amin inşallah canım benim ikimiz aynı ay hamile kaldık ama nasip değilmiş inşallah bu sefer olur senin nasıl gidiyor hamilelik az kalmıştırBaya pembe kuzum sağlıkla koyulassın buyusun minnoş inşallah![]()
Yaa çok çok sevindim canım benim@Belisimm @fnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim canPapatyamaviss @Psikolog2426
![]()
İnşallah canım benim elimde değil korkuyorum bu seferYaa çok çok sevindim canım benimsakın kötüyü düşünme bu kez sağlıkla ilerleyecek İnşAllah
![]()
Hayırlı olsun canm olumsuz düşünme Allahn izniyle sağlıkla devam eder bu sefer@Belisimm @fnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim canPapatyamaviss @Psikolog2426
![]()
İnşallah canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun canm olumsuz düşünme Allahn izniyle sağlıkla devam eder bu sefer![]()
Kız senin profil foton ne güzelmiş öyle. Sen misin oBaya pembe kuzum sağlıkla koyulassın buyusun minnoş inşallah![]()