- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.641
Adetim 4 gün erken geldi yeni batım 04.07.2023 ne zaman adet olacağımı bilmiyorumGünaydın kızlar, sizlerde durum nedir, hamiş olan var mı, test yapan? Ya da Regl olan ve yeni Sat ve Bat söyleyecek?
@Blackberry36 @babytoys @cey3406cesursavasci @gunes050 @ozuge @fnd_50 @reyhani500 @Boldi @Tikabasa @sundy94 @Madame butterfly @halles
canım bazen bizimde 1 yumurta oluyor ya ama için rahat etsin istiyorsan tekrar test yapabilirsinAaa düşmez mi gerçekten ama düşmüş dedi önceleri iki yumurta gözüküyordu artık sadece bir tane gözüküyor her ay
Hiç hamile kalmamış biri olarak ben de çok merak ediyorum bunuKızlar bu ay çok verimli geçsin inşallah. Doktorlar genelde neden 1 yıl deneyin diyorlar ? Yumurtlama olupta neden tutmuyor mesela ? Ne etkiliyor 3 ay tutmuyorda aynı olan şey neden 4. Ayda tutuyor ? Nasip kısmet herhalde bu işler çok tıpça bakmamak mı lazım ? Biraz bahsedermisiniz gebeliklerinizden
Başka bir doktor istedi kendi doktorum gerek yok zaten biliyoruz az oldugunu dedi canımcanım bazen bizimde 1 yumurta oluyor ya ama için rahat etsin istiyorsan tekrar test yapabilirsin
Canım ultrasonda benim her ay bir yumurta gözüküyor o büyümek zorunda kaliteli olmak zorunda yoksa başka büyüyüp gelcek kaliteli yumurta olacak şansım yokBu değişiyor ki canım bazen iki bazen bir yumurta büyütüyoruz
Yani yumurta var sperm var her ay neden 1 yıl sonra 2 yıl sonra ya da o ayyHiç hamile kalmamış biri olarak ben de çok merak ediyorum bununeden tutmuyor diye
Maalesef bu ay da olmadı regl oldumEvet canım değiştirdim. Bel ağrısından uyuyamıyorum bu saatte uyandım normalde erken kalkmameşim evden çıksın yapıcam bi test bugün 10. Günüm
Maalesef hamile değilim sat 4 temmuz bat 29 temmuzSelam kızlar sizlerde durum nedir bir check alabilir miyimHamile olan var mı? Güncel Sat ve Bat'lar neler belli oldu mu?
@Nurrkaya @birbebekhikayesi @bhykrttl @Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @beun8 @fiyonaprensesolan @nurzdmrr M Mervesavas28 @doga @cans16 @sev9 @zuzu3838 @gunaygul @difembahyaa @Deniz_61 @Cancanyus @simurgggg
Arkadaşlar cevaplar mısınızArkadaşlar birşey sorucam cevaplar mısınız yumurtam bu ay 27 mm olmuş bu ay gebe kalma şansım yok mu
Olsun ben günde iki kullanayım daha önce de günde iki kullandığımda iki yumurta büyümüştüMelisim ben famera kullanıyorum bu ikinci ayım doktor 4.gunde başlattı günde iki kere al dedi famera klomene göre daha etkili ilaçmış galiba , belki yumurtalıkların durumunu iyi gördüğü için günde bir vermiş olabilir
Hiç bir sorun olmasa bile kaliteli yumurta ve sperm denk gelmeyebiliyor. Bu da işte nasip işi. Rabbim ol derse oluyorKızlar bu ay çok verimli geçsin inşallah. Doktorlar genelde neden 1 yıl deneyin diyorlar ? Yumurtlama olupta neden tutmuyor mesela ? Ne etkiliyor 3 ay tutmuyorda aynı olan şey neden 4. Ayda tutuyor ? Nasip kısmet herhalde bu işler çok tıpça bakmamak mı lazım ? Biraz bahsedermisiniz gebeliklerinizden
Olacağı vakit geldiğinde on numara yumoş olacakCanım ultrasonda benim her ay bir yumurta gözüküyor o büyümek zorunda kaliteli olmak zorunda yoksa başka büyüyüp gelcek kaliteli yumurta olacak şansım yok
Var canımArkadaşlar birşey sorucam cevaplar mısınız yumurtam bu ay 27 mm olmuş bu ay gebe kalma şansım yok mu
Yeni ay yeni umutlar, bu aya odaklan, bu ay gelir inşallah bebeğinGünaydın herkeseGüne negatif testimle başladım artık gün içinde regl olurum ama nedense umrumda değil normalde şu an ağlıyo olmalıydım. Yeni ay için umutluyum
Bu ay çok umutluyum melisacım. Sanki çok yaklaştım gebeliğe. Sağlıkla gelsin adetim biteli 1 hafta oldu calışmalara devamHiç bir sorun olmasa bile kaliteli yumurta ve sperm denk gelmeyebiliyor. Bu da işte nasip işi. Rabbim ol derse oluyorBiz elimizden geleni yapıyoruz birde ne zaman takmayı bırakırsak rahat hareket edersek o zaman oluyor belliki.
Hayır kalmadım. Ama hamile kalan çok duyuyorum. Bu benim 2. hamileliğim. İlkinin kalbi durdu. Bu iki hamilelik de ne zaman oldu biliyor musun? Kafaya takmadığım zaman.rahim filmi sonrası mı hamile kaldınız
Vermediniz diye değilde kullanmalı mıyım sizce diye sorabilirsin bence yanlış bir şey değil bu.Arkadaşlar merhaba ben 23 Haziran gecesi çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 12.gün erken gebelik testi yaptım yok. Adet belirtileri de var büyük ihtimal 2 güne olacağım. Sıkıntı şu ki 3 aydır doktora gidip geliyorum. Kist çıktı tedaviye başlanmadı ilk ay vs. Ama hepinize doktorlarınız takviye vermiş. Bana böyle bir takviye vermedi. Vermesi gerekmiyor mu? Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben bu ilaçları alıp kendim kullansam oluyor mu? Şimdi siz vermediniz bana desem belki sinirlenecek hani işimi mi öğretiyorsun diye soramıyorum.