- 13 Haziran 2023
- 37
- 44
- 38
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.581
Aslında regl olsan rahatlarsın bu mutsuzluğunda geçer yeni ay heyecanına başlarsınGünaydın Akşam erken gebelik testi yaptım artı med marka imiş aldığım. Genelde yalanlı çift çizgi oluyor diye okumuştum burada. Belli belirsiz bir çift çizgi vardı. Hatta ikinci çizgi belirsiz baya ben zorla görmüş bile olabilirim. Olsaydı erken gebelik testinde daha koyu olurdu. Bat 1 temmuz sonuçta. Moralim bozuldu. Normal gebelik testi bar olmadı yapayım regl olmadıkca diyorum ama umutlanmaya gerek yok tarlusal içeyim diyorum bir yandan da . Bilemedim. Mutsuzum geceden beri.
Tebrik ederim inş sağlıkla kucağınıza alırsınız.Kizlar adetime 5 gün var buraz once test yaptim laboquick marka yanlış mi görüyorum
Bebişim iyiyiz hepimiz, hamiş olmaya başladı bazıları onun sevincini yaşıyoruz. 1. sayfadan isimlerini görebilirsin.Günaydın cnm
Bn gün saymıyorum bu ay bılıyosun
Bata 3 gün kaldı
Ne zmn yumurtladım hiç bılmıyorum
Sadece 2 kez ilişki oldu
Testimde yok, almıcam
Umudum yok, sürpriz bi şekılde olsun istıyorum, böylesi cok daha ıyıymış
Sizler nasılsınız, bayramdı seyrandı derken forumu takip edemıyorum, hamiş arkadaşlar var mı?
Dimi. Umutsuzluğu bırakıp yeni heyecana geçmek lazım.=)Aslında regl olsan rahatlarsın bu mutsuzluğunda geçer yeni ay heyecanına başlarsınŞu anda regl olmayıp testinin negatif çıkması yoruyor seni bence. Bu ay olmadıysa vardır bir hayr önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz
Demek ki daha zamanı gelmemiş. Gecikiyorsa güzelleşiyordur buna inanırım ben. Güzel haberler alacağız az kaldı inşallahGünaydın herkeseGüne negatif testimle başladım artık gün içinde regl olurum ama nedense umrumda değil normalde şu an ağlıyo olmalıydım. Yeni ay için umutluyum
Ovulasyonla stres olmaya gerek yok aslında. Akıntı da gelse o düşünceleri her türlü yaşıyoruz. Bence kendimizi rahatlatacak bir şeyler bulmalıyız. Eğer tam ovulasyon için gün aralığını bilmiyorsan bence kullan canım. bilirsin hiç olkmazsa hangi aralıkta.Dimi. Umutsuzluğu bırakıp yeni heyecana geçmek lazım.=)
ovülasyon testi alsam mı karar veremiyorum. iyice stres yüklenir miyim diye?
Ovulasyon testi ben de değilde eşimde çok stres yaratıyor. O zorunluluk hissi geriyor insanıDimi. Umutsuzluğu bırakıp yeni heyecana geçmek lazım.=)
Ovülasyon testi strese sokuyor insanı düzenli ilişki olduktan sonra teste gerek yok benceDimi. Umutsuzluğu bırakıp yeni heyecana geçmek lazım.=)
Amin canım İnşAllahDemek ki daha zamanı gelmemiş. Gecikiyorsa güzelleşiyordur buna inanırım ben. Güzel haberler alacağız az kaldı inşallah
hayırlısı olsun canım güzel umutlarla devam edecez bu ay olacak nedense bende cok umutluyumGünaydın herkeseGüne negatif testimle başladım artık gün içinde regl olurum ama nedense umrumda değil normalde şu an ağlıyo olmalıydım. Yeni ay için umutluyum
Kız eşlerinize göstermeyin testi. Pik görünce azıcık dantelli, dekolteli bişiler giyip evde öyle gezin ve iş yapın, eşinize sırnaşmayın bile, bırakın o gelsin sizin yanınıza.Ovulasyon testi ben de değilde eşimde çok stres yaratıyor. O zorunluluk hissi geriyor insanı
İnşAllah canım benimhayırlısı olsun canım güzel umutlarla devam edecez bu ay olacak nedense bende cok umutluyum
Hayırlısı olsun kuzum aynen böyle devam balım modunu düşürme allah sabredenlerle beraber olacagına inanıyoruz kuzum çok az kaldıGünaydın herkeseGüne negatif testimle başladım artık gün içinde regl olurum ama nedense umrumda değil normalde şu an ağlıyo olmalıydım. Yeni ay için umutluyum
İnşAllah meleğim İnşAllahHayırlısı olsun kuzum aynen böyle devam balım modunu düşürme allah sabredenlerle beraber olacagına inanıyoruz kuzum çok az kaldı
İnşAllah canım benimbu ay olacak
aynen canlar bu ay ovu testim bitmişti almadım nigunun taktıgını uyguluyacam 3.2 hayırlısı artıkHayırlısı olsun kuzum aynen böyle devam balım modunu düşürme allah sabredenlerle beraber olacagına inanıyoruz kuzum çok az kaldı
Hsg de çekileceksin dimiaynen canlar bu ay ovu testim bitmişti almadım nigunun taktıgını uyguluyacam 3.2 hayırlısı artık
evet cuma gününü stres ve heyecanla bekliyorum oda beni daha cok umutlandırıyor inş bi sıkıntı cıkmazHsg de çekileceksin dimi
Ovulasyonla stres olmaya gerek yok aslında. Akıntı da gelse o düşünceleri her türlü yaşıyoruz. Bence kendimizi rahatlatacak bir şeyler bulmalıyız. Eğer tam ovulasyon için gün aralığını bilmiyorsan bence kullan canım. bilirsin hiç olkmazsa hangi aralıkta.
Ovulasyon testi ben de değilde eşimde çok stres yaratıyor. O zorunluluk hissi geriyor insanı
Ovülasyon testi strese sokuyor insanı düzenli ilişki olduktan sonra teste gerek yok bence
aynen canlar bu ay ovu testim bitmişti almadım nigunun taktıgını uyguluyacam 3.2 hayırlısı artık
inş sıkıntısızdır ve kolaylıkla geçer. narkozlu mu uyanık mı yaptıracaksın?evet cuma gününü stres ve heyecanla bekliyorum oda beni daha cok umutlandırıyor inş bi sıkıntı cıkmaz