- 26 Aralık 2015
- 12.432
- 20.640
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #16.961
Canım benim ilk çocuğum da öyle sebepsiz 15 ay olmadı. Her türlü tetkik tahlil rahim filmi normal temizdi. Sperm testi normaldi ama olmuyordu.o zaman da böyle ovu testi her türlü kür vitamin kullandım.En son gittik doktora dedik artık tedavi başlayalım en son ay bir baktık yükselmeyen prolaktin yükselmiş çok değil sınırda. Mesela 30 falan olmalıyken 40 falan çıkmıştı. Dostinex diye mercimek gibi hap verdi yarım yarın içtim bir de Progestan verdi. Bunu da kullan dedi değerin normale dönsün önümüzdeki ay iğne çatlatma vs başlayalım dedi. Tamam dedim ilaçlara başladım ben zaten o ay değerler yüksek aman zaten önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız diye hiç ama hiç ilişkiye önem vermedim yani birkaç defa oldu o da saçma sapan günlerde. Ve az ilişki oldu ve hiç ayak falan dikmedim kalktığım gibi duşa gittim. Nasıl olsa tedavi olacak diye. Anaaaa ay sonu da okul açıldı çocukları okula alıştırma süreci ilk haftalar ağlayan çok oluyor anasınıfı öğretmeniyim bana tekne atan mı dersin sınıftan kaçmaya çalışan mı dersin kucaklayıp kucaklayıp sınıfa getiriyorum falan o stresi düşün. O ilk hafta da kaynanam görümcem ve zıpır çocukları yatılı gelmesinler mi. Halıları kaldır indir temizlik yap onları ağırla falan ama bende değişik bir yorgunluk ağlıyorum odada yorgunlukta eşim diyo n’oluyo:) neyse onlar gitti lan dedim hiç test yapmadım bir yapayım. O testi yapmam ile ikinci çizginin saniyeler içinde çıkması benim afedersin donumu zor çekip elimde testle bir o odadan bir odaya bağıra bağıra koşuşumu hiç unutmuyorum.5 yıl oldu. Demem o ki aslında zamanı gelen her şartta geliyor. Zamanı gelmeyen de amuda da kalksan gelmiyor. İnşallah senin de bebeğin en yakında gelir. Şimdi kardeş istiyoruz. 13 aydır da bunun için uğraşıyoruz :) beni uğraştırıyor veletlerCanım benim 15. Ay bitiyor 16. Aya doğru yol alıyorum. Hele o ilk aydan hamile kalanları duymak görmek bile istemediğim bir dönemimdeyim. Çok şükür testler tahliller normal çıkıyor. Sıkıntı yok görünüyor şimdilik tek tesellim bu. Sen ne kadardır deniyorsun?