- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.661
Ben çektirdim canımKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çektirdim canımKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı
İnşAllah canım hepimize gelsin bebişlerYeni ay yeni umutlar, bu aya odaklan, bu ay gelir inşallah bebeğin
O zaman gelecek bebiş sağlıkla gelsin İnşAllahBu ay çok umutluyum melisacım. Sanki çok yaklaştım gebeliğe. Sağlıkla gelsin adetim biteli 1 hafta oldu calışmalara devam
İnofolic verdi canım benim doktor. Sen al kullan folik asit kıllanıyorsan onu bırak inofolic kullanmaya başla. İçinde inositol var yumurta gelişimini kalitesini artırıcıArkadaşlar merhaba ben 23 Haziran gecesi çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 12.gün erken gebelik testi yaptım yok. Adet belirtileri de var büyük ihtimal 2 güne olacağım. Sıkıntı şu ki 3 aydır doktora gidip geliyorum. Kist çıktı tedaviye başlanmadı ilk ay vs. Ama hepinize doktorlarınız takviye vermiş. Bana böyle bir takviye vermedi. Vermesi gerekmiyor mu? Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben bu ilaçları alıp kendim kullansam oluyor mu? Şimdi siz vermediniz bana desem belki sinirlenecek hani işimi mi öğretiyorsun diye soramıyorum.
Hep böyle oluyor. Çekim yasası işte Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar uzaklaşıyorHayır kalmadım. Ama hamile kalan çok duyuyorum. Bu benim 2. hamileliğim. İlkinin kalbi durdu. Bu iki hamilelik de ne zaman oldu biliyor musun? Kafaya takmadığım zaman.
Bir şey sorucam bu kullandığınız inofolic kutusu pembe olan mı mavi olandan mı arasında fark var mı?İnofolic verdi canım benim doktor. Sen al kullan folik asit kıllanıyorsan onu bırak inofolic kullanmaya başla. İçinde inositol var yumurta gelişimini kalitesini artırıcı
Canım bana günde iki kere kullanmamı söylemişti doktorumDoktorum regl olunca 5.gün klomene başla beş gün günde 1 kullan 3 gün bekle gel dedi.ama ben daha önce kullandığımda günde iki kullanmıştım. Bu doktorum günde bir kullanımın yeterli olacağını düşündüğünü söyledi ama ben iki kullansam mı diyorum Klomen kullanan arkadaşlar size nasıl verdi doktorunuz
Canim bisey sorcam sana.. bu yaptigin ilk test miydi. Daha onceki günlerde yapip da negatifi gördüğün oldu mu hiç?Kızlar 11. Ya da 12. gün
Eki Görüntüle 3267916
Ay bende iki kez kullanıcam.belki bir kerede yeterince büyümeyecek boşuna bir ay kaybederimCanım bana günde iki kere kullanmamı söylemişti doktorum
Canım bence doktorun sana nasıl söylediyse o dozda kullan Allah korusun kist falan olur fazla kullanımdaAy bende iki kez kullanıcam.belki bir kerede yeterince büyümeyecek boşuna bir ay kaybederim
Sağolasın canım doktora gittiğimde danışıp kullanırım bende.Umarım bu ay pozitifi görürümde gerek kalmaz.Benimki pembe olan canım mavi ile arasındaki farkı bilmiyorum @meris123
Daha önce hamile kaldığımda günde iki kez kullanmıştım zaten canım İki yumurta büyümüştü kist olmamıştı çok şükürCanım bence doktorun sana nasıl söylediyse o dozda kullan Allah korusun kist falan olur fazla kullanımda
İnşAllah canımSağolasın canım doktora gittiğimde danışıp kullanırım bende.Umarım bu ay pozitifi görürümde gerek kalmaz.
Tamam o zaman canım kendin daha iyi bilirsin tabi vücudunu inşallah çok güzel sonuç aldırsınDaha önce hamile kaldığımda günde iki kez kullanmıştım zaten canım İki yumurta büyümüştü kist olmamıştı çok şükür
İnşAllah canımTamam o zaman canım kendin daha iyi bilirsin tabi vücudunu inşallah çok güzel sonuç aldırsın
Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin tez zamandaMerhaba bende düşük yaptım şubat annelerinden geldim sat 30 haziran bat 28 temmuz inşallah bu ay tekrardan kalırım devam edecegiz hayırlısıyla
Holifera20 yi ekleyelim. Ben zuzu3838 ekleyecek diye düşündüğüm için onu etiketlemiştim. Teşekkür ederimTabi cnaım ekleyim, ama hangi nick ile ekleyim anlamadım. Holifera20 mı? Yoksa zuzu3838 mu?
Bende şu an hiçbir takviye yok çok teşekkğr ederim peki bu takviye her gün mü kullanılıyor genel vitamin ilacı gibi miİnofolic verdi canım benim doktor. Sen al kullan folik asit kıllanıyorsan onu bırak inofolic kullanmaya başla. İçinde inositol var yumurta gelişimini kalitesini artırıcı