- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.681
Ay sorma yaa, kendimi durdurdum sandım. Meğersem buraya feyk atıp, içeri gidip test yapmışım, hiç kendimde değildim. Neyse cumartesiye kadar test mest yok. Dükkanı kapattım inşallahkuzum fikir değiştirme hızına yetişemedim. Daha erken dur
Merhaba canım evet ben kullanıyorum yazları özellikle ped çok rahatsız ettiği için tercih ediyorum. Geçen sene de tatile denk gelmişti bütün tatili tamponla geçirdim hiç sızdırma falan yapmadı sadece denizden yada havuzdan çıktığında değiştirmen gerekiyor çünkü havuz yada deniz suyunu içine aldığından enfeksiyon olma durumu olabiliyormuş. Sık aralıklarla değiştirirsen hiç bir sıkıntı yaşamazsınKızlar adet günlerinde tampon kullanan var mı memnun musunuz acaba ? Daha gelmedi benim 4 gün bugün hafta sonu tatil planım var gelirse alayım diyorum rahat rahat deniz havuza girerim sızdırma olur mu ki ?
20 tane var çok şükürEyvah eyvah bu ne hız kız aman elinde varsa yap gitsin kafanda kurup bütün gün onu düşünceğine yap ben öyle yapıyorum
Önerebilirim dediğin marka var mı kuzum gerçi ben kap bile sipariş ettim ama geleceği yok adetimin 33 gün bugün 27 günde bir oluyordum sıkıntı yapmaya başladı artık yaMerhaba canım evet ben kullanıyorum yazları özellikle ped çok rahatsız ettiği için tercih ediyorum. Geçen sene de tatile denk gelmişti bütün tatili tamponla geçirdim hiç sızdırma falan yapmadı sadece denizden yada havuzdan çıktığında değiştirmen gerekiyor çünkü havuz yada deniz suyunu içine aldığından enfeksiyon olma durumu olabiliyormuş. Sık aralıklarla değiştirirsen hiç bir sıkıntı yaşamazsın
Ahahahhahayyyy olsun kız olsun ben kan verdim iki gün önce adetimin gecikmesinin beşinci günündeyim gelmedi geleceği de yok gittim eczaneden aldım yaptım negatif tabi iki gün önce kan verdim olsa bile hemen idrara düşüyor sanki20 tane var çok şükürresmen bağımlı gibi yoksunluk çektim de gidip yapıvermişim oh sefam olsun.
Eğer gebelik yoksa belki mevsimden kaynaklanıyor olabilir bu sene çok sıcak oldu çünkü . Ben kotex active kullanıyorum canım bence deneyebilirsin ben çok memnunumÖnerebilirim dediğin marka var mı kuzum gerçi ben kap bile sipariş ettim ama geleceği yok adetimin 33 gün bugün 27 günde bir oluyordum sıkıntı yapmaya başladı artık ya
İnşallah geç döllenmedir canım. Hatırlıyorum testini. Adet gecikmesinn de bile hemen göremeyenler var.Ahahahhahayyyy olsun kız olsun ben kan verdim iki gün önce adetimin gecikmesinin beşinci günündeyim gelmedi geleceği de yok gittim eczaneden aldım yaptım negatif tabi iki gün önce kan verdim olsa bile hemen idrara düşüyor sanki
Aynen canım.Ateş takibini o zaman hamilelik beklemek zor olur böyle tabloda sadece yumurtlama için kullanabiliriz doğru mu
Ne kadar güzel yazmışsın çok teşekkür ederim mesajın için yüzümde tebessüm oluşturdun. Kabullenmek ve devam etmek gerekiyor aslında ama sanki devam ettikçe güldükçe ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Belki zamanla Buda geçer zaman herşeyin ilacı değil mi. Senin kaybın içinde çok üzgünüm Rabbim bizler gibi evlat hasreti yaşayan kimseyi gözü yaşlı bırakmasın inşallahCanım mesajları çok detaylı okuyamadım ama seni çok iyi anlıyorum. Bende benzer bir durum yaşadım 1 yıl oldu. İlk zamanlar sanki zaman duruyor acı içinde boğuluyorsun ama gerçekten zamanla hafifliyorsun. İyi olacağına inan çünkü ben hiç inanmıyordum. Ama iyi oluyormuşuz yeniden gülebiliyor yeniden umut edebiliyormuşuz. Bu yaşadığın çok büyük bir sınav ceza değil. Peygamberimiz bile defalarca evlat acısıyla sınanmış demek ki rabbimin sevdiği kullardanız. Hem rabbim çok daha büyük bir acıdan bizi korumak için bu vakitlerde aldı cennetine
Ben kesin daha önce yaparımBence ovülasyondan 12 gün sonra
Uygulamaya güvenme asla. Testlere güven. Teste devam. Eli kulağında gibi.Nzmn olur ya uygulamada 9 gostryor ama
Tremizlemesi zor diyorlarNooBen kullanıyorum ama kesinlikle o kadar para verilecek bir şey değil. Zaten bana da hediye geldi yoksa böyle bir şeye asla para vermem
Senin naifliğini yerim MelisaYok canım niye kızayım. Belki bir şey olmaz diyecektim ama kendi hayat tarzım sebebiyle seni bu konuda desteklemiş olmak istemedim. Karar senin yani
Beklerim antebe :)Yerler kaymıyo yalnızzz( nasılda ezbere ya türkiyenin her seyi )
Bi gün tatile gelince net gaziantepe gidicem ya. Konya ya da istiyom kütahyaya da mudanyaya da
Hayır canım hiç öyle düşünme.onu sen göndermedin ki o kendisi tercih etti gitmeyi. İlk zamanlar bende sen gibi düşünüyordum hatta yemek bile yiyemiyordum o yiyemiyor diye.Ama işte bize bunları düşündüren şeytan isyana sürüklemeye çalışıyor. Bebeklerimiz bize ait değilki emanet. Rabbim verdi rabbim aldı ne yapalım hayat devam ediyor bir kere veren yine verir İnşAllahNe kadar güzel yazmışsın çok teşekkür ederim mesajın için yüzümde tebessüm oluşturdun. Kabullenmek ve devam etmek gerekiyor aslında ama sanki devam ettikçe güldükçe ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Belki zamanla Buda geçer zaman herşeyin ilacı değil mi. Senin kaybın içinde çok üzgünüm Rabbim bizler gibi evlat hasreti yaşayan kimseyi gözü yaşlı bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?