- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.501
Oh hepimiz rahat bi nefes aldık kuzum . Ne onun istediği ne senin istediğin. Adil olmuş. Buna şükür diyelim. Tam da yumoşladığın haftada stres bitti şükür. Rahat rahat değerlendirin artık.Kızlar bu arada ev sahibimizle orta yolda anlaştık, ev kiramız 10.000TL değil 7.500TL oldu. Neyse buna da şükür diyoruz. 1 yıllık 30.000TL avantaj anlamına geliyo. İyi para.
değerlendirmeleri iyi yaptıysanız var bence :) çatlatma iğnesini hangi gün vurdun canım nasııl karar verdin :)kizlar Merhaba kasık ağrim var bu ay kafama göre femara vr çat iğne kullandm olabilitesi var mi
Soğan doğrarken yanlışlıkla kesilirse yara bandı yerine hamilelik testii ile tampon yapıyomuşuz vfjnvgjknvBen zaten öyle parmağımı falan delemem yakesinlikle benim yapabileceğim bir şey değil
Kızz özledikkk. Madem değerlendirdin niye gelmiyırsun hiç. Bat ne zaman,?kizlar Merhaba kasık ağrim var bu ay kafama göre femara vr çat iğne kullandm olabilitesi var mi
bak bunu yapabilirimSoğan doğrarken yanlışlıkla kesilirse yara bandı yerine hamilelik testii ile tampon yapıyomuşuz vfjnvgjknv
Canim erken gebelik testi değil bu değil mi ?Valla kanka bu çizgilere inancım kalmadı artık o yüzden çok umutlandırmıyorum kendimi rahat olyarın sabaha hiçbir şey çıkmazsa yine görmüş olacağız
iğnenin etkisinden 2 çıkmış olabilir bence regl olmazsan 2 gün sonra tekrar kan vermelisin :)Kızlar merhaba hepinizeFemara çatlatma iğnesinin 16.günü ve bugün. adet günüm.Ama ateşim hala yğksek bugün gelen giden yok hala..Normlde de gecikir adetler hep.Dün kan verdim beta hcg 2 çıktı. Geçen ay da kimyasal geçirdim.benim gibi böyle 16.gün negatif olup sonra gebe olan varmıydı içinizde
Geçen ay iğnenin 12.günü 4 çıkmıştı.18.günü 30 çıkmıştı sonra 600e kadar yğksekip düşüşe geçmişti canımiğnenin etkisinden 2 çıkmış olabilir bence regl olmazsan 2 gün sonra tekrar kan vermelisin :)
Yok canım değil ben erken gebelik testine tövbeliyim :)Canim erken gebelik testi değil bu değil mi ?
Sabah tekrarlayayım emin olayım aşkitom şimdi deli gibi su çay maden suyu içmiş bulunmaktayım:)Bebısm bunu ogrenmenın tek yolu testı tekrarlamak.
Ay hadi kuzum gözünüz aydın olsun buna şükür diyelim yaKızlar bu arada ev sahibimizle orta yolda anlaştık, ev kiramız 10.000TL değil 7.500TL oldu. Neyse buna da şükür diyoruz. 1 yıllık 30.000TL avantaj anlamına geliyo. İyi para.
Görüşeceğiz kızım ben sabırlıyım ki aslında normalde son 2 kala yapanlardan biriyim ama bu ay böyle yapasım geldihı hı ok
artış ilk zamanlar bu kadar yavaş oluyor demek ki. hayırlı sağlıklı şekilde nasip olur inşAllah canım :) kötü düşünme bak çok şükür hamile kalıyorsun.acaba bu ay kendini dinlendirsemiydin?Geçen ay iğnenin 12.günü 4 çıkmıştı.18.günü 30 çıkmıştı sonra 600e kadar yğksekip düşüşe geçmişti canım
Ben genelde havuç rendelerkenn kaptırıyorum parmaklarımı. Neyse çık aklımdan rendeSoğan doğrarken yanlışlıkla kesilirse yara bandı yerine hamilelik testii ile tampon yapıyomuşuz vfjnvgjknv
Kız o neymiş ilk defa duydum. Google mı sorucaz?Bide kızlar parmak testi yle gebelik bişeyler okudum 1 haftadır uyguluyorum.Gwçen ay yumurtlamadan 3 4 gün sonra denedim uçsuz bucaksız hiçbirşeye çarpmadan gitti ve cidden hamileydim:)tavsiye ederim.adete yakın yaparsanız yanlış sonuç alabilirsiniz.yumurtlama üzerinden hemen yaparsanız belli eder
ay yok bu irade bendeGörüşeceğiz kızım ben sabırlıyım ki aslında normalde son 2 kala yapanlardan biriyim ama bu ay böyle yapasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?