- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.741
bizim salmış halimiz buBen salmış olsam bu ay hiç umursamadım acaba oldu mu diye yine beklentiye girerim gibi geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim salmış halimiz buBen salmış olsam bu ay hiç umursamadım acaba oldu mu diye yine beklentiye girerim gibi geliyor![]()
En önemlisi bu zaten canım sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla kucağına alabilmekİnşallah sağlıkla devam etsin sağlıkla gelsin![]()
Gözümüzün birini kapattık diğeriyle devam ediyoruzbizim salmış halimiz bu![]()
İnofolicten başka mıİnositol içeren kullandığınız farklı takviye var mı kızlar ?
Sat 19 temmuz. Ovu yapmadım ama yumurtlama akintisini adetin son yani 7.gunu gördümSat’ı 18 temmuz ve civarı olanlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda??
Ama test negatif kuzum çok umudum kalmadı açıkçasıYarın önemli kuzum yarında düşmezse o iş tamamdır![]()
Ay hadi yaaa ama randevu sistemi açık hepsi mi grevde olur ki benim kardeşim sekreter o da kendi doktorunun çalıştığını söylüyorDoktorlarda grevdeymiş kankam duydunmu kac gun suruyor bılmıyorum
Ama test yaptım negatif çıktıAteş heyecan yaratıyor![]()
Ay hadi ya ben de ama 2 ve 3. Gün bakılmasının sağlıklı olduğunu biliyorumfnd_50 ben 4. Gün Gittiğimde doktor bakmamıştı ama çoğu arkadaş bakılıyor demiş sanırım benim ki giciklik yaptı
![]()
Oluyor canım hatta 2-3-5 diye biliyorum hormonlara bakılma gününü![]()
Evet, doğru 5. gün de yapılıyor.
Kuzularım teşekkür ediyorum en kötü öyle yaparım artık yabenim regl hafta sonuna gelmişti 4 günü yaptırdım dr söyledim sıkıntı olmadı degerlerdede cok bi farklılık yaratmadı sanırım 5 günden sonra degerler degişiyor
Aşkım bulunduğum ilçede özel hastaneyi bırak devlet hastanesi dahi yok sağlık ocağı gibi bir şey var. Yan ilçede küçük bir devlet hastanesi var onda da poliklinikler az sayıda. En yakın il Denizli oraya gidiyordum genelde özele ama hormon testini yan ilçede devlette vereyim dedimEn kötü özele git. Özelde de büyük hastane değil de daha küçük tıp merkezleri oluyor daha uygun fiyatlı, oralarda yaptırabilirsin.
Dun ve Bugün varmıs bızım burda bursada kuzum ıle göre degısır bılmıyorum belkı ama sor gıtmeden hastaneye nolur nolmazAy hadi yaaa ama randevu sistemi açık hepsi mi grevde olur ki benim kardeşim sekreter o da kendi doktorunun çalıştığını söylüyor
Evet farklı marka daha ayrıntılı vitamin falan olanİnofolicten başka mı![]()
Sat 19 Temmuz Bat 16 Temmuzdu. Bugün pik gördüm. Kocamı bekliyorum akşam gelsin diye. ancak sabah kavga ettik çıktı gitti.Sat’ı 18 temmuz ve civarı olanlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda??
Vaay erken yumurtlamaSat 19 temmuz. Ovu yapmadım ama yumurtlama akintisini adetin son yani 7.gunu gördüm
Evet ama ne zaman pik oldu bilmiyorum genelde 2-3 gun sonra oluyordu. Biz de 3-4 defa değerlendirip bıraktık şimdiye kadar yumurta falan kalmıyor zatenVaay erken yumurtlama![]()
Telefonla yumuşatmaya başla kuzumSat 19 Temmuz Bat 16 Temmuzdu. Bugün pik gördüm. Kocamı bekliyorum akşam gelsin diye. ancak sabah kavga ettik çıktı gitti.
yine bir yumurtlama günü ve yine bir kavga![]()