- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.481
Ya ben totemımı hala koruyorum ama umutlandırmak ıstemedıgım ıcın bısey demiyorum ama of var gıbı duruyor kankam ya gelde sabahı bekleeeeKızlar bir şey dicem size. Akşam üzeri bir test daha yaptımhafif çizgi görür gibi oldum ama “yeter da gölge mölge uğraşamam” dedim testi bıraktım çıktım. Az önce bir daha baktım durunca o gölge koyulaşmış üzerine su damlattım normalde kuruma çizgisi olunca su damlatınca geçiyordu gitmedi. Pembe pembe görünüyor hadi gel de umutlanma. Ama yine de umutlanmayacagım bekleyeceğim sakince. Fotoda çok net çıkmıyor ama yükledim yine de. A Afratafrac imagination forever Papatyamaviss melisaa93 @melegim can @Safransari @tweeetyyy
Ay hadi alalım inşallah peş peşe güzel haberlerinizi bebeğimBende test yapmak ıstıyorum ama testım yokyarın alıp yapacam yaa o degılde gogsum oyle bı agrıyodukı durdurmuyodu patlıcak gıbı sankım azaldımı bıraz ne yada bana oyle gelıyor,eger azalmazsa salı gunune kadar umutlanacam cıddı cıddı
Haydıı yapp yapp ben öldüm meraktanYa ben totemımı hala koruyorum ama umutlandırmak ıstemedıgım ıcın bısey demiyorum ama of var gıbı duruyor kankam ya gelde sabahı bekleeee
Funda dan ses seda yok. Yoksa kan vermeye mi gitti naptıYa ben totemımı hala koruyorum ama umutlandırmak ıstemedıgım ıcın bısey demiyorum ama of var gıbı duruyor kankam ya gelde sabahı bekleeee
Yaaa varya öyle bısey olsa önce şaşırrım küçük bi şook,sonra dırek buraya yazarımAy hadi alalım inşallah peş peşe güzel haberlerinizi bebeğim
Dimi yaYaaa varya öyle bısey olsa önce şaşırrım küçük bi şook,sonra dırek buraya yazarımboyle bısey olamaz yanı.once burda bı çıldırrım sizlerle sonra sakinleşirim sonra eşimi ararım hamileyim galiba koş gel kan vermeye gıdelım derım
Insallah hıc gerek kalmaz bebısmmmmmDimi yaönce burada çıldırırız.
Ben de bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorum. Bu hafta yumurtlama haftam. Henüz yumurtlama akıntım gelmedi. Herhangi bir kıpraşma da yok yumurtalıklarımda. Sadece geçen aydan beridir sağ yumurtalığımda asla geçmeyen bir ağrım var 2 aydır sürüyor. Kesin kistim var ama doktora gitmedim. Bu ay bebiş olmazsa Eylül ayında bir komple bakıma girerim artık. 1 sene oldu hormonlarıma vs. de baktırmıyorum.
Kesinlikle iyi para, çok sevindim canım anlaşmanıza. İnsafa gelmiş demek. İyi bari bu süreçte stresin azalmış oldu. İnşallah bu güzel haberin üstüne bir de hamişlik haberi gelirKızlar bu arada ev sahibimizle orta yolda anlaştık, ev kiramız 10.000TL değil 7.500TL oldu. Neyse buna da şükür diyoruz. 1 yıllık 30.000TL avantaj anlamına geliyo. İyi para.
Valla kanka bu çizgilere inancım kalmadı artık o yüzden çok umutlandırmıyorum kendimi rahat olYa ben totemımı hala koruyorum ama umutlandırmak ıstemedıgım ıcın bısey demiyorum ama of var gıbı duruyor kankam ya gelde sabahı bekleeee
N.
İnanmıyorum şaka gibi. Bu bilgiyi bilmemeliydikinşallah denemeyiz. Tövbe tövbe deneme fikri çık aklımdan
Ben zaten öyle parmağımı falan delemem yaEşlerimiz bizi bus efer keisn boşar. Kızlar unutun hemenEvde ayin falan yapıyoz sanarlar dfghjkl
Ya buna nedense inanamıyorum yine çizgilerin kurbanı olacağım gibi hissediyorumCanım belki yeni idrara düştü HCG olabilir bence kesinlikle. Kız klomen aşılama derken hamile çıkacaksın inşallah
bence her ay umutlanmakta haklıyız :) tek ilişki ile oluyor sonuçtaBende test yapmak ıstıyorum ama testım yokyarın alıp yapacam yaa o degılde gogsum oyle bı agrıyodukı durdurmuyodu patlıcak gıbı sankım azaldımı bıraz ne yada bana oyle gelıyor,eger azalmazsa salı gunune kadar umutlanacam cıddı cıddı
İnşallah kuzum ama kendimi kaptırmıyorum bir yarını görelimKuzum ben gayet net gördüm yaaa inşallah vardır
Ay inşallah öyledir inşallah çizgilerin gazabına uğramayız yineBebeişim herkeste Beta salımı farklı oluyormuş. Üstelik sabatan akşama kaç saat geçti. Şimdi de çıkmış olabilir.
o zamana kalmadan hamile kalırsın inşAllah :)Dimi yaönce burada çıldırırız.
Ben de bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorum. Bu hafta yumurtlama haftam. Henüz yumurtlama akıntım gelmedi. Herhangi bir kıpraşma da yok yumurtalıklarımda. Sadece geçen aydan beridir sağ yumurtalığımda asla geçmeyen bir ağrım var 2 aydır sürüyor. Kesin kistim var ama doktora gitmedim. Bu ay bebiş olmazsa Eylül ayında bir komple bakıma girerim artık. 1 sene oldu hormonlarıma vs. de baktırmıyorum.
Yok aşko sabaha yapacağımFunda yatmadan bir test daha patlatır bence
çok çok sevindim bebeğim en azından kafandan attın bu sıkıntıyı :)Kızlar bu arada ev sahibimizle orta yolda anlaştık, ev kiramız 10.000TL değil 7.500TL oldu. Neyse buna da şükür diyoruz. 1 yıllık 30.000TL avantaj anlamına geliyo. İyi para.
hı hı okYok aşko sabaha yapacağım
Bebısm bunu ogrenmenın tek yolu testı tekrarlamak.Ya buna nedense inanamıyorum yine çizgilerin kurbanı olacağım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?